jeden z posledných upgrade na capru, keďže gx kazeta neradi úplne presne. Keď mi prišla krabica, myslel som si ze je prázdna. uvidíme na jar, podľa miestnych recenzií vydrží omnoho viac. v akcii na r2 bike
jeden z posledných upgrade na capru, keďže gx kazeta neradi úplne presne. Keď mi prišla krabica, myslel som si ze je prázdna. uvidíme na jar, podľa miestnych recenzií vydrží omnoho viac. v akcii na r2 bike
na ecku som mal 50, teraz 52, osobne mi to uz pride dost, vacsi zmysel mi to dava v kombinacii s vacsim prednym prevodnikom ( rychlejsie po rovine a lahsie hore )
Jazdim tu kazetu uz cca dva roky a ten skok 42-52 je teda dost. 42 to lamem a na 52 zrazu krutim do bezvedomia. Ked to zoderiem tak uvazujem vymenit za KCNC XDRIVE -9, 10, 12, 15, 18, 22, 26, 30, 34, 40, 46, 52
V polke augusta mi prišla táto kazeta z Aliexpresu. Čakal som, že nebude tak dobre radiť ako originál Shimano 105 čo som mal na bicykli, ale radí pekne a aj tichá je. V záťaži tiež radí dobre ale samozrejme tam to netreba preháňať keď 5 horných pastorkov je hliníkových.
Jediná menšia neduha je, že nešlo dobre nastaviť prehadzovačku. Buď neskáče na druhom najťažšom ale trochu šúcha na druhom najľahšom o najväčší alebo opačne. Ale ešte to chcem skúsiť doštelovať keď si kazeta trochu "sadne".
WUZEI SL CNC Road Bike 11S Ultralight Freewheel 11-32
11-12-13-15-17-19-21-23-25-28-32T
(samozrejme je k tomu aj matica ale zabudol som kazetu odfotiť aj s maticou)
ja to mam nakoniec pomixovane este aj s garbarukom. ale keby si mam vybrat zoberiem asi komplet XTR a par radiacich pacok do zasoby, jednu vozil v batohu namiesto patky
Nikoho nenútim kupovať tieto čínske kazety Len som to chcel skúsiť a som milo prekvapený, že to naozaj dobre radí a je tichá. Lebo niekde som čítal, že tieto čínske sú hlučnejšie. A ešte mi vyhovuje odstupňovanie. Samozrejme je otázna výdrž, to sa ukáže časom.
Tecka asi treba mať aj šťastie na dobrý kus. Predtým som pozeral aj tie MTB kazety ale keď som si ich lepšie pozrel, že nemajú tú profiláciu zubov takú ako Shimano/Sram, tak som ich zavrhol. Myslím, že tam pri tých väčších skokoch medzi pastorkami je toto dosť dôležitý faktor, či to bude alebo nebude dobre radiť.
Ja som mal napríklad problém aj s originál SLX kazetou na horskom bicykli problem, že na nejakom 5-6 prevode mi to skákalo a tiež som špekuloval s nastavením prehadzovačky a nakoniec som si všimol, že jeden zub bol asi prihnutý dovnútra alebo širší a zle tam zapadala reťaz. Pilník to vyriešil
Na HT som sa vratil spat na 11 rychlostny pohon touto lahuckou ZTTO 11-50. Kazeta ma za sebou uz cez 2000km a ako je u mna zvykom, aj mnozstvo vyskovych. Uplne vpohode ju zvlada 11-rychlostna XTRka, s 50-tkou nema ziaden problem. Radenie aj s prehadzovacom uz maju cez 40000km a radi to ako z rozpravky. To Garbaruk sa moze hambit. Ma moderny rozsah (11-13-15-18-21-24-28-32-38-44-50), ano 15-18 je dan za 11speed, ale stale lepsie ako Sram. Hlinikove pastorky sa zatial drzia statocne. 10000 si myslim, ze da. Hmotnost 360g.
Nikoho nenútim kupovať tieto čínske kazety Len som to chcel skúsiť a som milo prekvapený, že to naozaj dobre radí a je tichá. Lebo niekde som čítal, že tieto čínske sú hlučnejšie. A ešte mi vyhovuje odstupňovanie. Samozrejme je otázna výdrž, to sa ukáže časom.
Tiež mám pár vecí na biku z Aliexpress-u no do mechanických dielov by som sa nehrnul
... detto brzdové platničky a kotúče mi prídu ako rizikový hardware
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
XT kazeta ma 4300km, tak ked ju znicim, tak uvazujem o X01
XT kazeta ma 4300km, tak ked ju znicim, tak uvazujem o X01
Jazdim 36z prevodnik, kazdy zub sa pocita 😜
Jediná menšia neduha je, že nešlo dobre nastaviť prehadzovačku. Buď neskáče na druhom najťažšom ale trochu šúcha na druhom najľahšom o najväčší alebo opačne. Ale ešte to chcem skúsiť doštelovať keď si kazeta trochu "sadne".
WUZEI SL CNC Road Bike 11S Ultralight Freewheel 11-32
11-12-13-15-17-19-21-23-25-28-32T
(samozrejme je k tomu aj matica ale zabudol som kazetu odfotiť aj s maticou)
Sh mam na biku posledný komponent Na cestaku ale všetko sh okrem kľuky
Funguje na 1000% tak prečo vymýšľať.
Tecka asi treba mať aj šťastie na dobrý kus. Predtým som pozeral aj tie MTB kazety ale keď som si ich lepšie pozrel, že nemajú tú profiláciu zubov takú ako Shimano/Sram, tak som ich zavrhol. Myslím, že tam pri tých väčších skokoch medzi pastorkami je toto dosť dôležitý faktor, či to bude alebo nebude dobre radiť.
Ja som mal napríklad problém aj s originál SLX kazetou na horskom bicykli problem, že na nejakom 5-6 prevode mi to skákalo a tiež som špekuloval s nastavením prehadzovačky a nakoniec som si všimol, že jeden zub bol asi prihnutý dovnútra alebo širší a zle tam zapadala reťaz. Pilník to vyriešil
Tiež mám pár vecí na biku z Aliexpress-u no do mechanických dielov by som sa nehrnul
... detto brzdové platničky a kotúče mi prídu ako rizikový hardware