Ahoj, dá sa v navigácií rady Edge (1040) zväčšiť kurzor pri navigovaní alebo pri zázname trasy na mape ? Ten trojuholníček. Už ho mam problém pri zlej viditeľnosti niekedy pozorovať
O velkosti neviem ale mozno by pomohlo zmenit nejake farebne nastavenia...napr prejdenej trasy by mohlo pomoct
To som skúšal, keď dáš, "bledú" vidieť lepšie aktualnu poziciu, ale sa zase straca prejdena trasa v mape, keď dáš viac detailov, keď tmavšiu tak je to môj pripad, je to len taká kozmetická úprava, a pri tom skúšani už som si ani nebol istý ktorá je lepšia......
Plánujem viac denný výlet
Stiahol som si gpx ktorý obsahuje trasu
Gpx nahratý v garmin
Možno blbá otázka
Ako keď garmina večer vypnem budem pokračovať na druhý deň v trase ?
Bude. Vie určite kde na plánovanej trase sa nachádzaš a pokračovať odtiaľ. Občas mám viac alternatívnych trás podľa podmienok a počasia a normálne počas jazdy jednu vypnem, zapnem druhú a chytí sa vždy tam kde treba.
530/830 logovanie je nezavysle na nahratom gpx. bezne si naplanujem 2 dnovku ako jedno gpx. draha sa da zapnut/vypnut aj pocas nahravania bez toho aby sa nahravanie prerusilo. ak mas napr viacero variant a pocas dna sa rozhodnes ist inym tak jednu drahu zrusis a zapnes druhu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Parádne mi to lezie na nervy až rozmýšľam že to vymením za wahoo
Buď je to novinka alebo som si to doteraz nevšimol
Buď je to novinka alebo som si to doteraz nevšimol
Tak to je skvely pridavok do appky a webu, dik!
To som skúšal, keď dáš, "bledú" vidieť lepšie aktualnu poziciu, ale sa zase straca prejdena trasa v mape, keď dáš viac detailov, keď tmavšiu tak je to môj pripad, je to len taká kozmetická úprava, a pri tom skúšani už som si ani nebol istý ktorá je lepšia......
Stiahol som si gpx ktorý obsahuje trasu
Gpx nahratý v garmin
Možno blbá otázka
Ako keď garmina večer vypnem budem pokračovať na druhý deň v trase ?