Chora krajina. Cim vacsi vagabund, zlodej, diletant a hajzel, tym lepsi vysledok vo volbach.
Zvysok dobra sa zomkne a ltt naskrabe nejake % na vyvazenie zla. Brutal
SmeroHlas ~39% a OLANO 9,5%, vam musi yebat, vam musi yebat
SNS v parlamente? Za co ma SNS hlasy, panbe boze? To kto volil, pomooc
Ucast vo volbach 74% BA+SC+PK zvysok krajiny proste neprecika.
76:76 aktualne
Smer - Hlas - SNS : PS Hlas SaS KDH
Fico pretiahne KDH k sebe, Majerský dosť otvorene povedal že strany majú mnoho spoločného a naopak nejaké rodové záležitosti sú pre nich červená čiara.
Nič sa nedeje. Minulé voľby boli len výnimka. Smeru sa oplatil akože rozpad. Takto majú viac. No a SNS to nejakým spôsobom dali tiež. Danko aj s Blahom môžu utekať po inštrukcie do Moskvy...
Babky demokratky môžu byť spokojné dostanú karafiát a pusu na čelo...
Keď ideš spat s tým že odhady hovoria o výhre PS a SNS posielajú mimo parlamentu a vstanes s tým že dá sa povedať jasným víťazom je Fico a ma tam aj kamaráta Danka…
PS volili vysokoškolskí vzdelaní ľudia , rodičia na materskej , študenti , učitelia - pedagógovia … a samozrejme lekári 😎 …
.
V našej diere lekári sú zariti súdruhovia a ich deti, všetko sú to tu smeráci. Bol som včera v komisii viem o čom hovorím. MUDr. Resutik R. S bratom MUDr. Resutik F už majú v našom okrese pod palcom celý obvod v súkromnom vlastníctve. Poľnohospodári detto.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zvysok dobra sa zomkne a ltt naskrabe nejake % na vyvazenie zla. Brutal
SmeroHlas ~39% a OLANO 9,5%, vam musi yebat, vam musi yebat
SNS v parlamente? Za co ma SNS hlasy, panbe boze? To kto volil, pomooc
Ucast vo volbach 74% BA+SC+PK zvysok krajiny proste neprecika.
Smer - Hlas - SNS : PS Hlas SaS KDH
Fico pretiahne KDH k sebe, Majerský dosť otvorene povedal že strany majú mnoho spoločného a naopak nejaké rodové záležitosti sú pre nich červená čiara.
asi je to v <>
Mimochodom, gratulujem Demokratom k 2,9 percentam. Oplatilo sa! Hlavne tomu Mikimu to neskutocne natreli!
Babky demokratky môžu byť spokojné dostanú karafiát a pusu na čelo...
Tento stat je zrejme naozaj strateny. Uz len pockat na ministerske nominacie Blahu na zahr. veci, Kalinaka na vnutro a skusit stastie niekde inde.
Už nás môže zachrániť len to,že Jamkaty si uvedomí,že Precceda nezabúda...
Bohužiaľ, Kušnírová v nejakom pominutí mysle podporovala Matoviča, tak sa nemôže ničomu čudovať.
.
V našej diere lekári sú zariti súdruhovia a ich deti, všetko sú to tu smeráci. Bol som včera v komisii viem o čom hovorím. MUDr. Resutik R. S bratom MUDr. Resutik F už majú v našom okrese pod palcom celý obvod v súkromnom vlastníctve. Poľnohospodári detto.