Doteraz som bol najochotnejší to hádzať Sulíkovi (posledne som to hodil ale Matovičovi ). Ale teraz už nie, a to vôbec nie preto že by som mu dával rovnakú vinu s Matovičom pri ich sporoch. Ale pre čoraz viac (dúfam že nechcený) failoch o Rusku, Ukraine, Gajsenovcoch, témach a spôsobe podania kampane a podobne. Môže byť odborník, môže to myslieť dobré, môže mať výsledky - ale aj keď asi nemá rozkrádačske kauzy, ale je to obrovský slon v porceláne. Bol taký vždy, alebo sa vekom opustil? Alebo som politiku v minulosti tak nevnímal? Neviem či nemá takú spetnu vezbu, aj keď tvrdí že nie je pripútaný na líderske kreslo, ale jeho chudáka znovu v precedníctve zvolili. To nevie povedať že už bolo dosť, bezpodmienečne zložiť funkciu? Ja si myslím že by sa v pohode zvolil aj niekto iný, keby sa nerobila voľba len proforma (hoc bude tvrdiť že to tak nebolo).
na poslednu chvilku sa rozhodnem, ci SaS alebo PS. Ale PS bude pre mna len z nudze.
Často je to tak pokiaľ chceš voliť niekoho jasného, zodpovedného, bez chýb, niekoho kto bude našu spoločnosť viesť k naozaj lepším zajtrajškom. Našťaste toto nie je voľba životného partnera…
PS: aj keby bolo PS premierskou stranou, tak s chybami a kauzičkami to nebude. Ani jedna strana ktorá je v ponuke nedá 100% dobrý a čistý výsledok
Moje okolie to rovnako cíti,tiez by sme dali sas,ale bez Šulina
Je tam urcita podobnost s Radosinskym divadlom. Osobnosti to drzia nad vodou, Kolnikova posla, aj par dalsich. Ide to dolu vodou. Zmykaju dokola na com kedysi dosiahli slavu. Ak umre Stepka, mozu to zabalit. Nikto tam nie je vyrazna osobnost.
Sas je podobna situacia, odide Sulik, mozu to zavret.
nemyslim si. SAS nevolia ludia, ktori su "zavisli" na jednom lidrovi, alebo potrebuju silneho "voccu". Nie je to Smer, ani HZDS, kde stranu tvori jeden clovek a zbytok je len krovie. Vacsina volicov voli SAS kvoli ich programu a nie kvoli predsedovi. A ako sa ukazuje aj tu na mikro-vzorke, ludia by ich volili, aj keby (/ak by) lidra zmenili.
Dolezite je, aby sa aj SaS dostala do parlamentu. Ak by dostali len 4,8 % a tie hlasy by prepadli, bolo by to podobne zle ako ked prepadlo 6,9 % kolalicie PS-Spolu. Ved aj vdaka tomu sa starter dostal do vlady a vdaka tomu je tu teraz Zilinka atd. PS a SaS maju k sebe hodnotovo najblizsie a ak nebudu v parlamente obe, tak nebude uz ani hypoteticka sanca...
skorpion Sulikove vyjadrenie o platbe v rubloch bolo v dobe, ked sa očakávalo že rusko uzavrie (aspoň na čas) všetky dodávky surovín do EU, aby prinútilo EU zmierniť rétoriku a pozastaviť podporu UA, keb k tomu došlo SK ako 100 % závislé na dodávkach surovín (v tom čase) z RU by do 2 (3) mesiacov skolabovalo a to teraz hovorím len o priemysle (to bol zmysel vyjadrenia o platení v rubloch) popri tomto vyjadreni potichúčky makali na MH a podarilo sa im napr. zabezpečiť palivo pre atómku (prečo mu toto nikto nevyhadzuje, že je proruský ? )
@will poprosil b som objasniť extrémne krídlo C-K
keby nebolo C žijeme ideme priamo do stredoveku, katolibanka Z by postupne presadila všetko a všade podľa svojích predstáv
K sa postavila protí ked Sadiki H začal vyskakovať (odvolal ju z funkcia ako pomstu),
odišla z vlády ked bol unesený vietnamec, lebo nesúhlasila s nevyšetrovaním a postupom vlády
samozrejme smeráci sa sa jej boja lebo ide principiálne po "špine"
will Extrémne krídlo s Kolíkovou ? Priateľu, Kolíková je jedna z mála osôb so zdravým rozumom a odborným aj osobnostným zázemím, ktoré sa mihli v rezorte spravodlivosti za dlhé roky. Veď aj zato zožala patričnú internú "odbornú" kritiku od zaprdených tesilových kádrov derúcich stoličky na rezorte od nepamäti.
A inak k anonymizácii tohto konkrétneho hlasovania len toľko, pokojne mohlo ostať adresné a verejné, hádam úroveň členov tohto fóra nie je taká nízka, aby názory svojich kolegov v iných témach hodnotili a priori podľa toho, aký má ten-ktorý člen názor na svojho politického favorita vo voľbách 2023. Pokojne a bez mučenia priznávam, že budem voliť SAS. Áno, som si vedomý chýb, som si vedomý slabín Sulíka, atď. atď. atď. Ale možnosť voliť menšie zlo v podobe PS, či nebodaj Hlasu je v príkrom rozpore s mojim pohľadom na svet. Ako spieva Elán, "kompromisy to sú krysy".
LL ja si to velmi dobre pamatam a je to presne ako pises. Ale stale si myslim, ze minimalne mal byt ticho. Nicomu to jeho vyjadrenie nepomohlo. Akurat ho zneuzila ruska propaganda a poslalo to zly obraz do sveta o Slovensku. Co sa tyka atomoviek, tam je prechod na ine palivo, pokial viem, ovela komplikovanejsi ako "vymena" plynu. Ale ako som pisal vyssie, toto nie je jediny dovod, preco som sa rozhodol presunut SAS na svoju "zaloznu" volbu.
Dredd
Je prirodzene, ze sa pohlad na druheho cloveka urcitym sposobom zmeni ked sa dozvies, ze ide volit stranu za ktoru kandiduju trestne stihani ludia alebo schvalujuci potlacovanie ludskych prav.
Lepsie je, ked su tieto komunitu polarizujuce preferencie anonymne.
skorpion Sulikove vyjadrenie o platbe v rubloch bolo v dobe, ked sa očakávalo že rusko uzavrie (aspoň na čas) všetky dodávky surovín do EU, aby prinútilo EU zmierniť rétoriku a pozastaviť podporu UA, keb k tomu došlo SK ako 100 % závislé na dodávkach surovín (v tom čase) z RU by do 2 (3) mesiacov skolabovalo a to teraz hovorím len o priemysle (to bol zmysel vyjadrenia o platení v rubloch) popri tomto vyjadreni potichúčky makali na MH a podarilo sa im napr. zabezpečiť palivo pre atómku (prečo mu toto nikto nevyhadzuje, že je proruský ? )
Písal som stranu dozadu, že Sulík je slon v porceláne, že to aj myslí dobre, má aj výsledky, je aj relatívne "čistý". Ale keď v dobe ako popisuješ ty povie Sulík arogantne (parafráza), že my budeme platiť v rubľoch a pomôžeme Rusku ako by sme žiadali urýchlenú pomoc a riešenie od EÚ. Sulík slepo vidí len podnikateľov a ich záujmy, nedomýšľa (opakovane) následky svojich vyjadrení hoc dobre myslených. Ale to mu nevyčítam, tiež by som bol rovnaký, ale preto nie som v politike
a co inak Sulik z toho vecne najlepsieho programu presadil? lebo pri jeho neschopnosti kompromisu mu je ten program tak na 2 veci… volil som ho v 2010, teraz uz je z neho klasicky politik karpatskeho typu, stranu si opakovane vycistil, chyby uz nerobi, moze byt preceda az do jej skonania 🤘
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tak vysvetli
Nie, len obcan unaveny z kazdodenneho politickeho cirkusu.
Často je to tak pokiaľ chceš voliť niekoho jasného, zodpovedného, bez chýb, niekoho kto bude našu spoločnosť viesť k naozaj lepším zajtrajškom. Našťaste toto nie je voľba životného partnera…
PS: aj keby bolo PS premierskou stranou, tak s chybami a kauzičkami to nebude. Ani jedna strana ktorá je v ponuke nedá 100% dobrý a čistý výsledok
Je tam urcita podobnost s Radosinskym divadlom.
Sas je podobna situacia, odide Sulik, mozu to zavret.
SaSka je pre mna teraz take PSko so Sulikom.
@will poprosil b som objasniť extrémne krídlo C-K
keby nebolo C žijeme ideme priamo do stredoveku, katolibanka Z by postupne presadila všetko a všade podľa svojích predstáv
K sa postavila protí ked Sadiki H začal vyskakovať (odvolal ju z funkcia ako pomstu),
odišla z vlády ked bol unesený vietnamec, lebo nesúhlasila s nevyšetrovaním a postupom vlády
samozrejme smeráci sa sa jej boja lebo ide principiálne po "špine"
A inak k anonymizácii tohto konkrétneho hlasovania len toľko, pokojne mohlo ostať adresné a verejné, hádam úroveň členov tohto fóra nie je taká nízka, aby názory svojich kolegov v iných témach hodnotili a priori podľa toho, aký má ten-ktorý člen názor na svojho politického favorita vo voľbách 2023. Pokojne a bez mučenia priznávam, že budem voliť SAS. Áno, som si vedomý chýb, som si vedomý slabín Sulíka, atď. atď. atď. Ale možnosť voliť menšie zlo v podobe PS, či nebodaj Hlasu je v príkrom rozpore s mojim pohľadom na svet. Ako spieva Elán, "kompromisy to sú krysy".
Je prirodzene, ze sa pohlad na druheho cloveka urcitym sposobom zmeni ked sa dozvies, ze ide volit stranu za ktoru kandiduju trestne stihani ludia alebo schvalujuci potlacovanie ludskych prav.
Lepsie je, ked su tieto komunitu polarizujuce preferencie anonymne.
Písal som stranu dozadu, že Sulík je slon v porceláne, že to aj myslí dobre, má aj výsledky, je aj relatívne "čistý". Ale keď v dobe ako popisuješ ty povie Sulík arogantne (parafráza), že my budeme platiť v rubľoch a pomôžeme Rusku ako by sme žiadali urýchlenú pomoc a riešenie od EÚ. Sulík slepo vidí len podnikateľov a ich záujmy, nedomýšľa (opakovane) následky svojich vyjadrení hoc dobre myslených. Ale to mu nevyčítam, tiež by som bol rovnaký, ale preto nie som v politike