Realne som si tu cedulku precital a dokonca aj predtym ako som ju dal dole, ale uprimne - pozri sa na obrazok nizsie a povedz mi, ze to vyzera, ze ten chrbat je len pre estetiku.
Namiesto kritizovania produktu si si mal precitat ake ma parametre predtym, ako si ho vlozil do kosika. Vyrobca tuto informaciu nijak neschovava.
A ano, certifikovana ochrana vyzera uplne inak ako hentake 0.5cm hrube polstrovanie.
Dnes som si spravil radosť s okuliarmi ale keď som sa lepšie pozrel uvidel som na nich fliačik a nechce ísť dole. Mohol sa akosi urobiť počas jazdy(nikde som nespadol a nič netrafil)?
Dobrý kamarát na mňa v nejakom výpredaji ( Wuppertal - DE ) myslel.
Zavolal mi že či nechcem tretry za super cenu 79,99€ veľkosť 48
Spomenul si na moje plutvy.
Povedal som mu, že keď budú veľké, tak ich posuniem ďalej.
Sedia perfektne
Neni to až taka tragedia ja mam jawbreakery uz 5 rokov ano je pravda že časom ta uprava nevyzerá dokonale, ale kupil som aj tie z aliexpresu a neda sa to porovnat tie vyzerali po dvoch jazdach ako 5 ročne oakley plus druhe oakley na bežne nosenie mam 15 rokov a teraz sa začala lupať neaka vrstva takže myslim že investicia sa stale oplati
Tak závisí to aj od toho, kto má aký agresívny pot, ale zase zázraky netreba čakať ani od značkových okuliarov. To by si ich rozumný človek kúpil jedny na celý život a to predsa žiadny výrobca nechce aby takto bolo.
Tak, o všetko sa treba starať, ja mám Oakley už tretí rok, kúpil by som znovu, tieto boli darček od Brata. Mám prizm trail torch. V strede jednej je jemná ryha, ničomu to nevadí, niečo som trafil v cca 50 km /h odhad proste som letel zjazd v mieste kde viem ísť až 65 km/h Rana na oko, čo to bolo neviem dodnes, osobne si myslím , mať inú značku tak asi sa rozletia.
Zase osobne poviem, že kľudne kúpim druhé. Čo sa týka pohľadu cez ne, hlavne tieto Prizm tak super. Jazdiť s nimi v lese je krása.
Pri používaní to až tak nevadí, nevnímam to. Je to skôr estetická záležitosť. A plasťáčiky mi tiež nepripadajú. Mám dvoje, jedny desaťročné Jawbone, skoro bez škrabancov a rám stále tuhý. Jediné fotochromy už nie sú to čo boli.
Mne pot žere len POCy,Oakley nie,tie sú ako nové uz aj hádam 7 rokov.Ale v POCoch mám druhé sklíčko a fakt si na to dávam bacha a po každej jazde umyjem ,ale aj tak tam pot vyziera dierky. Problém je ,že do Poc Tectal prilby pasujú zväčša len ich bryle...
Ja mam Oakley komplet na bike aj na bezne nosenie aj lyziarske Flight Deck Prizm Snow Torch Iridium- to je tiez spickove sklo.
Na Jawbreakeri som sa raz ulakomil a kupil som na vymenu cire, ale nejaku inu znacku. Zo zaciatku to bolo ok, ale casom sa zacali na nich objavovat rozne artefakty a po tme rozne odrazy... Tak som kupil aj cire original a to je ina pesnicka.
Uz nebudem spekulovat, mne Oakley skla proste vyhovuju a najlepsie sa mi cez ne pozera.
Ja mam Radar ev, sklá prizm golf na Mtb celkom dobré. Predtým som používal prizm road ešte z cesťáku, ale tie boli na Mtbčko moc tmavé. A na tých prizm road som si asi po 4rokoch všimol olúpanú na spodnej hrane tú prizm úpravu. Odvtedy poctivo po každej jazde Oakley umývam. Čo sa ale týka optickej kvality skiel, tak tá je s lacnými okuliarmi neporovnateľná. Mal som predtým Salice, čo neboli tiež najlacnejšie okuliare, ale kvalitou neboli na úrovni Oakley ani z polovice. A rámik na týchto Oakley Radar Ev tiež veľmi pohodlný, ergonomicky sadne ako riť na šerbel, človek ani nevie že nejaké okuliare má.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Realne som si tu cedulku precital a dokonca aj predtym ako som ju dal dole, ale uprimne - pozri sa na obrazok nizsie a povedz mi, ze to vyzera, ze ten chrbat je len pre estetiku.
Namiesto kritizovania produktu si si mal precitat ake ma parametre predtym, ako si ho vlozil do kosika. Vyrobca tuto informaciu nijak neschovava.
A ano, certifikovana ochrana vyzera uplne inak ako hentake 0.5cm hrube polstrovanie.
napriklad takto
https://www.mtbiker.sk/shop/oblecenie-a-batohy/okuliare/cesta-a-mtb/oakley-sutro-lite-okuliare-matte-blackprizm-road-jade.html
Oakley Sutro Lite okuliare, matte black/Prizm Road Jade
148 €
MOC 188 €Zavolal mi že či nechcem tretry za super cenu 79,99€ veľkosť 48
Spomenul si na moje plutvy.
Povedal som mu, že keď budú veľké, tak ich posuniem ďalej.
Sedia perfektne
https://www.mtbiker.sk/shop/oblecenie-a-batohy/okuliare/cesta-a-mtb/oakley-sutro-lite-okuliare-matte-blackprizm-road-jade.html
...REKLAMUJ...
148 €
MOC 188 €https://www.mtbiker.sk/shop/oblecenie-a-batohy/okuliare/cesta-a-mtb/oakley-sutro-lite-okuliare-matte-blackprizm-road-jade.html
Robia to aj origo Oakley. Presne na okrajoch, kde sa dotyka sklo tvare sa od potu zosucha ta Prizm uprava.
148 €
MOC 188 €Pri používaní to až tak nevadí, nevnímam to. Je to skôr estetická záležitosť. A plasťáčiky mi tiež nepripadajú. Mám dvoje, jedny desaťročné Jawbone, skoro bez škrabancov a rám stále tuhý. Jediné fotochromy už nie sú to čo boli.
Na Jawbreakeri som sa raz ulakomil a kupil som na vymenu cire, ale nejaku inu znacku. Zo zaciatku to bolo ok, ale casom sa zacali na nich objavovat rozne artefakty a po tme rozne odrazy... Tak som kupil aj cire original a to je ina pesnicka.
Uz nebudem spekulovat, mne Oakley skla proste vyhovuju a najlepsie sa mi cez ne pozera.
Ale za ty fialové lockringy to stálo