Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
SCHROJF na mňa s kamarátom v stredu ebiker namiesto pozdravu pri tom ako si to valil oproti nám, zakričal kkti je..tí uhnite do..če. Trochu ma to šokovalo
mňa napríklad šokovalo včera keď som sa bol prebehnúť a synátor na biku so mnou, že nejaký rozbehnutý žiletkár ani nespomalil, nepoužíval ani zvonček, ani niečo ako s dovolením ale už z diaľky kričal "pozóóóór, uhníííí" ... by som chcel vedieť ako by flekoval keby sme sa nestihli uhnúť ... proti tomu je nejaké (ne)zdravenie to najmenej
SCHROJF na mňa s kamarátom v stredu ebiker namiesto pozdravu pri tom ako si to valil oproti nám, zakričal kkti je..tí uhnite do..če. Trochu ma to šokovalo
Taky by si zasluzil jednu velku stavnatu rajcinu do cifernika.
E-bajkerov MK by som rozdelil do dvoch kategórií: 1. tí čo predtým jazdili bez dopomoci a elektrika im len dala väčšie možnosti a "dolet" a 2. skupina sú lenivci, ktorý by kebyže niet ebajkov, tak na dvoch kolesách do lesa ani nevkročia, lebo treba ťahať. Používajú najsilnejšiu dopomoc, o technike sa nedá hovoriť a toto sú tí kreténi ktorý nemajú ani šajnu ako sa zachovať keď stretnú na singláči niekoho oproti.
je tu aj tretia kategória - dôchodci, ktorí sa zasa rozťahujú po celej šírke cesty/chodníka a keď idem oproti tak pozerajú že čo vlastne robím podľa nich v protismere
Preto chodím do MK prevažne ráno, alebo neskôr poobede, aby som takéto individá nestretával. A to ako pozerám sme viacerí.
kvoli tej pume som sa uz raz vratil z cerovky. Necitil som sa tam bezpecne, to som s nocnym jazdenim este len zacinal a nemal som ani dobre svetlo.
A vtedy ked nam tu behal udajny medved (ten uplne prvy raz snad 10 rokov dozadu), tak som par tyzdnov jazdil iba lesne asfaltky. Jak keby sa na nich nemohol ten medved vyskytnut
Vidis, na kazdorocnu tradiciu s vyskytom medveda nad Jurom, ktoreho videli vzdy len polovnici alebo "chlapi z bud" som aj zabudol. Tento rok sa tradicia porusila. Ale fungovalo to. Aj na asfaltke z Potocnej smerom na BK som stretol panicky s rolnickami proti medvedom
po dnesnom mojom rakuskom okruhu som siel domov cez Devinsku Kobylu. Hore bola brutalna hmla, a kvoli mojmu svetlu na helme som nevidel v tej tme vobec nic, siel som krokom. Na juznej casti okruznej trasy (tj nad Devinom) su uz prerezane uplne vsetky padnute stromy, co sa mi aj hodilo, inak by som do nich narazil
ja som bol vcera skontrolovat vyhlady zo Somara Oproti minulemu tyzdnu kedy bolo vidiet kopce v CZ, AT aj HU to bolo o cosi horsie. Na druhej strane so vsetkymi co som stretol sme sa pozdravili (5 turistov a 2 bikeri).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Taky by si zasluzil jednu velku stavnatu rajcinu do cifernika.
je tu aj tretia kategória - dôchodci, ktorí sa zasa rozťahujú po celej šírke cesty/chodníka a keď idem oproti tak pozerajú že čo vlastne robím podľa nich v protismere
Preto chodím do MK prevažne ráno, alebo neskôr poobede, aby som takéto individá nestretával. A to ako pozerám sme viacerí.
A vtedy ked nam tu behal udajny medved (ten uplne prvy raz snad 10 rokov dozadu), tak som par tyzdnov jazdil iba lesne asfaltky. Jak keby sa na nich nemohol ten medved vyskytnut
Tak sa zdravia ebajkeri predsa.
Pred troma dňami som sa konečne dokopal k tomu, aby som si z gravelu odmontoval blatníky zo zimy. Za malý príspevok ich namontujem späť.