Máte s tým skúsenosti? Oplatí sa to teda kúpiť? Otestoval som si Edge 130, ale na moje gusto je príliš malý. Hľadám niečo väčšie - nie nevyhnutne s navigáciou - s dostatkom "štatistických" informácií (čas, rýchlosti, tepové frekvencie, stúpania a pod).
Tu je toho viac: https://www.zivotsgarminem.cz/recenze-hrudniho-pasu-hrm-pro-plus-pro-presne-mereni-stale-nenahraditelny
live segmenty si tam bud nahras nejako fyzicky alebo si ohviezdickujes segment na strave ako oblubeny a to sa prenesie cez synchronizaciu
climbpro je ina zalezitost
Inac to climbpro mi niekedy pride uplne mimo. Profil atupania vobec nezodpoveda tomu co ukazuje, koniec je casto az za horizontom niekde dalej alebo skonci stupanie v gamine 500m pred vrcholom a podobne. Nebiem kto to vyraba alebo podla coho to je.
Live segmenty ma zase seju, ze ked to nemam z trasy naplanovanej v Strave a prenesenej do Garminu resp ked nejdem prave bez trasy (navigacie), tak nefunguju - inak povedane, nefunguju ked sa navigujes podla trasy naplanovanej v inom nastroji ako Strave a to ma stve, lebo to je vacsina mojich tras 😏
to mam zakliknute furt niektore