Verím , že prestane a nastupmi. Lebo bude bez medaily. Ale je snaha mu prinesie určite záujem nejakého tímu . Inak to sú vážne úplní k… Portugalec ukazoval že nemá nohy bolia a zrazu aký nástup . Škoda že už nemá väčší odstup to by dal Francúza
Parada, nekaslal sa, nevybiehal,ked videl,ze ostatni nejdu a nekolkokrat im daval jasne najavo, ze su s.raci.
Portugalcovi dal vodu (Talian nie) a toho mrzi,ze je druhy...
Bojovnik velky, viac sa nedalo
To sú veci čo tu čítam. Až som dojatý, že nám rastie talent k protour profíkom. To bude radosť opäť sledovať klasiky a etapaky ak tam budeme mať zastúpenie.
Slová Martina po pretekoch...zdroj:-cycling info
Myslím si, že trať bola férová, na výkonnosť a technická, čo mi celkom sedí. Mali sme aj dážď, čo mám tiež rád. Cítil som sa veľmi dobre. Myslím si, že som bol jeden z najsilnejších. Škoda, že chalani so mnou v skupine nechceli vyhrať, ale asi chceli byť druhí. Trochu ma to mrzí, ale po tom roku, ktorý bol pre mňa hore-dole, som rád, ako to pre mňa dopadlo. Už minulý týždeň som mal veľmi dobré čísla, vďaka ktorým som si zvýšil sebadôveru. Trochu som to aj čakal. Veril som si a to je najdôležitejšie. Pokúsim sa raz získať dúhový dres, ale neviem, v ktorej kategórii. Uvidíme."
Ja som teda nečakal, že Martin bude taký silný po takej pauze. Dnes to však bol podľa mňa určite jeden z jeho najlepších výkonov kariéry. V podstate sa nemal veľmi kde ukazovať v tíme, takže dnes si to vychutnal. Dúfam, že v Soudale vidia, že toto nie je žiadny domestik, ale víťazný typ - to všetko sme mohli vidieť z jeho prejavu a túžby vyhrať.
Takto naposledy som si zavrieskal, ešte hádam, keď Sagan vyhral v Bergene. Najprv som si myslel, že je štvrtý, tak som spomenul všetky p*če v okrese - doma sa na mňa dívali, že či som sa neodtrhol z reality
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Portugalcovi dal vodu (Talian nie) a toho mrzi,ze je druhy...
Bojovnik velky, viac sa nedalo
Myslím si, že trať bola férová, na výkonnosť a technická, čo mi celkom sedí. Mali sme aj dážď, čo mám tiež rád. Cítil som sa veľmi dobre. Myslím si, že som bol jeden z najsilnejších. Škoda, že chalani so mnou v skupine nechceli vyhrať, ale asi chceli byť druhí. Trochu ma to mrzí, ale po tom roku, ktorý bol pre mňa hore-dole, som rád, ako to pre mňa dopadlo. Už minulý týždeň som mal veľmi dobré čísla, vďaka ktorým som si zvýšil sebadôveru. Trochu som to aj čakal. Veril som si a to je najdôležitejšie. Pokúsim sa raz získať dúhový dres, ale neviem, v ktorej kategórii. Uvidíme."
https://www.soudal-quickstepteam.com/en/news/6205/bronze-for-svrcek-at-the-worlds
Takto naposledy som si zavrieskal, ešte hádam, keď Sagan vyhral v Bergene. Najprv som si myslel, že je štvrtý, tak som spomenul všetky p*če v okrese - doma sa na mňa dívali, že či som sa neodtrhol z reality