Kategórie
Bike-techMobily a veci súvisiace # recenzie # doplnky # skúsenosti # poradenstvo # diskusia # elektronika # technické otázky # kvalita
-10% SP Connect Bike Bundle II Huawei P20 Pro sada puzdra/držiaku na telefón
od 49,99 €
-10%
MOC 63,99 €
Peak Design Mobile Mount 1 adaptér pro držiaky telefónov do auta, čierna
61,99 €
MOC 63,99 €
savings Muc-Off Rainproof Essentials Case púzdro na telefón, čierna
23,99 €
savings
MOC 41,99 €
-12% SP Connect púzdro na smartphone iPhone 11 Pro/XS/X, čierne
29,99 €
-12%
MOC 33,99 €
Ostatné veci v telefóne sú pre mňa celkom podruzne, ale samozrejme, cim lepšie, tým lepšie. Možno by bolo fajn aby mal otvorený bootloader a mohol som ho rootnut, ale nie je to podmienka.
Čiže ma zaujímajú dve cenové katogorie. Najlepšii fotomobil do 300€ a najlepší fotomobil do 400€. Inými slovami, aký najlepší foťák v mobile viem mat dnes do 300 a do 400€?
Musí to byť len nové, secondhand nechcem.
Pixel 7a nechcem.
Ešte podotazka. Trochu na krištáľovú guľu 😄. Aké mobily do 300 a do 400€, sú najviac futureproof v rámci podpory custom rom? Napr. môj terajší 6 ročný Redmi Note 4 ma stále možnosť nahrať tam custom rom s najnovšími záplatami a gcam fotí stale obstojne .. atď.
(PS: Druha podotazka. Najlepsi fotak v mobile s ips displejom.)
S 12kou nespravis nic zle,ale ja budem brat na skusku ten infinix,naserie ma,posuniem v rodine dalej
Na iphone to asi nema ale zas tak daleko to nie je 🙂
Na iphone to asi nema ale zas tak daleko to nie je 🙂
mam Xiaomi 12tku presne rok a tiež max spokoný, jedine čo mi občas chýba je telephoto objektív - teda zoomovací ... z časti sa dá riešiť cez full 50mpx a potom výrez
ale tento mobil asi nezoženie za 400e ani omylom (cena sa pohybuje okolo 500e)
S 12kou nespravis nic zle,ale ja budem brat na skusku ten infinix,naserie ma,posuniem v rodine dalej
rozdiel tych 100€ vidno dobre aj na papiery ... a navyše toto fakt nie je fotomobil v kategorii ani omylom
Redmi 22 pro 5g 250€. 6gb/128gb
Infinix Pro 250€ 8gb/256gb
Minuly tyzden boli oba za 220€
... pokial chce človek budget mobil tak nech si kúpi kludne aj Infinix Pro - ten mobil vyzerá dobre ... ale tu sa bavíme o ,,fotomobile,, do 400e
... a ak by som mal porovnat ten infinix 30 pro a redmi note 12 pro tak pri výsledných fotkách dosť hrá rolu chipset a ten je horší v prípad infinix, nehovoriac o dalších veciach čo ovplivnuju kvalitu fotky - a to silne pochybujem, že bude mať infinix lepšie kedže sa jedná o badget mobily
Este zvazim ten oled, mam telefon aj na 6 rokov a neviem ci to vydrzi. (burn-in, dead pixels)
každopádne ako bolo povedané lepšie ako pixely nefoti nič, kvalitou sa približuje len Xiaomi 12/12X (to je skôr kategroia 450-550e) alebo ten Redmi Note 12 Pro +
Mám čítačku v displeji na 12T Pro a nič rozsvecovať nemusím...tak predpokladám, že podobne to bude aj na tom Pixel....či sa mýlim?