Najrýchlejšie na Martinky Sačne - Skalka - Krížava potlacis čosi malo a ak máš v nohách si tam fakt rýchlo a potom už len vybrať kadiaľ sa zabaviť 🤷♂️😀😉
Ja neviem ani presne, ktorý pán to bol. Vošiel na bicykli do Váhu, keď kompa bola na druhej strane, čo sa v normálnom stave nedá. Tak neviem, či nejaká strata vedomia, alebo čo. Voda tam nie je hlboká úplne od kraja, aj keby tam človek spadol, tak mokrý vyjde na breh, ani nebola vysoká hladina vody, ani nejaký silný prúd. Stav Nezbuďanov už od rána poznám, ale špekulovať o tom nemá zmysel, lebo ešte sa mi nedostali reči, pretože nechodím moc von aktuálne.
ja som len pozeral ci to nie je tam co mna viedla navigacia a ked som tam prisiel tak tam bola voda tak som cumel ze kadial tu akoze mam prejst
ale to bolo kusok inde, teraz uz ani na mape to nejde tadial prejst ale tak rok dozadu tam bolo vyznacene ze to ide
Ja viem, že tam už ráno sú ľudia v krčme s trasúcimi rukami...bežná vec. Ale tu neviem o koho šlo presne a preto to nechcem moc komentovať. Sú rôzne straty vedomia, ktoré môžu taký stav spôsobiť. Pán mal údajne 60r a najskôr som myslel, že spadol z kompy, ale čo sme si tak písali s kamarátmi, tak písali, že kompa bola na strane Strečna. Pretože auto už spadlo do Váhu z kompy nie raz, ale človek ani nie. Skôr chodia cez nedokončený most a práve tam nebola rampa už ...a ako sa tam šplhali, tak chalanisko skončil v kríkoch - spadol dolu....ale tam viem 100% že šlo o promile, aj na videu to bolo takom súkromnom veľmi veselom
To je Varínka Scarinko....tam prejdeš aj na biku možno v lete. To musím povedať, že keď robili cyklotrasu pri Belej, tak ma napadlo ísť 2 krát cez Varínku...prvé miesto som prešiel celé a na druhom bol nejaká jama asi 3/4 metra hlboká a som sa pekne vykúpal
To jasné...ale v lete to je príjemné osvieženie. Ale už sa tam prejdeš v pohode. Tam menili železničné mosty, tak to bolo zavreté. Teraz tade chodím na CHPS, lebo mám zavretý most..a naspäť kompou. Predbežne mal byť otvorený 15.10 ale nestíha sa to. Boli chyby v realizácii, takže museli hľadať návrh sanácie....okrem toho akurát nejazdím moc, lebo musím ešte na strane Nezbuda doprojektovať zábradlia na rampe, ktoré riešil jeden kolega v rámci samostatnej časti a naprojektoval ich strašne škaredé, tak to prerábam. Takže termín bude jemne posunutý. Ale detaily už neviem, lebo som sa tam veľmi vážne povadil so stavbyvedúcim ešte koncom augusta a povedal som, že tam vstúpim až po ofiko otvorení.
Ahojte, viete mi prosím niekto povedať, ako je na tom s výstupom modrá trasa z Bystričky na Martinské hole? podľa mapy to vyzerá byť šlapateľné a že netreba tlačiť.
Ďakujem.
Od Valaskej doliny to je na striedačku tlačenie a šľapanie. Viac tlačenia ako šľapania.
Ak chceš ísť silou-mocou z Bystričky, tak pokračuj od Valaskej doliny po spodnej zvážnici. časom prekrižuješ ferratu a napojíš za na žltú značku zo Stráni. Ale stratíš takto 150-200 výškových metrov.
Tiez som vcera neodolal tomu pocasiu a dal som si nocnu jazdu smer hrad lietava-skalky-doktor-zbynov-patuch-lietava
O 23:00 bolo 22 stupnov,kratasy a kratke tricko ako v lete
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.zilinak.sk/clanky/25882/pri-kompe-strecno-sa-utopil-cyklista-ktory-prehral-boj-s-prudom-rieky
ale to bolo kusok inde, teraz uz ani na mape to nejde tadial prejst ale tak rok dozadu tam bolo vyznacene ze to ide
To je Varínka Scarinko....tam prejdeš aj na biku možno v lete. To musím povedať, že keď robili cyklotrasu pri Belej, tak ma napadlo ísť 2 krát cez Varínku...prvé miesto som prešiel celé a na druhom bol nejaká jama asi 3/4 metra hlboká a som sa pekne vykúpal
Ďakujem.
https://en.mapy.cz/turisticka?planovani-trasy&rc=9rgzzxTGJufW5h1.e-fhwGeiZhupeaaj5C&rs=osm&rs=coor&rs=coor&rs=coor&rs=coor&ri=1007806443&ri=&ri=&ri=&ri=&mrp=%7B%22c%22%3A121%7D&xc=%5B%5D&x=18.8254350&y=49.0799594&z=15
Ak chceš ísť silou-mocou z Bystričky, tak pokračuj od Valaskej doliny po spodnej zvážnici. časom prekrižuješ ferratu a napojíš za na žltú značku zo Stráni. Ale stratíš takto 150-200 výškových metrov.
O 23:00 bolo 22 stupnov,kratasy a kratke tricko ako v lete
No ale zrovna vcera padol ten druhy strom pozdlzne rovno na ten prvy