Ahojte všetci. Minulý rok to bol 1. rok čo som jazdil na bicykli viac ako obvykle. Teraz v zime som si kúpil Meridu S- Presso 300 fitnees bicykele. Vôbec sa do toho nerozumiem, ale chcel by som si kôpiť nejaké tretry. Na internete som videl nejaké s podrážkou podobnou kopačkám, cestné s hladkou podrážkou-neviem ako to sedí v pedáloch. A ešte som videl nejaké návleky na tretry, čo je to zač? Jazdiť chcem len po asfaltke. Ďakujem veľmi pekne za odpovede
šitmano už nechcem, mal som ich 5 za tie roky, to islo dolu vodou, posledne zimne stoja za prt ,lebo ma tlačí kufor zo spodu
aj mna tlacili tretry scott aj shimano, teda kufor zo spodu ale povodnu vložku som dal prec a vložil taku robustnejsiu vložku a uz je to omnoho lepsie...z nejakych vyradenych approach turistických
Hľadám nejaké tretry na nášlapné pedále s ktorými ale dokážem chodiť aj pešo a tlačiť alebo niesť bajk aj na trase s prevýšením 1000m cca 2hodiny chôdze. Máte nejaké návrhy?
V tetrach sa chodiť dá úplne v pohode ak sedia a nemajú podrážku tvrdú ako skala ani rovnú ako skejtové tenisky, lebo sa v nich trochu šmýka. Napr. ja som v shimano mt91 išla na turistiku na Teryho chatu lebo som vtedy nemala vhodné topánky a bolo to úplne v pohode. Aj v šnurovacích Mavic tetrach sa vynikajúco kráča, mám to roky overené. Mala som Mavic Crossride elite MTB, teda ešte mám okrem iných.
Zvyčajne platí, čím vyššia trieda tretier, tým tvrdšia podrážka a tým pádom sa v nich horšie chodí. Ďalšia vec, že chces mať kufre čo najviac zakryté, čo tiež prispieva ku komfortu chôdze. Ako píše ivast, základné modely od Shimano bolo vždy v pohode.
Ma niekto tretry, ktore sedia aj pri dost nizkom narte? Velkost nohy cca 29 cm. Skusal som DMT, co tu postol lapaloma, ale musel som to stiahnut tak, ze to bolo pokrcene. Vlastne vsetky tretry co som mal, som musel zapinat tak, ze pracka mi skoro trcala pod podrazku ?
dnes mi prisli z Bike24 dvoje tretry co som si objednal na jesenne jazdenie. Lake MXZ176 a CXZ176 (MTB a cesta)
shimano letne mam 45,5, s letnou ponozkou su ok, s hrubsou uz je tesno.
Lake som objednal 47cky, xxZ rada zateplena Thinsluate vrstvou sa robi len vo Wide prevedeni.
no mam problem ich vobec obut na nohu s tou stredne hrubou ponozkou. noha ako vo zveraku, cisty fail. Neviem ako to rataju. Na dlzku by mozno aj boli ale vnutri je to tak stiesnene ze je tam menej miesta ako v tych shimano 45,5
Nastastie som s tym ratal a zobral to z Bike24 tak navrat by mal byt zadarmo. Skoda. Celkom som sa na ne tesil.
inak su solidne tazke. MTB verzia ma pol kila kazda
Ahojte. Mam dotaz ohladne tretier od Shimana na flat pedale. Stryko rozmysla nad kupou Shimano SH-ET500, chodidlo ma 30.5 cm. A nie je si isty velkostou boty, nema ju ani kde vyskusat.
Jazdite niekto shimano s touto velkostou chodidla ? Vopred dakujem za odpoved
Pouzivali ste tu niekto na bike turisticke poltopanky, SPD MTB tretry s nekarbonovou podrazkou (nie turisticke), a MTB tretry na flaty ? Ako by ste porovnali tuhost ich podrazky ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Podrazky na tretrach mam znicene tak idem uch vyhodit, ak by si chcel
aj mna tlacili tretry scott aj shimano, teda kufor zo spodu ale povodnu vložku som dal prec a vložil taku robustnejsiu vložku a uz je to omnoho lepsie...z nejakych vyradenych approach turistických
shimano letne mam 45,5, s letnou ponozkou su ok, s hrubsou uz je tesno.
Lake som objednal 47cky, xxZ rada zateplena Thinsluate vrstvou sa robi len vo Wide prevedeni.
no mam problem ich vobec obut na nohu s tou stredne hrubou ponozkou. noha ako vo zveraku, cisty fail. Neviem ako to rataju. Na dlzku by mozno aj boli ale vnutri je to tak stiesnene ze je tam menej miesta ako v tych shimano 45,5
Nastastie som s tym ratal a zobral to z Bike24 tak navrat by mal byt zadarmo. Skoda. Celkom som sa na ne tesil.
inak su solidne tazke. MTB verzia ma pol kila kazda
Jazdite niekto shimano s touto velkostou chodidla ? Vopred dakujem za odpoved