Tie mudra su diskutabilne, viaceri bio tu porovnavaju ebik a oficialnym mopedom a stavaju ho na rovnaku uroven co je jasna blbost lebo ebik sa nedokaze pohybovat len motorom na rozdiel od mopedu ktory sa pohybuje vyhradne motorom. Ale beriem, nie kazdy sa vyzna v technike. Nejde mi ale do hlavy preco by podla vas mal byt kazdy kto sa vezie na biku alebo ebiku zaroven aj sportovec. Mna sport nebavi a ani nemam naladene sportove stanice na TV.
To co mate vsetci za uchylku s tym sportom, ja sa proste rad vozim. Je mi jedno ci autom, bikom, kolotocom alebo vytahom. Aj sportovu FT strelbu robim preto lebo sa tam 80% sutaze sedi.
tak načo tu zavadziaš ? tu si medzi športovcami, sú aj iné fóra
Tie mudra su diskutabilne, viaceri bio tu porovnavaju ebik a oficialnym mopedom a stavaju ho na rovnaku uroven co je jasna blbost lebo ebik sa nedokaze pohybovat len motorom na rozdiel od mopedu ktory sa pohybuje vyhradne motorom. Ale beriem, nie kazdy sa vyzna v technike. Nejde mi ale do hlavy preco by podla vas mal byt kazdy kto sa vezie na biku alebo ebiku zaroven aj sportovec. Mna sport nebavi a ani nemam naladene sportove stanice na TV.
O tomto sa dokazem hadat. V sobotu ma pred BK 2 tieto "ebiky" obehli 40 do kopca a ani jeden z nich nohami netocil ?
"...a ten spôsob ako nechali motor dýchať. Vlastne prečo by ste nechceli, aby váš motor bolo vidno na ebajku?"
Rozplýva sa recenzent ako predavač hrncov pri novom modeli Husqvarna.
Občas zájdem na ten YT kanál pozrieť sa na to ustrelené turbo evanjelizátorstvo. Jak náboženská sekta. Mimochodom, v 2023 zjavne stále horúca téma medzi e-nabíjačmi: Stačia 160mm full sus zdvihy na obrubníky v prímestskom parku pre komfort, alebo treba pýtať viac??
Mas to pomylene, toto je forum o bikoch nie o sportovcoch.
Scarinko mohlo to byt aj tak, ze za tebou poriadne dupali a teba obiehali uz len zotrvacnostou. Tych 25 kg sa len tak lahko nezastavi.
dal by sa čiastočne vyriešiť problém s velkou váhou e-bike aby ste nemali až taký problém s dvíhaním, nakladaním, vykladaním ked namiesto aby ste na nich prepravovali seba tak prepravujete ich na dalších zariadeniach s motormi že by ste kvoli menšej váhe tých opách namiesto ťažkých pedálov počas jazdy používali len nejaké lahšie stupačky
dal by sa čiastočne vyriešiť problém s velkou váhou e-bike aby ste nemali až taký problém s dvíhaním, nakladaním, vykladaním ked namiesto aby ste na nich prepravovali seba tak prepravujete ich na dalších zariadeniach s motormi že by ste kvoli menšej váhe tých opách namiesto ťažkých pedálov počas jazdy používali len nejaké lahšie stupačky
Ivan nestačí, že sa strápňuješ v iných témach? S takými detinskými nápadmi sa potrebuješ aj tu?
Aby si ale pochopil o čo ide: ten hák je robený na pneu tenších rozmerov 29-2,4 tam napcháš len nasilu.
A ak si dokážeš robiť prču z Pištu tak si ozaj len trapoš, ktorý nevie koľko ma rokov. Modli sa aby si sa vôbec toľko dožil .
trepeš hlúposti - kde som si robil prču z pištu ?
ty sa strápňuješ a nielen v témach, tu napríklad že nielen na aute, vlaku, lietadle, ... si detsky závislý na motorčekoch ale ešte aj bicykel pre dospelých si si ním znetvoril a premenil ho motorčekom na detský nebicykel na hranie, ked raz budeš velký mama ti opäť kúpi ozajstný
"...a ten spôsob ako nechali motor dýchať. Vlastne prečo by ste nechceli, aby váš motor bolo vidno na ebajku?"
Občas zájdem na ten YT kanál pozrieť sa na to ustrelené turbo evanjelizátorstvo. Jak náboženská sekta. Mimochodom, v 2023 zjavne stále horúca téma medzi e-nabíjačmi: Stačia 160mm full sus zdvihy na obrubníky v prímestskom parku pre komfort, alebo treba pýtať viac??
o to je to vtipnejsie, lebo husquarna znama moto firma
len vymenili benzinovy motor za elektricky
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
O tomto sa dokazem hadat. V sobotu ma pred BK 2 tieto "ebiky" obehli 40 do kopca a ani jeden z nich nohami netocil ?
Mas to pomylene, toto je forum o bikoch nie o sportovcoch.
Scarinko mohlo to byt aj tak, ze za tebou poriadne dupali a teba obiehali uz len zotrvacnostou. Tych 25 kg sa len tak lahko nezastavi.
s takymto myslenim sa nedivim ze si to mylite so sportom
dokonca aj jazda na motorke je sport ale z kategorie moto-sport
ďalší s implantovaným "policajným" čipom v mozgu (alebo namiesto ?
Ivan nestačí, že sa strápňuješ v iných témach? S takými detinskými nápadmi sa potrebuješ aj tu?
Aby si ale pochopil o čo ide: ten hák je robený na pneu tenších rozmerov 29-2,4 tam napcháš len nasilu.
A ak si dokážeš robiť prču z Pištu tak si ozaj len trapoš, ktorý nevie koľko ma rokov. Modli sa aby si sa vôbec toľko dožil .
ty sa strápňuješ a nielen v témach, tu napríklad že nielen na aute, vlaku, lietadle, ... si detsky závislý na motorčekoch ale ešte aj bicykel pre dospelých si si ním znetvoril a premenil ho motorčekom na detský nebicykel na hranie, ked raz budeš velký mama ti opäť kúpi ozajstný
o to je to vtipnejsie, lebo husquarna znama moto firma
len vymenili benzinovy motor za elektricky