Ahojte, chcem si zaobstarať wattmeter na bicykel. Mám na to k dispozícii okolo 500€. Reálne som rozmýšľal nad stages. Potom som ale čítal že to sem tam hodí blbé watty. Nevýhoda je tiež že je to ľavá kľuka. Potom ešte 4iii ale to je to isté ale za tie prachy by som to vydržal. Ešte som rozmýšľal nad bepro ale len tú verziu s jedným meraným pedálom. Ak by bol rozdiel merania výrazný, zohnal by som prachy aj na dvojitú verziu. Sú lepšie podľa vás pedále alebo kľuka? Ako je to s odolnosťou? Dosť zvyknem najazdiť a ak mi to vydrží jednu sezónu, bol by som sklamaný. Viete ešte o niečom čo by ma vyšlo v tejto cenovej relácii a je to lepšie? Ak si kúpim pedále, je možné ich prehadzovať z biku na bike kedy sa mi zachce alebo to chce viac času? Ďakujem za vaše názory. Viem že na nete je toho veľa a aj som hľadal ale jednoducho nestíham.
Tecka No to je super, na druhej strane radsej neriesit support vobec, ze ano? asi najviac vsetci nenavidime ked musime viac opravovat ako jazdit. Assiomi jazdim 4 roky a ani o nich neviem. A uprimne bud neviem hladat alebo tu cenu co udavas je starsia lebo za to naozaj ten spider uz najst neviem. A ked si vezmem "drahy" Quarq (v zlave) tak je "len" cca o 100eur drahsi. Jediny problem je ze ho nerobia na "vlastny" model kluk co je dost sick a preto musim ist do tohto riesenia. Ale tak mozno budem mat stastie.
assiomy pouzivas na MTB ? tie shi s nejakymi mtb pedalmi ?
je nejaka ina moznost pouzit Quarq aj na ine ako XX1 kluky ? resp. su ine 8bold ?
Alebo nove X0 SL kluky s powermetrom v oske -> da sa pouzit s nie -flat top retazou alebo pouzit inie nie flattop prevodnik ?
je nejaka ina moznost pouzit Quarq aj na ine ako XX1 kluky ? resp. su ine 8bold ?
Alebo nove X0 SL kluky s powermetrom v oske -> da sa pouzit s nie -flat top retazou alebo pouzit inie nie flattop prevodnik ?
Assiomi pouzivam na ceste. Teda nie ze by som ich niekedy nenahodil aj na mtb a nevyskusal ale iba s cestnymi tretrami cize nie trvale riesenie.
Quarq momentalne naozaj iba na xx1. Tejto nekompatibilite sramu fakt nerozumiem. Ja to potrebujem na gx carbon kluky a neda sa prave kvoli tym 8 srobom.
To s XO SL klukami neviem odpovedat. Nezistoval som to. Kluky menit nechcem.
No mam Race Face Next SL G5 Carbon. Problem je ich mam uz druhy krat(vylisovanie prave toho ich cinchu). Aktualne mam zase prasklinu na lavej strane. Mozno je to len lak a puka to loziskach. Ale ak by to bola kluka, tak vydrzia cca 2 roky.
Toto ma odradza od kupi nejakeho drahsieho pavuka. Ak ho kupim, tak ma to zase obmedzi len na jednu znacku. Ten isty problem je s oskou. Univerzalne riesenie su pedale, ale tam zase ide hore cena a zivotnost je tiez otazna, kedze vacsinu narazov vzdy chyti pedal.
Lacnotu z ciny ste tu tiez ohovorili , kde uz som skoro bol ochotny to risknut.
Cize je to medzi: Pavuk na cinch p2max alebo cina, pedale, alebo, a to este nemam vobec ziadny prehlad, zmenit znacku kluk, co mi mozno otvori aku taku variabilitu.
Čaute, vidím, že táto téma trochu ožila tak sa prizivim ?. Rozmýšľam na novy bike powermeter a teda mtb. Viete odporučiť niečo spoľahlivé?a asi najlepšie aby bol obojstranný.
Idealne asi zacat tym ze si precitas poslednych par stran, trochu poguglis a hlavne napises aky bajk/kluky budes mat. Vacsinu odpovedi urcite najdes tymto sposobom a ked bude nieco nejasne urcite ti vsetci radi pomozu. Takto je to vseobecna otazka na ktoru sa vlasnte neda odpovedat resp ti mozeme pisat vseobecne slohy ktorych najdes na nete xy.
Dragomir A tie vyssie uvedene sramacke kluky vies dat do ramu ci nie ? Lebo to by asi bolo riesenie najlepsie. Potom asi drahe pedale (ale to vzhladom na temu asi nechces), spider power2max v podobnej cene ako pedale a ci robia nieco nejaki "cinania" tak to neviem ale min xcadey uvedenu kompatibilitu nema ale mozno pasuje nejaky iny model (ale to len hadam). Teoreticky este 4iii factory install (ale nefunguje mi stranka na cranck compatibility) ale vo vseobecnosti plati ze vedia instalovat ak "select carbon crank arms that have a flat surface on the inside of the left crank arm" + pravdaze dostatocny odstup kluky od ramu (pravdaze tu obojstrannost som dal bokom pri odpovedi).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Assiomi pouzivam na ceste. Teda nie ze by som ich niekedy nenahodil aj na mtb a nevyskusal ale iba s cestnymi tretrami cize nie trvale riesenie.
Quarq momentalne naozaj iba na xx1. Tejto nekompatibilite sramu fakt nerozumiem. Ja to potrebujem na gx carbon kluky a neda sa prave kvoli tym 8 srobom.
To s XO SL klukami neviem odpovedat. Nezistoval som to. Kluky menit nechcem.
https://powermetercity.com/faq/what-power-meter-would-work-with-my-race-face-mtb-crankset/
Toto ma odradza od kupi nejakeho drahsieho pavuka. Ak ho kupim, tak ma to zase obmedzi len na jednu znacku. Ten isty problem je s oskou. Univerzalne riesenie su pedale, ale tam zase ide hore cena a zivotnost je tiez otazna, kedze vacsinu narazov vzdy chyti pedal.
Lacnotu z ciny ste tu tiez ohovorili
Cize je to medzi: Pavuk na cinch p2max alebo cina, pedale, alebo, a to este nemam vobec ziadny prehlad, zmenit znacku kluk, co mi mozno otvori aku taku variabilitu.
https://r2-bike.com/SRAM-X0-Eagle-Transmission-Power-Meter-DUB-Crank-55-mm-Chainline-174-mm-Q-Factor-Spindle-black
su na to klasicke eagle chainringy, teda na nie Flattop retaz ?
savings SRAM XX Eagle SL T-Type Flattop reťaz, 12-rýchl., 126 článkov
136 € savings
MOC 199 €