bol niekto v marci na Gran Canaria - Maspalomas? v akom stave su tam asfaltky na cestak? daju sa pouzivat aj ''nehlavne'' tahy smerom na ***** de las Nieves? toleruju vodici cyklistov(aspon tak ako v rakusku/svajciarsku/taliansku)?
Caute, zaciatkom februara (3.2 a 4.2.) planujem dat nejake dve (pre mna) krute jazdy z Playa Del Ingles ak by sa tam niekto vyskytoval a nema partaka .
1. den Valley of the Tears
2. den ***** De Las Nieves
Trosku sa obavam ako to zvladne psychika ked pojdem sam .
Ak mate nejake tipy alebo nejake info co sa moze hodit dajte vediet. Pozeram ze Free Motion tours organizuje ale nepasuje mi to do mojho itineraru velmi dnami.
JFE Sorry, nejak mi usiel tvoj prispevok.
Nakoniec som nasiel skupinu na internete skupinu Gran Canaria Cycling alebo nieco podobne, kde som sa spojil s jednou zenou z UK, ktora tiez bikovala sama a ona bola v nejakej UK skupine a nakoinec nas na ***** De Las Nieves islo asi 8. Teda uplne hore len 4ia, ale ovela ovela lepsie ako to ist sam, takze to bolo fakt super .
Typci s ktorymi som isiel tam chodia kazdy rok a povedali mi ze ten Valley of the Tears si mam premysliet, obzvlast ked idem sam. Nie je tam signal, a je tam nejaky 2km brutalne strmy a uzky usek, t.j. za prve nie je iste ci to vyslapem a ked zosadnem (alebo ked zosadnem ked pojde oproti auto), tak uz nenastupim. Tak nakoniec som si druhy den dal len kratsiu jazdu (ale stale velmi peknu) a zvysok dna bol s rodinou .
Inak velmi pekne, a myslim, ze krajsie ako Tenerife celkovo, aj ked Teide je urcite krajsi vrchol ako Nieves. Btw. stretol som tam na jazde aj bagetarov zo Slovenska .
dam sem nejake fotky z tohtorocnej Gran Canarie. 4 vyjazdy, ubytovany v Playa del Ingles (Maspalomas). 2x Solo na Nieves + Tauro pass a Green North s Freemotion.
Mam za sebou 10ty vyslap na vrchol a stale ma to tam bavi (napriklad tento segment https://www.strava.com/segments/3315787?filter=overall ) . Ta fotka je fakt za odmenu. Kto bol vie kto nebol odporucam
Je tam trochu strmšia časť, ale nič, čo by sa nedalo zdolať. Ani tá cesta zas nie je až tak úplne úzka,
podľa mňa je to úplne v pohode.
Gratulujem, verim, ze je to pekne. No typci ma trosku vystrasili . A uprimne si myslim, ze by som na to nemal moral kebyze idem solo a neuzil by som si to ako so skupinkou. Treba si nieco nechat aj na buduce navstevy ak sa podari .
podla mna zasluzene. solo by som Valley of Tears nesiel. tam ak sa nieco stane tak mas problem kedze tam ani nahodou nie je tolko ludi ako z Maspalomas na P1c0. freemotion tam dakedy robili guided tours ale guides im to po par sezonach odmietli jazdit tak to zrusili...
Zdravim, na jar chceme ist s rodinou na Tenerife, tak by som tam , co to pojazdil, viete poradit, kde sa je najlepsie ubytovat, aby tam bolo aj kupkanie pre rodinku aj daky zivot, nech je kam zajst najest a aby to bolo strategicky umiestnene nech k najkrajsim veciam nemusim slapat 100 km. Dikes
Inak prenájom auta je na Kanároch veľmi lacný, odporúčam Cicar alebo Europcar, oplatí sa povoziť po ostrove, prípadne sa kúsok odviezť, ak chceš vidieť niečo vzdialenejšie, napríklad Mascu.
Ahojte, prvykrat s bratom nieco taketo planujeme vo Februari a momentalne je pred nami klasicka dilema, ktora sa riesi roky Tenerife vs. Gran Canaria. Na 80% som rozhodnuty pre GC, no vie to niekto porovnat z poslednej doby? Cital som ze na GC su horsie cesty, plati to stale? Neopravili sa medzicasom? alebo my zo Slovenska s tym budeme uplne v pohode a iba zahranicni su rozmaznani? Bajky budeme poziciavat na 7 dni, z toho asi 4-5 realne bajkovat, zvysok aj nieco pochodit/volno. Dakujem za tipy/nazory
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
1. den Valley of the Tears
2. den ***** De Las Nieves
Trosku sa obavam ako to zvladne psychika ked pojdem sam
Ak mate nejake tipy alebo nejake info co sa moze hodit dajte vediet. Pozeram ze Free Motion tours organizuje ale nepasuje mi to do mojho itineraru velmi dnami.
Nakoniec som nasiel skupinu na internete skupinu Gran Canaria Cycling alebo nieco podobne, kde som sa spojil s jednou zenou z UK, ktora tiez bikovala sama a ona bola v nejakej UK skupine a nakoinec nas na ***** De Las Nieves islo asi 8. Teda uplne hore len 4ia, ale ovela ovela lepsie ako to ist sam, takze to bolo fakt super
Typci s ktorymi som isiel tam chodia kazdy rok a povedali mi ze ten Valley of the Tears si mam premysliet, obzvlast ked idem sam. Nie je tam signal, a je tam nejaky 2km brutalne strmy a uzky usek, t.j. za prve nie je iste ci to vyslapem a ked zosadnem (alebo ked zosadnem ked pojde oproti auto), tak uz nenastupim. Tak nakoniec som si druhy den dal len kratsiu jazdu (ale stale velmi peknu) a zvysok dna bol s rodinou
Inak velmi pekne, a myslim, ze krajsie ako Tenerife celkovo, aj ked Teide je urcite krajsi vrchol ako Nieves.
https://www.strava.com/activities/2192742198
Je tam trochu strmšia časť, ale nič, čo by sa nedalo zdolať. Ani tá cesta zas nie je až tak úplne úzka,
Mam za sebou 10ty vyslap na vrchol a stale ma to tam bavi (napriklad tento segment https://www.strava.com/segments/3315787?filter=overall ) . Ta fotka je fakt za odmenu. Kto bol vie kto nebol odporucam
https://www.strava.com/activities/2192742198
Gratulujem, verim, ze je to pekne. No typci ma trosku vystrasili
https://www.strava.com/activities/721270921