Dnes su presne dva mesiace do zaciatku tohoto na Orave premieroveho podujatia a tak si ako jediny oravec z fora vyhradzujem pravo na zalozenie tejto temy
a mohol by som Franta este poprosit o tie fotky co ma fotil pred padom ci by sa nedali vo vecsom rozliseni poslat na mail ? hlavne tu ... ale aj ostatne ak sa da ... vdaka
este cakam na dalsie foto od dalsich ludi co fotili na trati a urcite budeme pre zaujemcov robit cd-cka (alebo DVD-cka) s fotkami, takze ho samozrejme dostanes. Ako bonus k polovici prilby :) . A dokonca mozno sa podari aj nejake video, tak uvidim, urcite bude viac na stranke www.cykloklubdk.sk ked to bude aktualne.
Tak sa velmi tesim na foto pripadne video ... inak ja nezvyknem bit niekoho kto pozera na dievcata ani ked mam so sebou 10 kamataou a uz vobec ked by bol novy v meste/dedine ... ved ja si myslim ze keby na moju priatelku nikto nepozrel bolo by horsie ako ked pozeraju a zavidia ale LEN POZERAT
Myslím, že toto je pravidlo v každej dedinskej krčme abo diskotéke, ak si tam prvý krát a nie si s niekym kto je miestny, stávaš sa okamžite potenciálnym objektom záujmu miestnych borcov...ako inak by predsa ukázali babám, že kto je tam pánom... vonku tunovaná 120na abo filcka, tí majetnejší už majú passata s foliami...
to mi pripomenulo, ako bol kamos s partiou na chate nedaleko Kosic, a ked prisli do miestnej dedinskej krcmy, hned sa pri nich pristavil chlapik s otazkou, odkial su...po odpovedi "z Kosic" veselica zacala
zopar z nich skoncilo na urazovke a ti, co to v celku v pohode(iba s nejakymi monoklami) prezili, isli danu krcmu opacit aj na druhy den...typkovia, co ich den predtym zmastili ich odrazu volali k sebe k stolu a pozyvali na pivo...dostali po hube, tak uz boli "partaci"
tomu hovorim slovenska pohostinnost
no, tak po par dnoch sa ozyvam aj ja...
V prvom rade velka vdaka patri organizatorom skoda toho pocasia... bajk je v horsom stave ako po horalovi a veru aj ja som bola v horsom stave ako po horalovi (po niekolkych padoch, najma po tom poslednom, so seknutym krkom) teraz uz na to spominam v pohode, ale vtedy mi nebolo vsetko jedno... Tesim sa na 2. rocnik a drzim palce!
A pozdravujem Franta & spol. a cely R-bike
to mirec BB : pisalo tam ze pizzeria D ale ked sme vosli riadny pajzel to bol ... mam foto z rana ked sme isli autom prec uz tak som si ju cvakol na pamiatku )
aj ja sa pridavam k podakovaniu organizatorom za paradne zvladnutu pracu na to, ze to bol prvy rocnik, muchy a chyby ani vidno nebolo... dobry a pekny maraton, trat bola v pohode.... no a co, ze prsalo ja som si to uzil aj tak... vyhlad bol sice kvoli pocasiu obmedzeny, no mne sa (na rozdiel od niektorych diskutujucich) trat pacila, dobre dokazala preverit techniku jazdy... takze este raz hold a tesim sa o rok...
malinka skoda, ze dlha trat bola 2x kratka snad o rok to uz tak nebude
no tak som konecne rozbalil tasku s darcekmi z maratonu a ake prekvapenie. vyfasoval som tricko XXL aj ked sa ma mila slecna na prezentacii pytala ze ake chcem a povedal som jej ze L. no co uz. aspon budem mat nocnu koselu ale tesil som sa ze budem mat konecne bikove tricko z maratonu aj s profilom....
No, takze tento maraton ma vyliecil aspon na rok z podobnych bahennych zazitkov...nove platnicky, lanka a bovdeny dokopy 1500 Sk Zazitok sice paradny, ale bohuzial nie som milionar, takze dufam, ze na najblizskom maratone (Dubnica) uz bude suchsie Ale na druhej strane tolko fotiek z maratonov som v zivote nemal, a este k tomu take akcne
Ja som sice dostal tricko ake som chcel, ale po prvom oprani polovica toho paradneho profilu zliezla (ostala v pracke). A to som pral na 30°C, takze ziadna drastarna z mojej strany
Ale maraton bol fakt super.
no tak som konecne rozbalil tasku s darcekmi z maratonu a ake prekvapenie. vyfasoval som tricko XXL aj ked sa ma mila slecna na prezentacii pytala ze ake chcem a povedal som jej ze L. no co uz. aspon budem mat nocnu koselu ale tesil som sa ze budem mat konecne bikove tricko z maratonu aj s profilom....
ja si vždy pýtam maximálne M-ko, inak profil bol aj na tom škaredom šedom tričku z horala z 2003tieho myslím, ale už je z neho handra...
joj v 2003 roku som este postaval na strelnici a ani netusil o com MTB je. teda nieze by som teraz bol nejaky guru, ale pomaly prichadzam ze to je niekdy funny a niekedy... vsak viete...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
este cakam na dalsie foto od dalsich ludi co fotili na trati a urcite budeme pre zaujemcov robit cd-cka (alebo DVD-cka) s fotkami, takze ho samozrejme dostanes. Ako bonus k polovici prilby :) . A dokonca mozno sa podari aj nejake video, tak uvidim, urcite bude viac na stranke www.cykloklubdk.sk ked to bude aktualne.
(na stranke www.cykloklubdk.sk pribudli 2 odkazy s ďalšími fotografiami z Oravského cyklomaratónu)
som si tipol....
pit na Orave kofolu v krcme - TOMU sa hovori provokacia...
zopar z nich skoncilo na urazovke a ti, co to v celku v pohode(iba s nejakymi monoklami) prezili, isli danu krcmu opacit aj na druhy den...typkovia, co ich den predtym zmastili ich odrazu volali k sebe k stolu a pozyvali na pivo...dostali po hube, tak uz boli "partaci"
tomu hovorim slovenska pohostinnost
V prvom rade velka vdaka patri organizatorom
A pozdravujem Franta & spol. a cely R-bike
malinka skoda, ze dlha trat bola 2x kratka
Fotka "predtym..."
Ale maraton bol fakt super.
ja si vždy pýtam maximálne M-ko, inak profil bol aj na tom škaredom šedom tričku z horala z 2003tieho myslím, ale už je z neho handra...