patriqeso Stranik je ilegal tiez a navyse su tam teraz ponatahovane kadejake pasky, retiazky, reklamy, co moze miestnych...
Lavku bude vediet branomelis lto jedna vec je budovanie, druha jazdenie mimo vyznacenych tras. Idu volby, tak bude mozno sanca zas prehodnocovat zakony a zakazy v nich.
Most v Strečne v podstate na jazdenie OKOtrailov netreba, skôr na jazdenie zarastenej MF..našťastie už sem moc ľudí nechodí, lebo tu treba ťahať do kopca
Každopádne most je na dobrej ceste k dokončeniu. Nejaké technologické veci tam ešte sú, ktoré sa nedajú urýchliť. Pri realizácii nebola správne zrealizovaná betónová mostovka, tak sa to musí opravovať dosť rozsiahlo. A potom sa budú realizovať ešte finálne nátery povrchu. Okrem toho ešte som neskreslil zábradlia na nájazdových rampách na obidvoch stranách a nie sú zrealizované ani opravy na oporách na ľavom a pravom brehu. Chýbali aj niektoré časti náterov, ale tie som si všimol, že cez víkend už začali. Podľa mňa tak ešte mesiac.
Tak tie pomenovania majú odbornú terminológiu, ktorú teoreticky na cyklistickom fóre nemusíme úplne dodržiavať. ...Ináč skôr treba jazdiť tie ilegálne traily ako chodiť po nedokončenej cyklolávke...dosť že tam chodia exoti z Nezbuda a nie ešte ostatné obyvateľstvo. Potom sa môžem čudovať, kto poškodil hneď po výstavbe povrch betónu, teraz tam treba dôkladne nanosiť špinu a prach na kolesách a topánkach nech lepšie chytá na to potom finálny náter. ?? Tuším tam bude treba po aplikácii tak na 24 hodín aspoň nechať postaviť nejaké hliadky.
Aj na moste smer Kotešová je už frmol...
Lávku netreba len ak chce človek jazdiť hadie traily ale aj v prípade že si len chce zokruhovať VD alebo skočiť na starhrad. Držím palce nech sa podarí čoskoro dokončiť
most síce stojí aj časti cyklotrasy popri váhu, problem bude asi železničný most ktorého stavba prebieha - tam sa nebude dať prejsť, navyše asi 6-8 týždnov dozadu zrušili aj železnične precestie/prejazd (neviem kedy a či bude znova prejazdný) takže podla mna momentálne sa bude treba napojiť smerom do Stážova, resp. na Bratislavku ulicu
Som minule videl kdesi akoby sa tá nová lávka ponad Váh (ľudia sú tu hákliví na terminológiu) už dala prejsť. Tak som to šiel ako na hotové očekovať a zrazu som zistil, že prechod cez stavenisko železničných mostov je uzavretý. A vyzerá, že ešte aj veľmi dlho bude uzavretý. Takže tá nová lávka bude akurát vhodná pre mňa, keď pôjdem z OKO trailov z MadMaxu do Strážova a potom prejdem do chlmca cez novú lávku a pekne domov. Škoda, že cyklotrasu do Hričova nenaplánovali okolo železnice zo Strážova. Tam je taký úzky pás medzi vodnými plochami, tam by bola cyklotrasa paráda. Len asi rybári by nemali z toho radosť.
Keby to tam postavia tak rybari by museli sediet rovno na cyklotrase, potom by si potreboval most ponad zeleznicu a nasledne neviem ako s vodnym dielom, lebo to vnutro ma myslim zakaz vjazdu tak tam tazko das cyklotrasu.
Som minule videl kdesi akoby sa tá nová lávka ponad Váh (ľudia sú tu hákliví na terminológiu) už dala prejsť. Tak som to šiel ako na hotové očekovať a zrazu som zistil, že prechod cez stavenisko železničných mostov je uzavretý. A vyzerá, že ešte aj veľmi dlho bude uzavretý. Takže tá nová lávka bude akurát vhodná pre mňa, keď pôjdem z OKO trailov z MadMaxu do Strážova a potom prejdem do chlmca cez novú lávku a pekne domov. Škoda, že cyklotrasu do Hričova nenaplánovali okolo železnice zo Strážova. Tam je taký úzky pás medzi vodnými plochami, tam by bola cyklotrasa paráda. Len asi rybári by nemali z toho radosť.
Červik už niekto vyčistil aj vykosil ? takže ma predbehol ! ale ďakujeme, teraz je to jak dialnica
Ja som len prerezal tie dva našikmo padnuté malé stromy (a dočistil zakrutu od haluzí)
Anakonda - prejadzná - okrem toho pozdlž padnuteho stromu ... nasledne som zrezal len jeden malý strom, ten ďalší hneď za nim - tam som spravil najazd a zjazd - takže prevodniky už nebudu ,,cinkať,, ? (da sa aj podliezť ale treba zosadnuť)
Prerezal som komlet aj koniec Taipanu - tam to uz bola skoro taka džungla jak na Majbikovej, v jednom úseku.
Započul som tam aj medveďa ale už som mal hotovo tak som sa pratal odtiaľ ??
V priebehu októbra vybehnem ešte na Maly Žiar. Tam je jeden usek tiež taky, že to už treba vyrezať . S tym velkym padnutym stromom tam si ale neporadím.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Lavku bude vediet branomelis
lto jedna vec je budovanie, druha jazdenie mimo vyznacenych tras. Idu volby, tak bude mozno sanca zas prehodnocovat zakony a zakazy v nich.
Každopádne most je na dobrej ceste k dokončeniu. Nejaké technologické veci tam ešte sú, ktoré sa nedajú urýchliť. Pri realizácii nebola správne zrealizovaná betónová mostovka, tak sa to musí opravovať dosť rozsiahlo. A potom sa budú realizovať ešte finálne nátery povrchu. Okrem toho ešte som neskreslil zábradlia na nájazdových rampách na obidvoch stranách a nie sú zrealizované ani opravy na oporách na ľavom a pravom brehu. Chýbali aj niektoré časti náterov, ale tie som si všimol, že cez víkend už začali. Podľa mňa tak ešte mesiac.
A tak sme načierno prešli aj my...
Lávku netreba len ak chce človek jazdiť hadie traily ale aj v prípade že si len chce zokruhovať VD alebo skočiť na starhrad. Držím palce nech sa podarí čoskoro dokončiť
"na niektorých častiach postaví nový úsek cyklotrasy, v iných vyznačí trasu na aktuálne existujúcich komunikáciách."
čo sa týka úseku od hrič, piehrady po považský chlmec tak v tomto dokumente od strany 62 je vyzobrazená postupne ako je trasa naprojektovaná
https://www.zilinskazupa.sk/files/odbory/pravny-verejne-obstaravanie/2016/sutazne-podklady/technicka-studia.pdf
je to však starší dokument a napíklad most v ZA ktorý už stojí postavili inde
takže ja by som v tom problem nevidel
https://mapy.cz/turisticka?skialp=1&x=18.7322181&y=49.2358539&z=17
Uz nie si v Strecne?
Červik už niekto vyčistil aj vykosil ? takže ma predbehol ! ale ďakujeme, teraz je to jak dialnica
Ja som len prerezal tie dva našikmo padnuté malé stromy (a dočistil zakrutu od haluzí)
Anakonda - prejadzná - okrem toho pozdlž padnuteho stromu ... nasledne som zrezal len jeden malý strom, ten ďalší hneď za nim - tam som spravil najazd a zjazd - takže prevodniky už nebudu ,,cinkať,, ? (da sa aj podliezť ale treba zosadnuť)
Prerezal som komlet aj koniec Taipanu - tam to uz bola skoro taka džungla jak na Majbikovej, v jednom úseku.
Započul som tam aj medveďa ale už som mal hotovo tak som sa pratal odtiaľ ??
V priebehu októbra vybehnem ešte na Maly Žiar. Tam je jeden usek tiež taky, že to už treba vyrezať . S tym velkym padnutym stromom tam si ale neporadím.
report:
https://strava.app.link/pqGnNr0RiDb