Vittoria Terreno Zero 700x38c aj po 725km stale takmer ako nove. Zatial im nemam co vytknut. Celkom svizne na asfalte, na sotoline nemam pocit, ze by som mal ist umriet. Jedine zjazd vo vinohradoch kde bolo vela volnych sutrov vo velkosti tenisovych lopticiek bolo nad ich sily udrzat stabilitu ale to sa dalo ocakavat.
Cena je priatelna.
Prave tie gravelkingy mali mat presne v mojom rozmere najlepsiu ochranu. Mne asi nie je ta znacka sudena. Za x rokov na mtb ci na rigide neskor gravele som mal najviac defektov resp rozrezanych plastov od panaraceru no a to som mal este na rigide panaracer, rozrezal som 2 teraz 2 defekty na gravele. To uz nie je nahoda. Ale hej moze to byt aj dusami. Len sa mi to nechce stale fukat ked idem do prace. A duse pustaju vyrazne menej
podla mojho nazoru to nie je nahoda - kamos kupil (podla reklamy , nie ? ) GravelKing SK a mal na nich tolko defektov, ze ich zahodil este pred zjazdenim
podla mojho nazoru to nie je nahoda - kamos kupil (podla reklamy , nie ? ) GravelKing SK a mal na nich tolko defektov, ze ich zahodil este pred zjazdenim
Vidis, 100ludi, 100 skúseností. Ja som na Gravelking SK 43mm sirka za 3. roky co som ich jazdil nemal jediný defekt.
po krátkom extempore so skoro cestnými plášťami som dnes šiel do práce na 40mm speederách a teda pocitovo je to strašne rýchle, rýchlejšie ako 36mm thunderá a skoro tak rýchle ako tie 32mm gravelking. Vďaka objemu je to zároveň tank presne na naše cesty na dochádzanie. Jediná výhrada, keď som potreboval brzdiť na konci Hlbokej, tak to išlo príliš ľahko do šmyku
Speedero je super. Ja mám 36 reálne 38. Zadné sa dá ľahko dostať do šmyku keď pritlačíš brzdu(ale to asi všetky pneu), ale majú super grip a aj na štrku sú super. Musíš brzdiť s citom.
Ake pouzivate predne svetla na gravel biku? Na prilbu mam nejaky lahky Force. Na biku som doteraz vozil SolarStorm X2 ,ale rozmyslam nad niecim bez externej baterky a aby sa to dalo dobre upnut na rajdy.
Nakoniec som si vybral Fenix BC25R s drziakom na odporucanie od Sesulak
Robil som objednavku tu na shope a bolo mi pohodlnejsie pridat to, ako dalsi nakup na alze a pod.
A ano svetlo chcem prevazne na jazdu po ceste. Rano do prace. Medzi domom a robotou mam par km mimo obce a osvetlenia. Dakujem za odporucania
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Cena je priatelna.
Dik
Vidis, 100ludi, 100 skúseností. Ja som na Gravelking SK 43mm sirka za 3. roky co som ich jazdil nemal jediný defekt.
S Fenixom tiež nič nepokazíš. Uvažoval som nad ním, ale na Moon som vtedy našiel lepšiu cenu.
meteor alza uz zarezala
FORCE UNI Al držiak pre cyklopočítače do predstavca
9,49 €
MOC 12,69 €Robil som objednavku tu na shope a bolo mi pohodlnejsie pridat to, ako dalsi nakup na alze a pod.
A ano svetlo chcem prevazne na jazdu po ceste. Rano do prace. Medzi domom a robotou mam par km mimo obce a osvetlenia. Dakujem za odporucania