JOLI Bolo 14 stupnov, cize az taka tragedia to nebola. Ja som mal rukavice hlavne kvoli tomu, aby sa mi nesmykli ruky, ked sprintujem alebo slapem do kopca. Neboj, mavame aj tu leto, okolo 20-25 stupnov. Ja som zo Slovenska odisiel ciastocne aj kvoli tym lepkavym upotenym letam
JOLI Bolo 14 stupnov, cize az taka tragedia to nebola. Ja som mal rukavice hlavne kvoli tomu, aby sa mi nesmykli ruky, ked sprintujem alebo slapem do kopca. Neboj, mavame aj tu leto, okolo 20-25 stupnov. Ja som zo Slovenska odisiel ciastocne aj kvoli tym lepkavym upotenym letam
Tak to si si vybral správnu lokalitu na žitie. Ja, keď nemám 30, tak ako by ani leto nebolo. Teraz je tu na Slovensku práve to letné škandinávske počasie. 20 stupňov a dážď. A ja mám déprese už z toho, že najbližších 10 dni nebude viac ako 23 a stále nejaké prehánky. Toto teda nie je leto podľa môjho gusta. Tak ak by si chcel prísť pozrieť rodinu na Slovensko máš príležitosť teraz na začiatku augusta.
Čaute,
pridávam zopár fotiek (tento raz len mobilovky) zo 4-dňového enduro výjazdu s pracovným názvom PL-CZ_EN_2023 s kamošmi.
1.deň: Bielsko Biala
2.deň: Rychlebské Stezky
3.deň: Trutnov Trails
4.deň: Bikepark Czarna Góra
Musím spomenúť, že kto má rád enduro v štýle napr. EWS Petzen, tak v bikeparku Czarna Góra si bude krochkať. Nádherné jazdenie tam majú.
Pozn.2: 4 dni sme mali mokro po daždi. Žula na Rychleboch drží v celku fajn aj mokrá. Pieskovec v Trutnove už menej (odniesla si to moja zlomená brzdová páčka)
Ja dnes kusisko MEDZIHORIA
Od rána som sa motal na známych aj ešte neznámych miestach ( aj veľa tlačenia bolo )
Trip Dist: 73,22 km
Ride Time: 5:01:44
Avg Speed: 13,97 km/h
Max Speed: 49,28 km/h
Altitude Up: 1 797 m
Temperature: od +14,5° C ráno až po 23° C na obed.
Stihol som to ešte pred dažďom 👍
Pozerám, že každý máme to svoje, rozmanité fotky, pekne pestré. Pridám moje obľúbené korenie, Maríkovský trail. Úseky mimo lesa brutálne zarastené. Škoda, že sa domáci o to viac nestarajú
Pred chvíľou tak narýchlo len okolo domu. MEDZIHORIE
Trip Dist: 32,77 km
Ride Time: 1:52:55
Avg Speed: 16,22 km/h
Max Speed: 47,88 km/h
Altitude Up: 671 m
Temperature: +24° C
Terén úplne na moje prekvapenie parádny ( zbytočne som dal "blatové kolesá" )
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
... bez čísielok dnes ( bolo to takmer všetko o asfalte )
Tak to si si vybral správnu lokalitu na žitie. Ja, keď nemám 30, tak ako by ani leto nebolo. Teraz je tu na Slovensku práve to letné škandinávske počasie. 20 stupňov a dážď. A ja mám déprese už z toho, že najbližších 10 dni nebude viac ako 23 a stále nejaké prehánky. Toto teda nie je leto podľa môjho gusta. Tak ak by si chcel prísť pozrieť rodinu na Slovensko máš príležitosť teraz na začiatku augusta.
pridávam zopár fotiek (tento raz len mobilovky) zo 4-dňového enduro výjazdu s pracovným názvom PL-CZ_EN_2023 s kamošmi.
1.deň: Bielsko Biala
2.deň: Rychlebské Stezky
3.deň: Trutnov Trails
4.deň: Bikepark Czarna Góra
Musím spomenúť, že kto má rád enduro v štýle napr. EWS Petzen, tak v bikeparku Czarna Góra si bude krochkať. Nádherné jazdenie tam majú.
Pozn.2: 4 dni sme mali mokro po daždi. Žula na Rychleboch drží v celku fajn aj mokrá. Pieskovec v Trutnove už menej (odniesla si to moja zlomená brzdová páčka)
Od rána som sa motal na známych aj ešte neznámych miestach ( aj veľa tlačenia bolo )
Trip Dist: 73,22 km
Ride Time: 5:01:44
Avg Speed: 13,97 km/h
Max Speed: 49,28 km/h
Altitude Up: 1 797 m
Temperature: od +14,5° C ráno až po 23° C na obed.
Stihol som to ešte pred dažďom 👍
MEDZIHORIE
Trip Dist: 32,77 km
Ride Time: 1:52:55
Avg Speed: 16,22 km/h
Max Speed: 47,88 km/h
Altitude Up: 671 m
Temperature: +24° C
Terén úplne na moje prekvapenie parádny ( zbytočne som dal "blatové kolesá" )
Po toľkom daždi príjemné prekvapenie.