Ahojte, uz dlhsie dobu si neviem rady podla coho si mam kupit naboj do zadneho kolesa pre bike Kellys Comp 7000,je to starsi model a ziadne info som o nom nenasiel na nete.ak viete prosim vas poradte mi aky naboj si mam kupit,alebo aspon podla coho si mam vybrat aby mi tam ten naboj pasoval.dakujem Vam
Sadne ti kazdy,len si daj pozor na pocet dier a ci je to na ryhcloupinak tzn. 9mm alebo 20mm osa (pevna).Bezne zauzivane su Shimano M525 (na kotuce) a M580 (V-cka) Len pozor na pocet dier
EDIT/ Plus este cena za vypletenie a zapletenie kolesa,pripadne mozes ratat aj s novymi s*****mi (ak su uz znicene),moze byt aj novy rafik,ak je do osmicky
winprog : Ma Kellys 7000, tak akych 20mm? A okrem toho pise, ze chce zadny. O orechu si sa ani nezmienil. ..klasika..
ado: hladaj naboj s rovnakym poctom dier, v tvojom pripade to bude zrejme 36 a asi mas 7 kolo ak sa nemylim, tak naboj musi byt na 7-kolovu kazetu!!! Kup si nejake Shimano, ale na 7k len nejaky Altus alebo Acera. Ak mas 8 kolo, moze tam ist cokolvek lepsie, aj 9k naboje. 8k a 9k su rovnake.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
EDIT/ Plus este cena za vypletenie a zapletenie kolesa,pripadne mozes ratat aj s novymi s*****mi (ak su uz znicene),moze byt aj novy rafik,ak je do osmicky
ado: hladaj naboj s rovnakym poctom dier, v tvojom pripade to bude zrejme 36 a asi mas 7 kolo ak sa nemylim, tak naboj musi byt na 7-kolovu kazetu!!! Kup si nejake Shimano, ale na 7k len nejaky Altus alebo Acera. Ak mas 8 kolo, moze tam ist cokolvek lepsie, aj 9k naboje. 8k a 9k su rovnake.