http://www.cycle-helmets.com/
V skratke ide o to ze vraj podla statistik prilby nemaju az taky pozitivny a jednoznacny vplyv na bezpecnost ako si myslime...
nasiel som link na tomto blogu
http://blogy.etrend.sk/pavel-sibyla/hur ... 39068.html
Co vy nato? (tyka sa to bicyklovania vseobecne, MTB je v tomto asi kategoria sama o sebe a tam by tie statistiky vyzerali inac)
posledný komentár: 25. 7. 2017 o 15:46
Ja Ti za to potom budem nosiť na ARO pomaranče.
Akosi často padáš?
Ja Ti za to potom budem nosiť na ARO pomaranče.
...no to sa neda naucit to budes musis mat v genoch
...tento rok len druhy krat ak neratam situaciu ked som tesne pred padom radsej z biku vyskocil
...njn! aj u nas na maratone budem ziadat od hlavneho rozhodcu vynimku tak ako isty biker v Stranavach
...njn! aj u nas na maratone budem ziadat od hlavneho rozhodcu vynimku tak ako isty biker v Stranavach
duracer, s tebou to tu je mlátenie prázdnej slamy,alebo hlavy?Dávaš pekný návod tým ktorý sú v nosení prilby nerozhodný,len tak dalej...
......ale aj tak si myslim ze vsetci co su tu su uz pevne rozhodnuti....a ak by sa predsa len nasiel nikto taky ako popisujes urcite sa priklonil k vacsine
tebe isto nie, to by si musel byť aspoň hlavným sponzorom podujatia a mať za sebou nejakú tú cyklistickú kariéru...
Ty nosíš prilbu na tvári??? Sa potom nečuduj, že padáš, keď nič nevidíš!
V pondelok som mal tiež pád, na prilbe len malý škrabanček, ktorý som zbadal po dobre dlhom pozorovaní. Röntgen ale ukázal mierny opuch lavej polky lebene. + odreniny a narazená kostrč, ešte teraz si tak zábavne sadám.
Kedže som tam bol, musím potvrdiť že prilba mu zachránila peknú tváričku
proste sme najzranitelnejsi ucastnici cestnej dopravi, a aj zranitelny v terene, tak to musime respektovat a snazit sa to ryziko zmensovat, a hlavne nosit prilbu...
Prilby sú podstatné, či už pre pocit bezpečia alebo keď vám nejaký pád moc nevíde a padnete na hlavu. Prilba mi síce prekáža kvôli vlasom a tomu, že mi nesaje pot(výstelky v mojej prilbe sú asi len provizorné) a ešte sa mi kadejako kĺže po hlave aj keď je utiahnutá