Takže ak si niekto zmyslí ísť niekedy so mnou nech sa hlási. Sem tam som ochotný sa aj prispôsobiť.
UPOZORNENIE: Ranné vstávanie o ôsmej u mňa nehrozí!
V sobotu poobede zas vyrážame! No možno musíme stočiť ridzitka na Blavu bo nás tam budú čakať dajaký paštekári. hehe
Detaily ešte dohodneme, poprípade skús hodiť do placu nejaký návrh.
ja potrebujem vediet len priblizny cas(predpokladam okolo 13 az 14) a miesto kam sa mam dostavit.
jedine, co by mohlo skomplikovat moju ucast je, ze by som dal prednost Oravskemu maratonu, ale myslim, ze to tam zas bude cele o moknuti a dazdi a ked uz zmoknut, tak aspon veselo - s ludmi, ktori odrastli vo vinnych šenkoch
mne vyhovuje aj stretnutie v BA, ale ked povieme, ze stretavka v PK, tak priletim autom, len sa pretrepat z petrzalky
trasa - netusim a je mi to jedno a kedze ja po karpatoch zvacsa bludim, tak trasu by mal manazovat niekto iny..
Ja sice nechcem slubovat lebo ten cas je na mna dost neskory, ale zas je vyhodny kvoli tomu, ze prsat by malo len doobeda. Takze uvidim, mozno sa pridam (este musim kupit brzdove oblozenie aby som bol pojazdny). Dam vediet sem abo na mobil.
P.S. Trasa by bola celkom good nieco v style Pajstun, krcma na Kosarisku a stupanie na BK popri Chate pod vrchom. Doplnenia trasy v style kamenolom nad Mariankou a pod. nemusia byt na skodu, ale zavisi od casovych moznosti.
ja som na tom tiez tak, ze cim skor tym lepsie, ale ako som uz vraveu - prisposobim sa
ale myslim, ze idealne sa bude koordinovat az zajtra, kedze pocasie nam moze este pekne skrizit plany
myslis, ze bude brutal blato?
nuz, neviem ci mas v hlave nejaky plan - trasu/km ale ked hej daj vediet, nasledne zvazim ci sa pridam alebo ci sa idem ziletkovat po okoli
ked mi turbi volal, bol som uz obleceny, takze som zmenil len bike za ziletku a dal som si dve hodinky, zmokol som nakoniec minimalne, ale vietor bol nenormalny...
caute borci, dnes som bol kamzik-BK-pajstun a spat, blatko bolo, ale dalo sa vydrzat - v predu Schwalbe NN, vzadu Maxxis Crossmark (ten nestihal). Dufam, ze sa co najskor k vam pripojim, teda ako mozem.
som z pretrzky, ale do modry, PK nie je problem dorazit autom.
V nedelu sme vyrazili s dochtorom. Zakrúžili sme si okolo BK, Pajštúna, Košarísk a hajde do PK. Terénik bol len zľahka mokrý takže sme vysmiaty aká pekná nedela za nami. Nejakú tú fotku frcnem z nedele neskôr.
caute borci, dnes som bol kamzik-BK-pajstun a spat, blatko bolo, ale dalo sa vydrzat - v predu Schwalbe NN, vzadu Maxxis Crossmark (ten nestihal). Dufam, ze sa co najskor k vam pripojim, teda ako mozem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Detaily ešte dohodneme, poprípade skús hodiť do placu nejaký návrh.
jedine, co by mohlo skomplikovat moju ucast je, ze by som dal prednost Oravskemu maratonu, ale myslim, ze to tam zas bude cele o moknuti a dazdi a ked uz zmoknut, tak aspon veselo - s ludmi, ktori odrastli vo vinnych šenkoch
mne vyhovuje aj stretnutie v BA, ale ked povieme, ze stretavka v PK, tak priletim autom, len sa pretrepat z petrzalky
trasa - netusim
P.S. Trasa by bola celkom good nieco v style Pajstun, krcma na Kosarisku a stupanie na BK popri Chate pod vrchom. Doplnenia trasy v style kamenolom nad Mariankou a pod. nemusia byt na skodu, ale zavisi od casovych moznosti.
ale myslim, ze idealne sa bude koordinovat az zajtra, kedze pocasie nam moze este pekne skrizit plany
eben, turbi, jezus - ako ste na tom, potrapime sa chvilku v tomto pocasicku?
Vzhľadom k počasiu dáme asfalt. Ide aj dochtor.
myslis, ze bude brutal blato?
nuz, neviem ci mas v hlave nejaky plan - trasu/km ale ked hej daj vediet, nasledne zvazim ci sa pridam alebo ci sa idem ziletkovat po okoli
keby som mal meskat, volam ti, vidime sa
ked mi turbi volal, bol som uz obleceny, takze som zmenil len bike za ziletku a dal som si dve hodinky, zmokol som nakoniec minimalne, ale vietor bol nenormalny...
temeraf, ze sa pridas
ja som vcera bike neosedlal...
ale ak si z petrzlaky, mozme vybehnut aj spolu niekedy, ja byvam na budatinskej..
jazdis aj cez tyzden? sa chystam zajtra cca o 17-17:30 vyrazit z petrzky smer karpaty...
Najbližší a posledný výjazd v tomto mesiaci môžem naplánovať jedine na nedelu 24.8.