Naveky nevydrží, ale v tomto segmente sa s novými výrobcami roztrhlo vrece, takže za rok tu neostane kameň na kameni. A s cenami, keďže neprinášajú prevratné nové funkcie musia ísť dole.
Zdravim..dostal so Varia RTL515 a nedarí sa mi nadstavit svetlo do módu že zasvieti len pri prichádzajúcom aute..mám Egde 830 a tam ťa možnosť nieje..dik.
Cavte nahodou niekto este nema problem s Radarom? Zapnem ho parkrat zablika a hned sa vypne. Bol na reklamacii v Spanielsku (bikeinn) z Garminu mi ho poslali s popisom ze ho nabili, dali aktualny sw a ze funguje. Doma vytiahnem z krabicky a stale rovnaky problem. Ta nechapem ci su dr*nuti oni alebo ja.
Zapnem ho, svetlo svieti asi 5 sekúnd, vtedy bliká diodka na takú fialkovú, následne párkrát rýchlejšie zablíká na zelenú asi na sekundu a svetlo potom zhasne.
Nahrat video ako sa to sprava a poslat na support Garminu. Pripadne si priamo podpopisovat s nimi na chate. Mam len dobre skusenosti s ich supportom. Vzdy som to vyriesil.
Mne robí občas to isté. Je nabitý ale pri po zapnutí sa javí ako prázdna baterka - modrá farba ledky. Celkovo zatiaľ 3x. Druhý pokus 2x už bol úspešný. Raz až tretí.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.