A čo nemajú cyklisti a turisti v NP čo robiť? Akože to že niekto si vymyslel, že tam nemajú čo robiť vrátane teba ? ?? opäť využijem Ačohentizmus...Vieš vysvetliť čo má na území NP robiť novostavba 8 podlažného betónového hotela? A cyklisti a turisti tam teda nemajú byť? Pre koho ten hotel vlastne stavali - pre lobistov a enviro aktivistov?
Chorá dogma, kde si len tak niekto zmyslí, že bude diskriminovať cyklistov, pritom štvorkolky s "lesníkmi", terénne autá, poľovníci s guľovnicami, húfy peších turistov, kamióny, traktory na ťažbu dreva ... to všetko môže. A ešte sa niektorí cyklisti budú za ten zlý zákon aj zákaz stavať. Hnus ...
Veľa času na bike v poslednej dobe nie je, sú to len cesty do práce a z práce 2x 13 km po hrebeni z Malatinej do DK, ale sú krásne ? Hlavne tá z práce
Piny, myslel som že si iba stelesnením pevnej vôle a disciplíny a šarmu, ale máš aj perfektné cítenie na krásu prírody a aj talent na kompozíciu. Ozaj je to tam úžasné, hlavne teraz v jeseni ...
branomelis
Rovnaké pravidlá platia aj v iných národných parkoch v Európe. A opäť opakujem. Tí lesníci, ochranári a ťažiari nejazdia po chránených územiach krížom krážom celý deň.
Absolútne nemyslím lesníkov. Ako že by boli nejakým extra problémom. Dokonca ani poľovníkov. Aké pravidlá kde platia myslím , že viem lepšie ako ty. Viem aj to, že v niektorých európskych lokalitách je príroda ďaleko vzácnejšia ako u nás a cyklisti sú tam plne akceptovaní.
V podstate si tu o tom s tebou ani nejako nemienim písať názory. Skôr robím všetko pre to, aby ľudia nemali na vec názor ako ty a neukazovali prstom na cyklistov v chránenom území. 😉😉
A naviac v chranených oblastiach s vyšším stupňom ochrany chceli povoliť vstup iba elektrickým vozidlám a strojom, takže ebikeri tam budú môcť stále a biobikeri si budú musieť na prejazd zaobstarať nejaký elektromotor
Naviac malokto tuší že Glevo má preukaz s ktorým ho pustia všade aj na bajku a nemôžu mu ani dať pokutu … Niečo ako tajný agent 007 s povolením bicyklovať … My name is Bond, Glev Bond …
Dnes som si chcel dať len taký freeride v meste. Ani neviem ako, som sa zrazu ocitol vo vinohradoch nad susedným mestom a po nejakej dobe, som sa vyskytol pri rozhľadni Veľká Homola. Odtiaľ potom zjazd na Zochovú Chatu, kde som si pozrel a vyskúšal pumptrack. Nakoniec som sa po červenej turistickej značke, vydal smerom do Harmónie. Musím povedať, že veľmi pekná lesná cesta, na ktorej boli spadnuté dva väčšie stromy. Stromy boli vyvalené aj s koreňmi a nevyzeralo to tak, že by sa niekto chystal o ich odstránenie. Bike bolo treba preniesť.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Piny, myslel som že si iba stelesnením pevnej vôle a disciplíny a šarmu, ale máš aj perfektné cítenie na krásu prírody a aj talent na kompozíciu. Ozaj je to tam úžasné, hlavne teraz v jeseni ...
Rovnaké pravidlá platia aj v iných národných parkoch v Európe. A opäť opakujem. Tí lesníci, ochranári a ťažiari nejazdia po chránených územiach krížom krážom celý deň.
Ten SUV nejazdí po turistických chodníkoch a v kľudových zónach.
Potom ti cyklisti, čo dodržujú pravidlá poďakujú, keď im sprísnia pohyb.
V podstate si tu o tom s tebou ani nejako nemienim písať názory. Skôr robím všetko pre to, aby ľudia nemali na vec názor ako ty a neukazovali prstom na cyklistov v chránenom území. 😉😉
Naviac malokto tuší že Glevo má preukaz s ktorým ho pustia všade aj na bajku a nemôžu mu ani dať pokutu … Niečo ako tajný agent 007 s povolením bicyklovať … My name is Bond, Glev Bond …
Inak veľmi príjemný výjazd.