Narazam na 12sp. xtr, ktore bolo v 2018 a stale to vychadza z neho.. Alebo sa mylim? To ze sa to ovlada cez dualy je viacmenej jedno. Odhliadnuc od toho ze funkcne to samozrejme je a bude..
ABIBAS hej. To je tak, keď tu každý rieši a pozná asi len len Canyon, Trek, Scott, atď. Zo Španielov Orbea , Mondraker. Pritom majú veľa značiek, BH, MMR, Massi, Berria, Megamo. Ono treba sa aj zaujímať, čítať, hľadať.
Ano, spanieli maju tych znaciek vskutku dost, to je fakt. Napr. este aj taka garaz Unno...
Otazne je, ci je to (opat) katalogovy ram ako predosla gen. (cirou nahodou Fluckigerov Thomus je uplne rovnaky), alebo je tam nejaky vyvoj Pretoze, za mna to vyzera dost odpudivo...
(pozn. autora, osobna domnienka o katalogovom rame)
Ano, spanieli maju tych znaciek vskutku dost, to je fakt. Napr. este aj taka garaz Unno...
Otazne je, ci je to (opat) katalogovy ram ako predosla gen. (cirou nahodou Fluckigerov Thomus je uplne rovnaky), alebo je tam nejaky vyvoj Pretoze, za mna to vyzera dost odpudivo...
Unno dokonca vyhralo nejakú dizajnérsku cenu. Nie som fanúšik ebikov ale spomínaný ebike nadizajnovali extrémne dobre. Megamo je podľa mňa krásna značka. Trochu mi je ľúto, že nie je viac rozšírená po slovensku. Ich cesťaky sa mi veľmi páčia. Naviac majú výborný pomer cena/výbava.
Spolupraca Thomus a Beria bola pri predoslej generacii ramu priznana, takze poznamka o "katalogovom" rame je bezpredmetna. Ked sa pozries do automotive, kolko aut roznych znaciek je dnes robenych na spolocnej platforme, tak pri o cosi lacnejsich bicykloch mi pride takato vycitka ako strielanie do vzduchu. Nie je "katalogovy" ram, ako "katalogovy" ram. Dizajn je subjektivna vec, podstatna je technologia vyroby a prepracovana kinematika zadnej stavby.
Patral som uz davnejsie po tom, a nic som nenasiel. Prave keby to bolo priznane, ako toj subaru/toyota a pod., tak to absolutne neriesim a naopak im este aj fandim, ale kvoli ne-info okolo toho som na beriu trochu zanevrel. Odhliadnuc od toho ze sa mi to riesenie vzhladovo vobec nepozdavalo... Ale pokial je to tak ako vravis tak beriem spat, vravim bol to len moj nepodlozeny subjektivny nazor
Este aj tu technologiu vyroby by som tak nejak opomenul, tam uz je to asi vsade vychytane pokial clovek nekupuje ram niekde z kuchyne v rure upeceny, ale prave ta kinematika zadnej stavby, testovanie, vyvoj...
Ale tak chápem, že nepíše sa o tom v každom článku. Možno je to tým, že to nie sú značky Specialized a Trek, u ktorých to tiež vyzerá, že pri modeloch Epic WC a Supercaliber nadviazali spoluprácu
Ale tak chápem, že nepíše sa o tom v každom článku. Možno je to tým, že to nie sú značky Specialized a Trek, u ktorých to tiež vyzerá, že pri modeloch Epic WC a Supercaliber nadviazali spoluprácu
Problem bude asi v tom, ze ja som tuto zmienku hladal v recenziach na a v spojitosti s Beriou pretoze bola moznost mat ju a nie cez Thomus... Ak sa ti podarilo vypatrat ten jeden clanok tak gratulujem
Poukazat na sice tvarovo dva podobne biky ale principom kazdy diametralne odlisne fungujuci chce tiez silnu davku zaujatosti To mozme dat do jedneho vreca vsetky biky s tlmicom pod hornou ramovkou a pod...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
iny tah lanka - inak by stacili paky a zbytok sady by bola uplna zbytocnost.
tu
Otazne je, ci je to (opat) katalogovy ram ako predosla gen. (cirou nahodou Fluckigerov Thomus je uplne rovnaky), alebo je tam nejaky vyvoj
https://esmtb.com/berria-primera-patente-sistema-suspension-amortiguador-integrado/
Ale je fakt ze predošlá generácia bol totožná s thomusom.
Otazne je, ci je to (opat) katalogovy ram ako predosla gen. (cirou nahodou Fluckigerov Thomus je uplne rovnaky), alebo je tam nejaky vyvoj
Unno dokonca vyhralo nejakú dizajnérsku cenu. Nie som fanúšik ebikov ale spomínaný ebike nadizajnovali extrémne dobre. Megamo je podľa mňa krásna značka. Trochu mi je ľúto, že nie je viac rozšírená po slovensku. Ich cesťaky sa mi veľmi páčia. Naviac majú výborný pomer cena/výbava.
Spolupraca Thomus a Beria bola pri predoslej generacii ramu priznana, takze poznamka o "katalogovom" rame je bezpredmetna. Ked sa pozries do automotive, kolko aut roznych znaciek je dnes robenych na spolocnej platforme, tak pri o cosi lacnejsich bicykloch mi pride takato vycitka ako strielanie do vzduchu. Nie je "katalogovy" ram, ako "katalogovy" ram. Dizajn je subjektivna vec, podstatna je technologia vyroby a prepracovana kinematika zadnej stavby.
Este aj tu technologiu vyroby by som tak nejak opomenul, tam uz je to asi vsade vychytane pokial clovek nekupuje ram niekde z kuchyne v rure upeceny, ale prave ta kinematika zadnej stavby, testovanie, vyvoj...
https://en.brujulabike.com/thomus-lightrider-mathias-fluckiger-2023-in-detail/
https://en.brujulabike.com/thomus-lightrider-mathias-fluckiger-2023-in-detail/
Problem bude asi v tom, ze ja som tuto zmienku hladal v recenziach na a v spojitosti s Beriou pretoze bola moznost mat ju a nie cez Thomus... Ak sa ti podarilo vypatrat ten jeden clanok tak gratulujem
Poukazat na sice tvarovo dva podobne biky ale principom kazdy diametralne odlisne fungujuci chce tiez silnu davku zaujatosti