Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Presne si to vistihol 333. Imaginárne závodné trate biobikerov versus krásy prírody ebikerov na tej istej trati. Dobre som si zvolil
Podľa niektorých príspevkov sa obávam že ta smogová situácia niekde pretrváva už dlhšie a má vplyv na duševnú pohodu biocyklistov, ktorí musia prehnať vzduch pľucami v oveľa väčšej miere ako ebikeri.
Muži proste musia od svojich ženských v pravidelných intervaloch vypadnúť aby sa nezblbli. Medzi legálne, rodinnou radou tolerované úlety patrí rybárčenie - tam nieje možné brať deti, preto je to topka. Potom sú to športy - cyklistika, turistika, golf, šach .... Kto nemá rád ani jedno, sedí v krčme, alebo v bare
Takže je jedno na čom fičíme, hlavne že sme vonku !!!
dnes som zažil zázrak, alebo paranormálnu aktivitu .... išiel chlapík na ebiku, a na križovatke dal odpich žeby sa motorka nehanbila ... bez jediného šliapnutia do pedálov. Až potom v nasledujúcom kopčeku pár krát prišliapol, predpokladám, že potreboval preradiť.
Mohol to byť jedine zázrak, lebo predsa pri jazde na ebiku je potrebné krútiť pedálmi, čak?
:D A čo tak ťažký žalár alebo dokonca zmeniť legislatívu a trest hrdelný.
Prečo takto nekuvikáte aj pri ťažkých nehodách opitých vodičov, ktorí sú odborne vyškolení tvrdo preskúšaní?
Miesto toho aby ste hladali nejaký bod spolupráce a pokoja tak len rozsievate nenávisť a zášť!.
Ale to sa teraz na SK nosí a máte velký vzor.
dnes som zažil zázrak, alebo paranormálnu aktivitu .... išiel chlapík na ebiku, a na križovatke dal odpich žeby sa motorka nehanbila ... bez jediného šliapnutia do pedálov. Až potom v nasledujúcom kopčeku pár krát prišliapol, predpokladám, že potreboval preradiť.
Mohol to byť jedine zázrak, lebo predsa pri jazde na ebiku je potrebné krútiť pedálmi, čak?
[quote="@1967980"][/quote]
či sa ti to páči alebo nie je to technický priestupok v doprave tak ako mnoho iných. Stále neviem nájsť to rozrušenie ktoré spomínaš. Tak ako sa nebojím STK tak sa nebojím kontroly ebajku.
Prave som treti krat vynasiel e-trenazer pre tucniakov, vyzerat a fungovat to ma cca ako bezny trenazer, ale namiesto brzdy bude mat zabudovany elektromotor, vstupne modely budu do zastrcky, vyssi level s akumutorom s vydrzou aspon 20 minut. Na rozdiel od bezneho trenazera s plochymi pedalmi e-trenazer bude mat bud naslapne pedale alebo osadene kosiky, aby trenovany tucniak nemusel stracat energiu udrziavanim chodidiel na pedaloch. Na ovladacom paneli sa zvoli dlzka aktivity a velkym cervenym tlacidlom sa spusti trening. E-trenazer nastavenu dobu tucniakovi toci nohami, tucniak sa usmieva a trenuje zaroven. Ako doplnkove prislusenstvo budeme predavat sadu remienkov s hacikmi, ktore si tucniak osadi do kutikov ust a remienky zabezpecia siroky usmev. Tucniak usetri energiu ktoru by bez thoto skveleho prislusenstva k e-trenazeru musel investovat cez licne svaly do usmievania sa.
ivast toto sa sem náramné hodi: marnis cas, miestnemu ivastovi to tu uz ludia ktori sa zjavne v problematike vyznaju vysvetlili aj odargumentovali tak ze ze aj predskolak by pobral. Nema to cenu, ani pri dalsom pokuse nepochopiš, pretoze nechceš ,...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Podľa niektorých príspevkov sa obávam že ta smogová situácia niekde pretrváva už dlhšie a má vplyv na duševnú pohodu biocyklistov, ktorí musia prehnať vzduch pľucami v oveľa väčšej miere ako ebikeri.
Muži proste musia od svojich ženských v pravidelných intervaloch vypadnúť aby sa nezblbli. Medzi legálne, rodinnou radou tolerované úlety patrí rybárčenie - tam nieje možné brať deti, preto je to topka. Potom sú to športy - cyklistika, turistika, golf, šach .... Kto nemá rád ani jedno, sedí v krčme, alebo v bare
Takže je jedno na čom fičíme, hlavne že sme vonku !!!
A ako priestupok je to ako mať obuté neschválené kolesá na aute.
Prečo takto nekuvikáte aj pri ťažkých nehodách opitých vodičov, ktorí sú odborne vyškolení tvrdo preskúšaní?
Miesto toho aby ste hladali nejaký bod spolupráce a pokoja tak len rozsievate nenávisť a zášť!.
Ale to sa teraz na SK nosí a máte velký vzor.
MRZACI a DELIKVENTI! ?
Skutrista no ?. Singlespeed by ho naucil!
či sa ti to páči alebo nie je to technický priestupok v doprave tak ako mnoho iných. Stále neviem nájsť to rozrušenie ktoré spomínaš. Tak ako sa nebojím STK tak sa nebojím kontroly ebajku.