Start bude o 10,00 hod. na Partizanskej luke. Trate budu mat dlzku 31 a 73 km... Kratsia je urcena pre rekreacnych cyklistov a rodiny s detmi, dlhsia preveri cyklohobikov slusnym prevysenim...
Dalsie info bude coskoro...
posledný komentár: 7. 9. 2025 o 11:16
posledný komentár: 25. 8. 2025 o 22:07
posledný komentár: 23. 7. 2025 o 23:16
Hej, asi si to pochopil... kvoli totalnemu zakazu so strany 1.svatojurskej, ako vlastnika lesa, sme nemohli oficialnu cyklotrasu tahat popri sviniach..a dalej ako popisujes... Oficialna cyklotrasa ide z Bieleho kriza po asfaltke ( smer Raca ) a napaja sa na cyklomaraton v tom mieste, co nakreslila bubu...
Len si treba uvedomit, ze oficialna cyklotrasa sa maluje na stromu v oboch smeroch, co znamena, ze ta sipka doprava co videla bubu bol opacny smer... Ale priamo pred sebou inak mala dve zelene "C"...
Otazka je kedy... aby to nebolo nahodou v den preteku...
Podobne vlastne opravovali i tu istu cestu, ale z druhej strany kopca od Medenych hamrov... tiez tam bola najprv taka drt, a hned na to spravili asflat... Len nechapem jedno, naco urobili najprv taky fajn asfalt, co je teraz pod tou drtou
Mam taky dojem,ze chko male karpaty ma v sprave odstepny zavod Smolenice.
http://www.lesy.sk/showdoc.do?docid=130&id=2
Mam taky dojem se chko male karpaty ma v sprave odstepny zavod Smolenice.
http://www.lesy.sk/showdoc.do?docid=130&id=2
Hej to viem, ze odstepny zavod, ale prave nie som si isty ci Smolenice, alebo Malacky... Je to na hranici tychto odstepnych zavodov, ale zistim to...
Mas pravdu, spravne ma byt OZ Sastin, LS Malacky... ja som tam bol, kvoli vybavovaniu povolenia na pretek... ani sami nevdeli, kolko z tej trate je u nich, a kolko v OZ Smolenice... Takze si to budem musiet odslapat este raz...
Nepíš somárčiny keď nevieš... Dnes ráno tadiaľ prešlo 17 ľudí na cesťákoch - a bez jediného defektu. Bez defektu na celom úseku Rača - Biely kríž - Košiariská - Lozorno v rámci Karpaťáku.
oki
inac trat je v pohode, az na henten kusok asfaltu, hned som si hovoril ze by som tam nechcel padnut
Myslim, ze si to vystihla, ale oba useky su dalej uplne jasne...