parafrazujem double: to VY vsetci liberali mozete za to, ze ja som volil Fica!
11.10.2023 - 13:56:00
123
Smer dnes oslavuje,ešte aj Kisku dnes uznal súd za vinneho z podvodu. To bude oslava na súmračnej.
11.10.2023 - 14:02:42
02
ja som sa volieb nezúčasnil ale vela ludí nemalo inú možnost ako volit Fica. Nedali ste im totiž na výber. Aj ked niesom nijak nadšený zo súčasnej vlády z časti som rád zato čo tu predvádzate, že Fico bude znova premier. Je to aj Vaša vizitka. Celkovo v Europe už ludom tie liberalne zvášty lezú krkom. Problém je ,že sa potom dostávajú do vlád populisti slubujúci lepšu budúcnost čo sa očakávat žial neda.
11.10.2023 - 14:12:13
01
fuj, po volbach a zase dristy, hlavne ze ideme do pekla na bielom koni... a jasne ze odorove lego rozbiju a zahodia
https://youtu.be/5APD2u7ykZ0?si=DTT9xL0Lh7MixXGx&t=330
11.10.2023 - 14:14:22
02
Za návrat Fica treba veľmi pekne poďakovať Igorovi z Trnavy,ten rozloží aj súčasnú opozíciu.
11.10.2023 - 14:17:04
01
Doplnim k tomu Kiskovi - to je este vacsi brutal ako samotny vysledok volieb.

"Ak by platili právne názory a závery orgánov činných v trestnom konaní prezentované v tomto prípade, potom by daňové konanie strácalo zmysel a každé nesprávne zaúčtovanie nákladov v účtovníctve a uplatnenie práva na odpočet DPH by automaticky bolo trestným činom.“

Tomuto sa double ako znaly uctovnych zakonov urcite este viac potesi. Alebo za to mozu tiez liberali? Rovnako, ked mu siahnu na (predpokladam) slusnu mzdu a zdania milionarskou danou, ci znarodnia slusne uspory v II. pilieri.

Niektori ludia maju proste problem chapat sirsie suvislosti. Pripomina mi to pripad, kedy teta nechcela pit zlu chlorovanu vodu z vodovodu, tak si navrtala vlastnu studnu. Dva metre vzdialenu od susedovej zumpy... ktora btw nebola asi 20 rokov vycucnuta...

To su tie sirsie suvislosti, tak reku: Nazdravie s tym duskom cistej vody.
11.10.2023 - 14:24:38
015
double ty hniliak tupy,najliberalnejsie krajiny sa maju najlepsie na svete,a medzi ne patri Den,Fin,Nor,Swe
Sa zobud ty tupon,tliachas tu neskutocne hnoje,bud zalez alebo uz daj pokoj tomuto foru
11.10.2023 - 14:31:32
012
Keďže definície sú už hoaxami úplne prekrútené, fašisti sú členmi protifašistických bojovníkov, autokrati sa nazývajú demokratmi, rusofil sa prezentuje ako vlastenec,
liberáli sa označujú ako fašisti, antivaxer ako bojovník za slobodu atď,
bolo by zaujímavé vedieť čo si double predstavuje pod termínom liberalizmus
11.10.2023 - 14:38:22
218
Na dezinfo weboch napisu, ze za vsetko mozu liberali, ludia tomu uverili a pan strateny tiez. Dokonala iluzia!
Naposledy tu vladol Matovic a ten nie je liberal ani nahodou, takze ten hejt na liberalov je len vytvoreny v mysliach ludi, totalne kaleraby na jednoduchsich, co sa nechaju obalamutit a uveria nezmyslom.
Liberali (ktori prehrali volby) vlastne mozu za to ze zlo zvolilo Fica a Huliaka. Cize ja mozem za to, ze nestastny clovek zvolil Fica. Parada. Este aj za pocasie mozem, aj za vojnu na Ukrajine aj za Hamas aj za vsetko moze liberalizmus :D


Naposledy upravil Strenki dňa 11.10.2023 - 14:42:28, celkovo upravené 1 krát.

11.10.2023 - 14:41:02
08
Nie v každom štáte môže liberalizmus fungovať zväčša treba na ludí bič. USA si kde nechal? Tie štáty sa maju preto dobre lebo majú minimálnu korupciu a určite si tam ludia nenadávaju do dezolátov. Nato aby sa sa mal lepšie treba nejake predispozície a to nemá u nás značna čast obyvatelstva aj ti liberálno zmýšlajúci, naviac svojou liberálnou politikou si ten ich blahobyt zbytočne kazia viď SWE a ich moslimske komunity. A vysoke HDP neznamená, že ste aj štastejší. Ludom je až moc dobre preto chodia riešiť politiku na forum o bicykloch ale rozodne aj ked maju dva bicykle štastnejší niesú
11.10.2023 - 14:41:11
00
S tou poslednou vetou si riadne serieš do vlastnej huby :)
11.10.2023 - 14:43:58
03
Tak tak, a popis významu frázy "liberálne žvásty" by bol príjemným bonusom. Keď takéto perly borci opakujú dookola ako rota momentálne zaostalých žako papagájov je to oveľa menšia zábava ako keď majú vlastnými slovami vysvetliť čo im skutočne vadí ...
11.10.2023 - 14:45:14
01
je to isté ako dezolat,dezinfo ,Russofil = liberálne zvášty. Troška sa aj poziet do zrkladla prečo je tu Fico a Huliak ministrom. Čo ste preto spravili okrem nadávania aby tam neboli.
Ved Vás musí porážať lebo si pamatam ešte v 2006 ako naňho ludia nadávali a je rok 2023 a v plnej sile je tu znova. Je to macher taký Dzurinda ako dopadol?. Začnite sa venovať niečomu inému ako sledovaniu politiky za dvadsat rokov by ste sa môhli s týmto s národom nejak zmierit alebo prijat resp akceptovať vačšinu.


Naposledy upravil double dňa 11.10.2023 - 14:57:33, celkovo upravené 1 krát.

11.10.2023 - 14:56:13
00
Ja som sa napriklad dnes rozpraval cestou do prace s taxikarom, ktory mal inu politicku orientaciu ako ja. Ale diskusia fajn, ziadne urazky alebo dezinfo nezmysly, slusna debata. Cize taka sonda do duse rozumnejsej casti Ficovolicov.

Zacalo to PSkom a tym, ci som za 72 pohlavi a neohlasene interupcie a podobne. Cize toto Ficovi fungovalo dokonale. Ine veci z programu PS nikto neriesi, len tieto dve (ktore su aj z mojho pohladu prestrelene). Ked som mu povedal, ze som volil SaSku, zacal o Sulikovi, ktory ma toho tiez za usami (konkretnejsie som sa nedozvedel). Ked som povedal, ze som ho nekruzkoval, zacala sa normalne debata. Na otazku preco SaS, som odpovedal, ze sa mi ich program zdal najlepsi a ako jedini neslubovali nezmysly, ale skor rozpoctovo zodpovedne riesenia.

Takze par konkretnych veci:
- riesenie "pravice" je skrtanie vydavkov, cize dlhy, ktore urobili politici, maju zase len platit ludia. Ako mozu brat tym chudakom, co su na hranici prezitia alebo dochodcom dalsie peniaze, ked uz teraz zivoria? Ludom, co dobre zarabaju sa to lahko povie, ale polovici Slovenska nie je z coho brat.
- Matovic rozhadzal peniaze a za jeho vlady tu bol chaos
- chybajuce miliardy v rozpocte nemozu zase doplacat ludia ale maju sa zobrat ludom, co to nakradli. Citujem: "Napriklad keby Matovicovi zobrali 10 milionov, tak to sice rozpoctu nepomoze, ale aspon by sluzil ako vystraha pre ostatnych". Spytal som sa, ci si mysli, ze zrovna Fico a jeho koalicia presadi zakony, aby toto bolo mozne...ze asi nie. Spomenul som Zilinku, ze ak sa aj za sucasnej vlady nieco vysetrilo, tak on to zamietol pod koberec. Odpoved bola, ze on nic nezamietol, nezrusil vysetrovania, len zrusil vykonstruovane obvivenia na zaklade vypovedi kajucnikov, lebo tam boli chyby a nie je mozne, aby si niekto povymyslal veci na inych a na zaklade toho ich sudili. Na otazku o rozkradnutych miliardach za minulych vlad Smeru som dostal rovnaku odpoved - nech im to zoberu, ak to preukazu. Ale Sulik a Matovic kradli rovnako (konkretne priklady som nedostal)
- lepsie zarabajuci by mali platit vyssie dane ako chudobnejsi. Po vysvetleni, ze progresivne danove zatazenie u nas uz davno funguje, bola odpoved, ze by mali byt zatazeni este viac, ak chybaju peniaze v rozpocte.
- dostali sme sa aj k podnikom a sebestacnosti za socializmu. Ze kde su tie peniaze, za ktore sa vsetko rozpredalo a preco z toho obycajni ludia nic nemaju.

Viac sme nestihli, uz som vystupoval.
11.10.2023 - 14:56:47
02
aaah obetujem 4 riadky.

double napísal:
Čo ste preto spravili okrem nadávania aby tam neboli.

minimalne sme na rozdiel od teba sli volit...

double napísal:
Začnite sa venovať niečomu inému ako sledovaniu politiky za dvadsat rokov by ste sa môhli s týmto s národom nejak zmierit alebo prijat resp akceptovať vačšinu.


predpokladam ze ako spravny socdemak si uvedomujes ze ta mensina tu vacscinu zivi cez svoje dane. ak si ta mensina povie ze je*at idem prec som zvedavy ako to dopadne napriklad s dochodkami ktore bude musie platit TA vacsina...
11.10.2023 - 15:07:08
013

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up