Nie vždy a stále je potrebné chodiť do servisu.Samozrejme nie každý má k tomu vzťah, ale najdu sa určite taký ako ja čo sa učia, skúšajú, študujú...a servisujú si sami.A časom si upravia svoj "kútik" na útulnú dieľňu....vycibria si techniku a pomáhajú kamošššom
Začínal som v pivnici rodičov,ktorú som si prerobil,po svojom.....síce to vyzerá ako neporiadok, ale akurát som robil "APACHE"
Podeľte sa aj vy o vaše dielne,vylepšenia,zlešováky,alebo hoc ... len o "sersan"...
posledný komentár: 14. 9. 2025 o 8:53
https://www.spoke-store.sk/superb-tb-1074/#
Je to pomerne bežný typ....v sadách bitov bežne bývajú aj také torx bity.... skoč do železiarstva a určite kúpiš
Popis jednotlivých dielov :
1.Tlakovací adaptér je na jednej strane ukončený skrutkou so závitom M3 so štandardným stúpaním a
tesniacim O-krúžkom 2.5x1mm.V strede je otvor pre prívod vzduchu o priemere 1.3mm.Táto časť sa šroubuje do zátky patrony.Na druhej strane adaptéra je teleso autoventilu.
Dlžka :200mm
Priemer :7.7mm
Materiál: Mosadz
2.Ovládací adaptér slúži na otvorenie kvapalinového ventilu pri tlakovaní
Dlžka : 20mm
Priemer : 8mm
Závit M7x0.75
Materiál : Hliník
3.Fixačná pomôcka tlakovacieho adaptéra služi na jeho fixovanie k ocelovej piestnici olejovej a vzduchovej komory aby sa pri manipulácii neodlomil.Otvory 8.2 mm a 7.8 mm.
Rozmery : 40x27x18 mm
Materiál : Pertinax opatrený farbou
Doteraz som robil naberackou 500ks tvarnic. Toto by malo byt rychlejsie
Ja som si to len vylepšil 💪 a chcel uľahčiť. Možno.
Potrebujem ešte zaliať 70m plota 💪😋🤪
Jo , a vzduch ako dobry izolant? Tak nad tym by som sa dobe zamyslel.
Nie vzdy to plati...
Teraz mi staci ist okolo stavby a uz sa len uchcechtavam... vsak oni tam byvat nebudu... oni to nejako naplacaju, zoberu peniaze a idu prec...