fašistický primát suja ... rusofilný komunista fico ... retardovaný blaha ... Boha im hajzlom prašivým to riadne pošpinili SNP... toto si nezaslúžia Ľudia čo vtedy bojovali..
Fico len sovietskych priateľov spomínal,ale na slovenských generálov Goliana a Viesta si nikto nespomenie. Bolo to Slovenské národné povstanie,nie sovietske. 60tisic bolo slovenských vojakov spolu s vojakmi 1.cs pluku L.Svobodu. Neviem prečo sa velebí pár ruských partizánov,veď tuším francúzskych partizánov bolo u nás vtedy viac a ďalší partizáni z 33krajin ,dokonca aj z Austrálie. Mne je z toho z prepáčením na grcanie.
Ako nech sa nikto nehnevá, ale ak chcú seniori úctu primeranú svojmu veku, neškodí sa v súlade s rokmi získanou múdrosťou a skúsenosťami aj správať. Toto je skôr také pojazdné obludárium, nikoho kto napr. Blahu označí za miláčika národa som nikdy nerešpektoval a ani v živote rešpektovať nebudem, fotenie a podpiskarty politikov radšej no comment. V tom mierovom duchu mi ale trochu chýbala zmienka o tom, že najvyšší nepotrebuje ani tie Black Hawky za takových nejmíň, ktoré zabezpečil Glváč (a toho by ako vojnového štváča asi označiť nechcel), na transport mierových holubíc ich vysoko pravdepodobne nekúpili ...
Nedavno som pocuval Pavla Macka v podcaste kde prave tie Black Hawky spominal. Ze ich sice obstarali, ale bez akejkolvek vyzbroje. Cize v pripade potreby v realnom konflikte by v aktualnom setupe mohli sluzit naozaj iba na ten prevoz holubic ale tak ked sme mohli obstarat vysadkove clny bez motorov, tie vrtule aspon lietaju…
Ako nech sa nikto nehnevá, ale ak chcú seniori úctu primeranú svojmu veku, neškodí sa v súlade s rokmi získanou múdrosťou a skúsenosťami aj správať.
"S vekom zvyčajne prichádza múdrosť, ale niekedy vek prichádza sám."
- Oscar Wilde
mna by ale zaujimalo, ze ako to vobec vzniklo? ked mal niekto cely zivot v hlave nasrate, tak len tazko mozno ocakavat, ze na stare kolena ho osvieti a stane sa z neho intelektual.
ovela castejsie su opacne pripady, ked sa z relativne normalnych ludi stali zatrpknuti hlupaci. vid polka naroda a vobec nemusia byt taki stari...
Nedavno som pocuval Pavla Macka v podcaste kde prave tie Black Hawky spominal. Ze ich sice obstarali, ale bez akejkolvek vyzbroje. Cize v pripade potreby v realnom konflikte by v aktualnom setupe mohli sluzit naozaj iba na ten prevoz holubic ale tak ked sme mohli obstarat vysadkove clny bez motorov, tie vrtule aspon lietaju…
Rozhovor som nevidel, ale bez vyzbrpje sme kupovali tie BH preto, ze inak to ani neslo. Vyzbroj sa v tej dobe musela dokupovat zvlast, pretoze Sikorsky nedodaval zbrane k nim.
BH nie je utocny vrtulnik, cize to, ze nie je vyzbrojeny nepovazujem az za taku tragediu, tomu vrtulniku vzhladom na co je urceny sa skor hodi dokupit opticke senzory, termokameru a pod.
Keby sme chceli utocne vrtulniky mohli sme nakupit Vipery ako CR, ale v 2015 sa o vojne na UA ani nechyrovalo este. BH je urcite lepsie vseobecne vyuzitelny stroj ako Viper napriklad.
My navyse nemame rozpracovanu koncpeciu utocnych vrtulnikov ako ma CR, kde planuju zakupit 2 letky tazkych a lahkych strojov.
Nie som expert skrz vrtulniky, takze hadat sa nebudem. no nikto netvrdi ze Black Hawk je utocny vrtulnik. Pointa bola v tom, ze boli obstarane bez akejkolvek vyzbroje, cize nemali ani palubny gulomet, ktory by posadka vrtulnika z ktoreho sa vykonava vysadok, alebo krytie urcite v pripade potreby ocenila viac ako hadzanie kamenov. Anexia Krymu prebehla vo februari 2014, co je podla mojich vypoctov pred rokom 2015
nie, ze by to nejako rozporovallo, co si napisal, ale to bude palo gaspar, stareho tibora syn. (ak teda na tetovacke nie je je pelle ) https://www.facebook.com/gasparadvokat/
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://dennikn.sk/3541939/na-oslavach-snp-ktore-zorganizoval-smer-vitali-aj-suju-z-republiky-publikum-rozhnevala-ukrajinska-vlajka/?cst=a29f1481375b5fd252985774d117c52132c4746ce600ad1cdad9967d67c8bb87
fašistický primát suja
to bude doba.... na kkt
Ɓohužial😵💫
pre voličov na osvieženie pamäte - protikomunizmu
pre voličov na osvieženie pamäte - protifašizmu
https://twitter.com/DefenceU/status/1696524540279439428
"S vekom zvyčajne prichádza múdrosť, ale niekedy vek prichádza sám."
- Oscar Wilde
mna by ale zaujimalo, ze ako to vobec vzniklo? ked mal niekto cely zivot v hlave nasrate, tak len tazko mozno ocakavat, ze na stare kolena ho osvieti a stane sa z neho intelektual.
ovela castejsie su opacne pripady, ked sa z relativne normalnych ludi stali zatrpknuti hlupaci. vid polka naroda a vobec nemusia byt taki stari...
Rozhovor som nevidel, ale bez vyzbrpje sme kupovali tie BH preto, ze inak to ani neslo. Vyzbroj sa v tej dobe musela dokupovat zvlast, pretoze Sikorsky nedodaval zbrane k nim.
BH nie je utocny vrtulnik, cize to, ze nie je vyzbrojeny nepovazujem az za taku tragediu, tomu vrtulniku vzhladom na co je urceny sa skor hodi dokupit opticke senzory, termokameru a pod.
Keby sme chceli utocne vrtulniky mohli sme nakupit Vipery ako CR, ale v 2015 sa o vojne na UA ani nechyrovalo este. BH je urcite lepsie vseobecne vyuzitelny stroj ako Viper napriklad.
My navyse nemame rozpracovanu koncpeciu utocnych vrtulnikov ako ma CR, kde planuju zakupit 2 letky tazkych a lahkych strojov.
nie, ze by to nejako rozporovallo, co si napisal, ale to bude palo gaspar, stareho tibora syn. (ak teda na tetovacke nie je je pelle
https://www.facebook.com/gasparadvokat/