nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
ked zajtra Kuss po dnešných posledných 7 kilometroch v červených číslach udrží červený dres v týchto červených kopcoch s červenými číslami co za dnešok vyfasoval tak ja už potom neviem
možno by aj udržal podium keby nespadol v tretej etape
ak si pozeral v cieli tak jonas tam pachtil este pol hodinu po dojazde, total bol rozbity... kuss a roglic sli normalne len jonas skapinal tak asi preto ten finis uz nezvladal... ale ako vravel chcel vyhrat pre dceru tak vsetko podriadil tomu aj keby ho to malo stat ze dalsi den bude z toho rozbity
Na to,ze je po nom, ide celkom dobre
Viac ako minuta pred dalsimi a 4 pred pelotonom, uvidime, ako vyjdu kopec ~50 km do ciela
Remco do toho!!
Viac ako minuta pred dalsimi a 4 pred pelotonom, uvidime, ako vyjdu kopec ~50 km do ciela
Nejde dobre, je po ňom, obhájca titulu stráca na Vuelte 20 minút. Že je po ňom v celkovom poradí písal Lukáš Harant, nepochopil si to
Ja by som to obrátil - robiť čiarky podľa toho koľkokrát sa kto posadil. Contador a Horner sa zdvihli na začiatku kopca a posadili v cieli - aj takto sa dá napočudovanie vyhrať Vuelta.
Umrnčaný, večne ukrivdený spratek to dnes dal - aj emočne.
si to cele nepochopil...
ivan sa tym snazil povedat ze cez agefactor on svoje vyjazdy jazdi vyssim vykonom teda isli zle...
- isiel celkom dobre (to je najpodstatnejsie, v tejto teme uplne najviac)
- neviem pisat
- ivan vie citat napisany text a aj určuje, co je odveci
Doporucujem precitat este raz, znova, a pomaly, aj original
[Zacina 'Na to,ze...']
A uz len dodam,ze z tych, ktori vcera 'oddychovali', setrili sa, teda dosli s velkou stratou mohol ktokolvek dnes zautocit a bojovat o vitazstvo v etape a stalo sa?