Túto tému zakladám kvôli tomu, aby sme si vedeli posunúť info o akciách, či výpredajoch a výhodných ponukách....treba si pomáhať a podeliť sa o možnosť dobrého nákupu....
Toto nie je dopytova tema, nedavajte sem poziadavky "poradte kde vyhodne kupim xy". Na to pouzite Google a len ak najdete fakt vyhodnu ponuku, tu sem potom mozete pridat pre ostatnych.
Taak a dufam ze sa tu opat rozputa nenavistna diskusia aky je v konecnom dosledku ten bike na hov.no, ale trufnem ho tu dat. BMC FOURSTROKE THREE za 3830€. Este cez vikend bol za 4030€ a uz to bola pomerne zaujimava cena (sam som nad nim dumal), najlacnejsie co som tak zbezne pozrel +-4300-4400€ tiez vo vypredajoch. Takze pätstovka vo vacku, na lepsie brzdy
Sice "iba" SLX ale komplet, za tu cenu neurazi, zakladne kolesa a pruzenie ale je to funkcne, teleskop pritomny.. Za mna slusny vstup do xc fullu s obmedzenym rozpoctom. Taketo ceny by to malo mat normalne
Pripadne LT-cko za stvorku...
tie lacnejsie bicykle maju svoje limity cez ktore ta nepustia. to zistis pri nahanani sekund alias sportove xc. smutne je skor to ze v 2016 som kupil karbon s rebou a komplet xt-ckom za 2litre. dnes za 2 litre dostanem karbonovy ram a vsetko ostatne je na vymenu, takze sa clovek tak ci tak dostane na 3litre s karbonovymi kolesami na 4litre. to pisem o HT.
Tak nejak... Doteraz som vďačný za svoj bike ktorý som kúpil v 2015 z bazáru takmer nejazdeny za 1000 euro. Karbón HT na komplet XT sade. Dnes na ňom už síce z pôvodných komponentov málo co ostalo no už má cca 50 000 km za sebou a verím ešte ešte nejaké zvládne. ? Dnes ťažko niečo podobné zohnať. ?♂️
Kto nahana sekundy, nech si priplati. Sportove auto tiez nekupis za cenu Fabie. Komu staci normalny bajk, vie kupit HT uplne v pohode do 1500 € a ak clovek znizi naroky, tak aj za menej. Aj tych 1500 € je neprimerana suma pre väcsinu ludi. Fakt mate skreslene vnimanie hodnoty penazi, lebo sa mate prilis dobre. 1500 € stoji byvanie v malom byte na cely rok, takze bezny clovek co ma hlboko do vrecka si dobre rozmysli taky vydavok.
dokial to budu ludia kupovat a povazovat 4 litre za super cenu za bike ktory "sice ma len slx a zakladne kolesa ale to je ok", tak tie ceny dole nepojdu
Presne sa to zvrhlo ako som cakal
Pani treba si uvedomit rekreacne selfie vozenie na pivko a to vykonnostne, kam tento bike mieri. Inu ale ako vravim, neni to pre kazdeho. Aj moja mama sa vozi na biku lacnejsom ako mam ja salter a tiez nema potrebu vytrubovat ake su veci drahe. Nerozumiem preco to hodnoti "publikum", ktore o taky bike vobec nema zaujem, neni to v cenovej relacii pripadne sa o tento segment jazdenia a vyuzitia nezaujma A porovnavat to s bazarovym bikom spred dekady Pre Scarinka by musel byt za 49,90€ a mozno by to bolo zaujimave... Apropo, v tom 2015 co si tak matne pamatam isli karbonove ht-cka okolo alebo malo cez 2 litre, nemam za to zeby slx bolo o tolko horsie ako xt a taktiez sid vs. reba co sa vtedy tak hojne osadzala. V tomto ponimani je vam dnes 3800€ za karbon full az tak moc? Nebudte smiesny
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
nehnevaj sa Jakub ale nemas pravdu, len si myslim to co som ti napisal. tiez by som si ho vedel predstavit a tesit sa z neho ale proste 4 litre je pre mna nehodne za to. Asi mas dobru vyplatu a male zivotne naklady tak ti ostava vela penazi a vsetky ich davas do svojho konicka a to ti neberiem ale podla mna uz mas skreslene vnimanie hodnoty tych penazi. Ale je to len moj nazor.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Veľkosť sedí podľa tabuliek. Bežne nosím L a aj tu mám gate aj dres L. Castelli nosím XL.
https://www.bikero.sk/castelli-vetruodolna-bunda-go-savile-blue-p513565/?cid=404
BMC FOURSTROKE THREE za 3830€. Este cez vikend bol za 4030€ a uz to bola pomerne zaujimava cena (sam som nad nim dumal), najlacnejsie co som tak zbezne pozrel +-4300-4400€ tiez vo vypredajoch. Takze pätstovka vo vacku, na lepsie brzdy
Sice "iba" SLX ale komplet, za tu cenu neurazi, zakladne kolesa a pruzenie ale je to funkcne, teleskop pritomny.. Za mna slusny vstup do xc fullu s obmedzenym rozpoctom. Taketo ceny by to malo mat normalne
Pripadne LT-cko za stvorku...
https://www.bike-discount.de/en/trp-slate-evo-hd-m807-disc-brake-set
TRP SLATE T4 HD-M806 Disc Brake Set + Brake Discs R1C - 90,75 € (uz len samotne kotuce su drahsie ako komplet set
https://www.bike-discount.de/en/trp-slate-t4-hd-m806-disc-brake-set-brake-discs-r1c
Videl som motorky aj za 2000 a bicykle za 700
Pani treba si uvedomit rekreacne selfie vozenie na pivko a to vykonnostne, kam tento bike mieri. Inu ale ako vravim, neni to pre kazdeho. Aj moja mama sa vozi na biku lacnejsom ako mam ja salter a tiez nema potrebu vytrubovat ake su veci drahe. Nerozumiem preco to hodnoti "publikum", ktore o taky bike vobec nema zaujem, neni to v cenovej relacii pripadne sa o tento segment jazdenia a vyuzitia nezaujma
tak ak porovnavas premiovy bike, daj i premiovu krosku...
napr taka KX450SR ide vpohode za $18,799 MSRP a tam sa da este vo vybave i rozsupnut