Kupil som si novy cestny bike, je dost drahy a tak sa trochu bojim, ci sa nemoze stat, ze ma niekto z neho zhodi a ukradne mi ho. Stretli ste sa niekto s niecim podobnym? Robi sa to vobec na Slovensku?
Fakt by to nešlo po slovensky? Nám tu nemusíš dokazovať že ovládaš cudzí jazyk.
Sebaľútosť tiež nie je namieste kvôli bicyklu, veľa ľudí ti tu ponúka pomoc.
Poznám ľudí čo stratili oveľa viac ako blbý bicykel a neľutujú sa ako ty. Úprimne, radšej pomôžem im
lukasz9 asi Ti chýba empatia ( schopnosť vcítiť sa do druhej osoby) 🙁.
Mýliš sa, nevieš koľkým ľuďom v núdzi som už pomohol.
Nikoho neodhováram od posielania peňazí, ale asi by som sa správal inak keby mi tu kopec ľudí ponúka kvôli ukradnutému bicyklu pomoc, to je všetko. Ak to vyznelo ako dehonestácia tejto akcie tak sa ospravedlňujem, len mám z toho zmiešané pocity.
lukasz9 vymenuj ich /* to len na odladenie a teraz pritvrdím */
V tom prípade nečítaš príspevky. Dve hodiny pred tvojim príspevkom poslal číslo účtu. Teda asi chce pomôcť.
Nie vždy je jednoduché prijať nezištne pomoc.
Mňa osobne to vie psychicky ničiť, lebo potom mám stále pocit, že sa musím nejako revanšovať. Je to potom prvé, čo ma napadne, keď týchto ľudí časom stretnem.
lukasz9 vymenuj ich /* to len na odladenie a teraz pritvrdím */
V tom prípade nečítaš príspevky. Dve hodiny pred tvojim príspevkom poslal číslo účtu. Teda asi chce pomôcť.
Mňa osobne to vie psychicky ničiť, lebo potom mám stále pocit, že sa musím nejako revanšovať. Je to potom prvé, čo ma napadne, keď týchto ľudí časom stretnem.
Ja ťa chápem a nebudem sa k tomu už viac vyjadrovať. Číslo účtu poslal, ale na štedré ponuky na diely, doplnky, atď. ani nereagoval. Kto chce nech posiela peniaze, ja to nebudem a nie z dôvodu že by som nemal empatiu, práve naopak.
Pomáhajme každý tam kde uznáme za vhodné, pokiaľ nám to situácia dovoľuje.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Už sa tu zbierate, robíte zoznam, ale nejak nemám pocit že by bol náznak záujmu z opačnej strany.
Fakt by to nešlo po slovensky? Nám tu nemusíš dokazovať že ovládaš cudzí jazyk.
Sebaľútosť tiež nie je namieste kvôli bicyklu, veľa ľudí ti tu ponúka pomoc.
Poznám ľudí čo stratili oveľa viac ako blbý bicykel a neľutujú sa ako ty. Úprimne, radšej pomôžem im
Mýliš sa, nevieš koľkým ľuďom v núdzi som už pomohol.
Nikoho neodhováram od posielania peňazí, ale asi by som sa správal inak keby mi tu kopec ľudí ponúka kvôli ukradnutému bicyklu pomoc, to je všetko. Ak to vyznelo ako dehonestácia tejto akcie tak sa ospravedlňujem, len mám z toho zmiešané pocity.
vstat, kava caj vyvencit psa a smer fitko a o 7 rano uz v robote osprchovany
Ja ťa chápem a nebudem sa k tomu už viac vyjadrovať. Číslo účtu poslal, ale na štedré ponuky na diely, doplnky, atď. ani nereagoval. Kto chce nech posiela peniaze, ja to nebudem a nie z dôvodu že by som nemal empatiu, práve naopak.
Pomáhajme každý tam kde uznáme za vhodné, pokiaľ nám to situácia dovoľuje.