Ukazat svoj novy bike,ako je kdo spokojny-nespokojny, ako funguje objednavka-platba/dlzka dodania, komunikacia, reklamacie atd....
Podobna tema aku tu ma Canyon
Mohlo by to pomoct ludom, ktory uvazuju nad novym Yt bikom a niesu uplne rozhodnuty, alebo maju malo informacii a takto si mozu vymenit info.
Na zahranicnych forach je toho plno, ale nie kazdy vie nemecky/anglicky.
Ja sam sa zaujimam o tuto znacku, tak by bolo super ked ma niekto YT, aby napisal svoje skusenosti.
Suma sumarum (ked sa niekomu nechce citat predosly vylev
hybridtheory, nechce sa mi verit, ze mas problemy s brzdnym ucinkom pri CODE R. Ano, kotuce neboli najrovnejsie ani u mna (hlavne 200kove, 180ka bola OK), musel som ich trosku narovnat (mam doma vyrovnavac kotucov), ale aj to len raz (po zabehnuti), odvtedy bez problemov. Ale s brzdym ucinkom teda rozhodne problem nemam. Mozno neboli z "vyroby" (YT) idealne odvzdusnene, moze sa stat, u mna to, ale bolo vsetko OK (2 nove biky, 1x po crash replacement ramu).
Dlhsiu dobu mam podozrenie ze vyrobci aj preto radi montuju plastove hlavove zlozenia lebo potom nemusia presne dodrziavat tolerancie. Usetria tym peniaze.
Zadna stavba mala kde nepresnost? Cast kde dosada pätka?
https://youtube.com/shorts/BRcTwm17kEw?si=nPMWNfL_8GjDue6K
Akurat ked sa krutia SRAM kotuce, tak by sa krutili aj Shimano kotuce, ktore su z mojej skusenosti horsie ako SRAM ...
Presne na tieto 2 som zvedavý a dúfam že prídu nové modely. Teda zvedavý som hlavne na Jeffsy. Ten by si zaslúžil už novšiu geometri. No a postupne sa asi budem obzerať aj po e biku, možno teda tak o 2 roky, ale klasiku si chcem určite nechať tiež. Capra sa mi veľmi páči, no keďže do parku idem možno tak 2-3 x do roka a na normálne jazdenie a teda aj nejaké pol dňové, občas aj celodňové výjazdy by to bolo asi moc. Takže skôr taký univezál
koniec dobry, vsetko dobre
Your request:
Noises from Frame
How we resolve your request:
Bike checked
Fork with CSU-Creaking - warranty replacement at SRAM
Bearings in Seatstay causes some creaking noise - replacement of bearings
Bottom Bracket already feels rough - replacement
At the current time, the estimated processing time, from your confirmation of the offer, is 25 working days.
IZZO 3 dostupny, za 3600
na ebajku je to ok, na yt capre mam v predu 29x2,5 maxiss assegai, vzadu 29x2,4 maxxis dhr.
predok mi v podstate vyhoduje, zadok chcem ale nieco pevnejsie. mám odlozenú big betty 29x2,4, na black friday maju magic marry 29x2,6 za super cenu.
nenahánam casy, ide mi skor o stabilitu.
Ak chces tak ti kludne jeden predam mam asi 7 kusov novych kupil som do zasoby ked ich mali na merlincycle za nenakych 37€ kludne dam za tu sumu, pripadne ak kupujes tie magic mary 29x2.6 z BD tak vymenim kus za kus.