Republika/LSNS v davnych casoch neboli na strane SMERU. To zblizenie z poslednej doby u Republiky je klasickym bozkom smrti. Skoda ze dostanu peniaze z nasich dani, budu tu smradit dalej, aj ked teda aspon mimo parlamentu...
Dano5 Sme Rodina potesi len do tej chvile, kym clovek nezisti, ze by boli podstatne mensie zlo ako SNS, minimalne v zahranicnej orientacii.
áno,to je pravda,v otázke zahraničného smerovania má Sme rodina jasný ťah smerom na západ-oproti nim Smer a SNS bude tancovať tak,ako prídu noty z Moskvy
Pelle sa nenápadne pridá a stane sa z nás Ruzká gubernia-ale čo iné čakať od tohoto národa,kde voľby vyhrávajú klamári a zlodeji
Neupadajte na viere … prehrávame bitku nie vojnu . Volebný vysledok len odzrkadľuje mentálnu úroveň a nastavenie našej spoločnosti . Spoločnosti ktorá ako sa vravi, je odsúdená aby sa história opakovala . PS zaplatili nováčikovskú daň , s výsledkom musia byt spokojní . Áno Matovič je obdobne na vytvorenie koalície obdobne toxický ako Republika a fasisti . SaS na čele s Richardom sa správne rozhorčilo , že novovzniknuté akože demokratické strany zbytočne “absorbovali “voličov , čo vo výsledku viedlo k ich “ prehre “ . Starci … starci , česť výnimkám volili “ len same pozitíva a sociálne istoty “ . Pokial nevymrú bude mať bradavičnaty stálu voličskú základnu , obdobne ako Mečiar . Lebo tým dementnym nedôjde , že na tie ich zvýšené dôchodky nebudú robiť nezamestnaní dedinskí povalači - volici SNS , ani etnické socki , ale ľudia v produktívnom veku na vrchole sil . No aspoň pri ich chvíľke lucidneho zablesku dobre kalkulujú , že kým pomru na nich budeme platiť my … no ak tu nebude “vhodne prostredie “ , povedie to v dalších generáciách k odlivu tých , ktorí budú na našu starobu plniť štátnu kasu . Moje deti veru s radosťou vykopem z tohoto bananistanu do prdele - do sveta . A ešte na margo PS , osobne si myslím že trosku sa už v tom “liberalizme “ sami utopili , nevraviac o prílišnej otvorenosti v téme LGBTI+ , čím si zbytočne odplašili potenciálnych no konzervatívnejších voličov . Predsa len , po stáročia sme tu dosť “ bohaverni “ , s jasnými lajnami kto s kým “ k sebe pasuje “ . Asi nepočúvajú pána pápeža Františka .
uvidíme,Smer ešte vládu nezložil,rokovania budú asi zdĺhavé,komplikované,napr:
1. októbra 2023 8:40
Podpredsedníčka Progresívneho Slovenska Lucia Plaváková hovorí, že urobia všetko pre to, aby Robert Fico nezostavil vládu a neviedol krajinu. Rokovať chcú so všetkými stranami s výnimkou Smeru a SNS. (tv joj)
Jeej, je to v oveľa väčšej <> ako som tipoval, patríme do stredoveku....
pre mna boli tieto volby hlavne o mentalnom obraze tohto naroda, spolocnosti v ktorej zijem a v ktorej sa mi zije coraz tazsie - aj materialne ale hlavne psychicky. bez ohladu na to, kto sa skym teraz spoji ma ta mapka zarmutila, popravde aj prekvapila. neveril som ze to bude az tak zle. smer-ovanie slovenska nieje o tom kto teraz vyhral volby, ale o tom kto tu stranu volil, lebo ta strana je len obraz myslenia jej volicov.
ked si v mensine, nema zmysel presviedcat drvivu vacsinu. bud sa prisposobis, alebo odides. nastava otazka - som ja este slovak?
copyrightuser-images.githubusercontent.com user-images.githubusercontent.com
Proti takej volicskej zakladni nema sancu ani Chuck Norris. Dobre ze vlekar vyletel, aspon cosi potesi.
Zlabohu je tam dost inych drahych neviest co vyuziju..
ramon zamestnanci štátnej sféry aj keby štát krachoval asi svoju výplatu dostanú. ak sa ale akcionár súkromnej spoločnosti rozhodne to tu položiť tak to proste urobí.
gusto Súhlasím s tebou, ja môžem,no nebudem mat ani na výber a odídem,lebo budem musieť.
.... už prišla sms, v pondelok bude porada, môžem vám dat potom echo ako uvažujú zahraničné spoločnosti....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A SNS preliezlo vdaka volicom kotlebovca Tarabu...
zbytok tvorí výkvet dezinfo-konšpi-proruskej scény
https://dennikn.sk/3598510/danko-sa-vracia-do-parlamentu-klub-sns-je-plny-konspiratorov-a-rusofilov/?cst=49b4909b0784c69f2d38cb593e7cdea1e9931193b027a7c5e062c923d11a9906
áno,to je pravda,v otázke zahraničného smerovania má Sme rodina jasný ťah smerom na západ-oproti nim Smer a SNS bude tancovať tak,ako prídu noty z Moskvy
Pelle sa nenápadne pridá a stane sa z nás Ruzká gubernia-ale čo iné čakať od tohoto národa,kde voľby vyhrávajú klamári a zlodeji
Poslanecký klub SNS
Andrej Danko
Tomáš Taraba
Rudolf Huliak
Martina Šimkovičová
Ivan Ševčík
Roman Michelko
Filip Kuffa
Štefan Kuffa
Peter Kotlár
Pavel Ľupták
posledný prosím zhasnite svetlo
1. októbra 2023 8:40
Podpredsedníčka Progresívneho Slovenska Lucia Plaváková hovorí, že urobia všetko pre to, aby Robert Fico nezostavil vládu a neviedol krajinu. Rokovať chcú so všetkými stranami s výnimkou Smeru a SNS. (tv joj)
pre mna boli tieto volby hlavne o mentalnom obraze tohto naroda, spolocnosti v ktorej zijem a v ktorej sa mi zije coraz tazsie - aj materialne ale hlavne psychicky. bez ohladu na to, kto sa skym teraz spoji ma ta mapka zarmutila, popravde aj prekvapila. neveril som ze to bude az tak zle. smer-ovanie slovenska nieje o tom kto teraz vyhral volby, ale o tom kto tu stranu volil, lebo ta strana je len obraz myslenia jej volicov.
ked si v mensine, nema zmysel presviedcat drvivu vacsinu. bud sa prisposobis, alebo odides. nastava otazka - som ja este slovak?
Proti takej volicskej zakladni nema sancu ani Chuck Norris. Dobre ze vlekar vyletel, aspon cosi potesi.
Zlabohu je tam dost inych drahych neviest co vyuziju..
inak tu ale nikdy nebude dobre, skoro ziadny hlas “normal” spektra stran neprepadol a napriek tomu dali iba cca 24% 🤦♂️
gusto Súhlasím s tebou, ja môžem,no nebudem mat ani na výber a odídem,lebo budem musieť.
.... už prišla sms, v pondelok bude porada, môžem vám dat potom echo ako uvažujú zahraničné spoločnosti....