Kategórie
Bike-techTato nova tema sluzi na zhananie veci, ktore su tazko zohnatelne, resp. sa samostatne ani nepredavaju, alebo ich neviete najst v miestnom obchode/servise/zeleziarstve. Pred tym, nez sem napisete, sa na uvedenych miestach aj skuste opytat.
Nepiste sem prosim prispevky typu "kto mi daruje vidlicu, ram, pedale" a pod., taketo prispevky budu vymazane.
Na kupu bezne dostupnych komponentov sluzia kamenne obchody, e-shopy a bazar.
----------
kiriho prispevok:
Nemáte niekto zbytočnú ľavú kľuku na štvorhran (pokiaľ možno nevyvaklaný), ktorú by ste mi mohli podarovať?
-14% FSA TH-800 1-1/8 Single S MR075 ložisko, 41.7 x 30.2 x 7.8 mm
12,29 €
-14%
MOC 14,21 €
Výpredaj -20% Enduro Bearings ACB 3645 3748 BO - ABEC 5 - Black Oxide (Angular Contact) ložisko hl. zloženia, 37x48x6.5 mm, (36x45°)
27,99 €
-20%
MOC 34,99 €
-5% CUBE sada podložka hlavového zloženia pre integrované vedenie káblov
8,99 €
-5%
MOC 12 €
Výpredaj -10% One podložka hlavového zloženia 1-1/8", 10 mm, čierna
1,79 €
-10%
MOC 1,99 €
Výpredaj -19% TORP DUB ALU sada samosťahovacích skrutiek, M18/M30, zelená
12,19 €
-19%
MOC 14,99 €
Novy alebo nepouzity.
Nevie niekto kde by sa dali zohnať také plastové tlačítka....z fotky je zrejme prečo zháňam. Je to z vypínača miešačky. Požičal som a takú mi vrátili 😬. Ďakujem
Toto je jeden z problémov tohto národa, niečo požičiaš a dotyčný bez problémov Ti vráti poškodenú / nefunkčnú vec, však je tvoja a ty sa staraj ...
následne nezmyselná neochota vyžadovať vrátenie požičanej veci vo funkčnom stave, aby som náhodou neurazil.....
Nevie niekto kde by sa dali zohnať také plastové tlačítka....z fotky je zrejme prečo zháňam. Je to z vypínača miešačky. Požičal som a takú mi vrátili 😬. Ďakujem
Pomohla by 3D tlac a ak nemas moznost tak mozno kupit takyto spinac a vymenit tie tlacidla. https://priemyselnytovar.sk/doplnky-dekoracie/dema-plastovy-hlavny-vypinac-1-fazovy-1460.html
Mozno by bolo lepsie zajst do takeho obchodu kde to predavaju a porovnat velkost aby to sedelo
Ďakukem.
Podľa toho pdf by mala mať 265mm. Ja som nameral 267mm. Meria sa bez hlavičky?
Našiel som ich síce v zopár zahraničných shopoch, riadne by sa mi to však predražilo na poštovnom.
Dík.
Mam to objednane uz vyse tyzdna z eshopu Proteco, ti trotli to nevedia dorucit, resp. nastala niekde chyba v komunikacii s DPD a tyzden to lezalo v balikoboxe, no nemal som ziaden kod, ktorym by som schranku otvoril...ak sa to stane znova, tak ma picne.
Dakujem
Podľa toho pdf by mala mať 265mm. Ja som nameral 267mm. Meria sa bez hlavičky?
Našiel som ich síce v zopár zahraničných shopoch, riadne by sa mi to však predražilo na poštovnom.
Dík.
Objednal som nakoniec z USA - https://www.mavicparts.com/collections/mavic-mountain-spokes/products/mavic-crosstrail-disc-spokes-2011
Poštovné 18 USD.