Start bude o 10,00 hod. na Partizanskej luke. Trate budu mat dlzku 31 a 73 km... Kratsia je urcena pre rekreacnych cyklistov a rodiny s detmi, dlhsia preveri cyklohobikov slusnym prevysenim...
Dalsie info bude coskoro...
posledný komentár: 25. 8. 2023 o 9:21
posledný komentár: 12. 9. 2022 o 15:47
posledný komentár: 10. 8. 2022 o 21:34
posledný komentár: 14. 7. 2022 o 6:44
posledný komentár: 12. 9. 2018 o 18:12
posledný komentár: 22. 5. 2013 o 23:54
ortodoxny biker si strazi hmotnost (biku, nie svoju), truba su zbytocne gramy.
Ja osobne nemam rad hluk, ale niekedy (dost casto) treba upozornit ze idem. To plati hlavne na asfalte, v terene hrkam dost hlasno, okrem toho "mrtveho" ma vzdy pocuju vcas + ja respektujem ze nejdem pretek a snazim sa ostatnych neohrozovat. Nie je nic prijemne ked okolo teba leti "rozzureny" bike.
potichu ti poviem, že neuhnúť a tým dotyčného rozhodiť je regulérna taktika
aleee zas pokiaľ nejdeš na bedňu môže ti byť jedno, či ty budeš 250. a dotyčný 251. alebo opačne
idiotov na autách, čo si myslia, že niečomu pomôžu náhlym zatrúbením, by som narážal na koly - tupé, lebo na rozdiel od ostrých orgány netrhajú, ale odsúvajú, a tak sa "narazenec" dlhšie trepoce
a ponechať do úplného roznesenia zvieratami
obzvlášť ma to vie nasrať ak to spraví vodič z povolania, čo by mal byť trochu v obraze, čím zdravím z***** zo stúpania na Havran, ktorý mi z metra tou jeho rozhrkanou Karosou takúúú zahral, keď som ťahal od matta... a samozrejme že miesta mal habadej, ale div ma nelízol bokom...
ja som tam na trati stretol srnku ale ked mi prebehla asi 3m popred koleso som sa skoro zdruzgal z bicykla...
Je tam aj taky zvlastny strom krizom cez cestu - pozor vyssi bikeri - ked sa v tom zjazde dostatocne nesklonite a budete sediet jak za pisacim strojom tak vam odrazi hlavu
a medzi Horvátkou a Felixovou studničkou si chrochtali asi 15 m od cesty prasátka
Teraz ma zaujíma jeden fakt. Ako počítam tak počítam, príde mi nereálne prejsť krátku trať za hodinu a 15min... Museli by mať priemernú rýchlosť +-30km/h... A to v tých kopcoch moc nejde. Prosím objasnite mi tieto fígle
Na maratone Ta urcite nenechaju jazdit si podla seba ak budes pred nimi a budes ich brzdit, takze jedna dobra rada ktora vyriesi vsetky Tvoje obavy:
Odstartuj zozadu a ak sa budes citit, tak Ty predbiehaj ostatnych.
To Dudo: Takze na moj agitacny mail ohladom ucasti reagujes stylom, ze nemas cas, ale ked ide Martina, tak uz cas mas?
Ahoj, ak nenaprsi dnes, tak je trochu blata v udoli Vydrice a v zaverecnom zjazdiku z Kamziku... Ale ak pojdes cez tieto miesta na brzdy, tak si maximalne zaspinis rafiky...