Zaujímalo by ma odkiaľ si kupujete cyklistické oblečenie, či z kamenného obchodu, alebo z nejakého internetového? Ak z netu, tak môžte hodiť konkrétny link. Ak z kamenného tak aspoň mesto, kde sa nachádza. Kde ste sa stretli s najlepšími cenami? ďakujem za všetky reakcie.
V chladnejšom období (jeseň, zima, začiatok jari) som nosil kombináciu krátkych cyklogatí s vložkou a dlhých zateplených cyklogatí. Obidve s trakmi. Uvažujem, či by nebola vhodnejšia možnosť obliecť iba dlhé s vložkou a trakmi. Nikdy som také nemal, tak zvažujem ich kúpu, ale rád by som sa predtým poradil. Uvažujem nad touto možnosťou z dôvodu zbytočnosti dvoch párov trakov a pravdepodobne tie vrstvy, ktoré sú určené na použitie samostatne, asi nefungujú úplne správne, keď sú spolu. Máte niekto skúsenosť s oboma možnosťami?
Samozrejme , že môžeš použiť iba jedné zateplené dlhé s vložkou....
Ja používam niekedy ešte ďalšiu možnosť - mám jedné goretex infinium dlhé gate bez vložky a pod nich beriem vnútorné šortky s vložkou bez trakov...
Este mozes mat kombinaciu kratke zateplene a k tomu navleky na kolena alebo na cele nohy. Rano/vecer ked je kosa nasadis a cez den ked svieti slnko a je teplejsie stacia kratsie zateplene.
Traky na oboch nohaviciach mám z tenkej sieťoviny, takže až tak zlé to nie je, ale zdá sa mi to zbytočné. Robil som to len kvôli vložke. Pôjdem do tých dlhých s vložkou teda. Ďakujem za rady. Návleky používam bežne s krátkymi, ale v chladnejšom počasí už krátke nohavice nestačia.
Z tých lepších, majú, alebo mali v akcii nejaké okolo 60/70 eur, príliš som im nevenoval pozornosť, ale inspirujuc sa debatou čo tu prebieha zisťujem, že nejaké zateplené gate nemusia byť na jeseň zle.
Za mna môžem povedať, že Kalas ma vyslovene, čo sa tyka vlozky sklamali. Naopak, najlepsie gate čo som kedy mal boli nejake noname zo sportisima niekedy 15 rokov dozadu.
Pekny den zelam. Hladam bundu/windbreaker jar-zima-jesen, ktoru by som mohol nosit ako vrchnu vrstvu. Pod bundou by som nosil merino natelnik a v chladnom pocasi este merino vestu.. Jazdim MTB po lesnych cestach a trailoch a nezvyknem kupovat vyslovene cyklisticke oblecenie. Bundu by som chcel tiez skor necyklisticku... Co do stylu jazdy, davam si skor take power jazdy trvajuce tak do hodiny. Takze dobra priedusnost je zaklad. Ma tu niektonieco co by doporucil?
mam od castelli letny dreshttps://www.mtbiker.sk/shop/oblecenie-a-batohy/dresy/kratky-rukav/castelli-polvere-dres.html no ten material je tak trosku sietka - ked je fakt teplo je to super ale teraz ked tie teploty uz mierne klesnu mi to vadi - ide moc vzduchu na telo. skusal som aj s tielkom ale to je mi moc teple alebo naopak zase moc taha na telo.
strih mi ale sedi. nema castelli letne dresy kde ten material nieje vyslovene dierovany?
v teplotach 18-25 s oblubou pouzivam od isadore woolight lenze doziva a uz ho nesiju. hladam nahradu.
mas ho? pisu jemne cesany z vnutra - to som si nie moc isty ci chcem v teplotach 18-25. take nosim ked je 15-20 spolu s tielkom a vestou vo vrecku keby nieco.
mam od castelli letny dreshttps://www.mtbiker.sk/shop/oblecenie-a-batohy/dresy/kratky-rukav/castelli-polvere-dres.html no ten material je tak trosku sietka - ked je fakt teplo je to super ale teraz ked tie teploty uz mierne klesnu mi to vadi - ide moc vzduchu na telo. skusal som aj s tielkom ale to je mi moc teple alebo naopak zase moc taha na telo.
strih mi ale sedi. nema castelli letne dresy kde ten material nieje vyslovene dierovany?
v teplotach 18-25 s oblubou pouzivam od isadore woolight lenze doziva a uz ho nesiju. hladam nahradu.
Castelli Pro Thermal Mid
robi sa s kratkym aj dlhym rukavom
Dnes mi prišli dlhé nohavice od Castelli. Konkrétne model Entrata na jeseň a Soprasso RoS Wind na zimu. Vyzerajú veľmi kvalitne a vložky sú perfektné. V porovnaní s Craft minimálne o dve triedy vyššie. Na moje rozmery 185/82 som zvolil veľkosť XXL. Na dĺžku by v pohode mohli byť o 3cm dlhšie. Nemám nejaké vypracované nohy a nohavice sú obtiahnuté, vôbec nikde nie sú voľné. Traky trochu ťahajú, ale asi to tak má byť. Nemyslím si, že by veľkosť XXXL problém vyriešila. Keď máte niekto skúsenosť, tak píšte. Ďakujem za rady.
pri mojich 181/89 tiež mam bundu casteli XXL a 3/4tove nohavice nanotuto XL su mi dosť na tesno na stehnach ,ale šte sa daaa. aj ked tahaju.. rovnako aj sportful total komfort... XL taliani su pidižlici
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja používam niekedy ešte ďalšiu možnosť - mám jedné goretex infinium dlhé gate bez vložky a pod nich beriem vnútorné šortky s vložkou bez trakov...
Zaujíma ma, akú majú vložku a aký je v nich komfort oproti overenym prémiovým značkám.
Za mna môžem povedať, že Kalas ma vyslovene, čo sa tyka vlozky sklamali. Naopak, najlepsie gate čo som kedy mal boli nejake noname zo sportisima niekedy 15 rokov dozadu.
Zaujíma ma, akú majú vložku a aký je v nich komfort oproti overenym prémiovým značkám.
Ahoj ja mam Van Rysel Racer letne kratke a aj zateplene dhle a spokojnost. Ale max do 5-8 stupnov tie zateplene
Castelli Pro Thermal Mid
robi sa s kratkym aj dlhym rukavom