nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
"We had a lot of meetings actually because during the race, it's not always so simple with two leaders and then with three leaders, it makes it even more complicated," Kuss said.
"I have to say that that there was always the support from, from the directors.
"It's always difficult to see from the outside what's going on but I felt good support from the directors and also today from, from the guys. We made a a clear plan for what we would do today."
zdroj: https://www.cyclingnews.com/races/vuelta-a-espana-2023/stage-18/live-report/
asi tak, ofce rozhodli že nevyhrá najlepší ale ,,najsympatickejší,,
hlúpe ofce vidia len pár hodín pretekov, nevedia čo je za tým, že na lepšiu výkonnosť musel možno v tisícoch hodín tréningov Vingegaard viac makať, viac obetovať, potom prídu preteky a nemôže to predať ale musí sa brzdiť, sa im na také pretekanie môže vybodnúť, to také divadlo herci hrajú nie športovci
BTW, koľkokrát sa Kuss musel obetovať? Ten chlap je nezmar. Vždy sa len hovorilo, že mu chýba len krôčik k úspechom, lepšia konzistentnosť výkonov. A tie teraz má. Ak prežije ardensku etapu, tak má titul a bude spokojný. A o rok to zase oplatí a možno 2025 prestúpi aby skúsil lídra niekde inde...
kvalitnú Vueltu
Ps, edit: obsah prispevkov sa meni, to sa tazko reaguje ...
Ps, edit: obsah prispevkov sa meni, to sa tazko reaguje ...
aké daj, nerozumieš tomu a trepeš a to nie len v tejto téme piate cez deviate, ešte včera bola snaha Vingegaarda, Rogliča rozhodnúť o víťazovi na ceste, potom ich ale stopli ľudia okolo, Kuss nemusel domestikovať a aj tak v záveroch kopcov na konci GT kde sa rozhoduje o víťazovi nestíhal, prvé dni v červenom bol zdanlivo oproti Vingegaardovi lepší lebo tí nešli naplno, išli tak akoby mali vyhrať Vueltu v Madride, ak by Vingegaarda včera ľudia okolo nestopli tak 8 sekúnd dnes zmaže oproti Kussovi ľavou zadnou. Kuss je umelý víťaz Vuelty, možte bliakať dokola kolko chcete
edit: ,,Vingegaard s Rogličom nešli prvé dva týždne Vuelty naplno,,
ináč budúci rok ide Evenepoel okrem tohtoročnej Vuelty vyhrať aj TDF, určite tam tiež pojde dobre
a to vobec nechcem znizovat jeho kvalitu, je vynikajuci cyklista
a tiez som posledny, co by bol na Ivanovej strane, ale ma pravdu
ivan, nic take som nepisal, ani nahodou. Ak pamat nesluzi, daju sa vyhladat prispevky o par stran naspat.
Este raz a naposledy dam suhrn toho, co som napisal, inymi slovami.
Po tom, co v jednej etape bol 'out', mimo, na odpis, dosiel s velkou stratou, v dalsej etape isiel dobre (velmi dobre, vyborne) v uniku.
(Ziadne take, ze 'ide dobre Vueltu lebo vyhral tri etapy'...)
Bolo to hodnotenie dvoch po sebe idúcich etap.
Pochopene?