nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
Portugalcovi dal vodu (Talian nie) a toho mrzi,ze je druhy...
Bojovnik velky, viac sa nedalo
Myslím si, že trať bola férová, na výkonnosť a technická, čo mi celkom sedí. Mali sme aj dážď, čo mám tiež rád. Cítil som sa veľmi dobre. Myslím si, že som bol jeden z najsilnejších. Škoda, že chalani so mnou v skupine nechceli vyhrať, ale asi chceli byť druhí. Trochu ma to mrzí, ale po tom roku, ktorý bol pre mňa hore-dole, som rád, ako to pre mňa dopadlo. Už minulý týždeň som mal veľmi dobré čísla, vďaka ktorým som si zvýšil sebadôveru. Trochu som to aj čakal. Veril som si a to je najdôležitejšie. Pokúsim sa raz získať dúhový dres, ale neviem, v ktorej kategórii. Uvidíme."
https://www.soudal-quickstepteam.com/en/news/6205/bronze-for-svrcek-at-the-worlds
Takto naposledy som si zavrieskal, ešte hádam, keď Sagan vyhral v Bergene. Najprv som si myslel, že je štvrtý, tak som spomenul všetky p*če v okrese - doma sa na mňa dívali, že či som sa neodtrhol z reality