Viac ako dva roky som ho hladal, uz som sa aj zmieril, ze som ho nadobro stratil, ale v kutiku duse som dufal, ze pri stahovani sa najde a dnes sa tak aj stalo dostane trochu lasky a bude jak novy
F1 ma stale lakala a nikdy nebola prilezitost si ju vyskusat ale vyzera ze je to sikovny nozicek aj ked ta rucka mohla byt objemnejsia. ...Vzdy potesi ked po rokoch najedete nieco k comu mate vztah a uz ste sa s tym davno rozlucili..
Podobne ako moja Endura najdena po roku v zachodovej myse (par stranok do zadu). F1 tiez mam a jedine co si viem predstavit je rucka z ineho matrosu. A1 som mal tiez ale siel z domu nakolko som nevyuzil jeho potencial.
Mna osobne viac ako strata noza mrzela strata puzdra robil ho OST( z knajf fora poznate urcite). Noz som kupil od kamosa, lebo ho sklamalo, ze sa na nom urobili male zubky, prebrusenie tento problem odstranilo. Mne sa este podarilo poskodit spicku(noz padol kolmo spickou na dlazbu), rovnako som to riesil prebrusenim
Volakedy sa dali kupit samotne cepele bez rukovate(pre moznost dorobit si rucku podla vlastnej chuti).Dokonca som videl aj nejake prerabky uz hotovych nozov, mne ale rucka vyhovuje.
Ja osobne by som prijal dlhsiu cepel. Ak niekedy budu zvysne prachy vyskusal by som si aj H1 alebo PHK.
Momentálne sú už Fallkniveny za nezmyselne peniaze, VG10 je už dávno prekonaná ocel...zubkaté ostrie by sa po prvom prebrúsení nemalo viac objaviť. Tie ich plastové púzdra sú viac tragické, akoby si tie nože zaslúžili. Vyskúšaj S1tku a už nad iným Fallknivom nebudeš ani uvažovať
Mal som F1ku, ale šla z domu kvôli (pre mňa) zbytočne hrubej čepeli. Ale Fallky sa mi páčili dizajnom a najviac PHK, tak som si nechal vyrobiť z Elmaxu.. Večer to cvaknem doma, foto som našiel len z procesu, tesne po dokončení..
Ahojte.Chcem si vyrobiť vlastný nôž. Skoro všetko som už zohnal, ale s jednou vecou mám problém. Chcem tam do rukoväti vložiť mosadzny plech 1,5 alebo 2mm. Na internete som našiel najmenej čo sa dá kúpiť 200x200 mm za cca 30€. Nemáte niekto taký plech? Potrebujem rozmer 43x30 mm 4 ks 😉
Pomalicky vybavujem novu domacnost. Na prvy pohlad a po otestovani santoku noza to vyzera na dobry vyber. Vrchny noz nehavam u svokrovcov aby som mal cim krajat ked pridem na navstevu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.artol.sk/plechy-mosadzne/838-ms-8412.html
Volakedy sa dali kupit samotne cepele bez rukovate(pre moznost dorobit si rucku podla vlastnej chuti).Dokonca som videl aj nejake prerabky uz hotovych nozov, mne ale rucka vyhovuje.
Ja osobne by som prijal dlhsiu cepel. Ak niekedy budu zvysne prachy vyskusal by som si aj H1 alebo PHK.
Ahoj, skus pozriet sem https://www.baterky-noze.sk/mosadz/20750-brass-15x50x200.html?search_query=mosadz&results=62
Rovnaky Griptilian mi sluzi uz niekolko rokov
Custom Knife Factory Peace Duke [Pizďuk]