týmto chcem pozdravit Jana Pavlusa, 0905 842 540 kysucky lieskovec. najprv trval na tom ze mu mam tovar poslat bez dobierky, ze si ho vyskusa, lebo vraj robi pre nasu spolocnost. Na dobierke som trval a tak si ani balik nebol ochotny prevziat, tak ide rovno na black list
uvidime ako zareaguje pan, vid moje komentare pod inzeratom. Zatial to moze byt len neznalost produktu, aj ked uz z fotiek Power Comp je jasne ze ide o uplne ine sedlo. Dam update
Nie je to z bazáru, ale je to podvod.
Dnes takýto mail z adresy s príponou ".com":
Vážený Daňový Prispievateľ,
Rádi by sme vám poskytli dôležité informácie týkajúce sa vašich daňových záznamov za obdobie od 17. februára 2023 do 17. októbra 2023. Po dôkladnej revízii vašich daňových údajov sme zistili, že by ste mohli mať nárok na daňovú náhradu vo výške 379,14 €, ktorá je v súlade s platnými daňovými predpismi (Zákon 2023/07).
Táto náhrada je jednorazovým finančným príspevkom a predstavuje príležitosť získať ďalšie finančné prostriedky v tomto období.
Pre zabezpečenie bezpečnosti sme pre vás vytvorili jedinečný jednorazový prístupový kód: SK171023RF. Prosím, použite tento kód na bezpečné prihlásenie na našej oficiálnej webovej stránke www.financnasprava.sk. Postupujte podľa inštrukcií, ktoré budú uvedené na obrazovke, aby ste dokončili proces získania náhrady.
Je dôležité poznamenať, že tento prístupový kód bude platný počas nasledujúcich 48 hodín, preto vás naliezavo vyzývame, aby ste tento proces dokončili včas.
Ak by ste mali akékoľvek otázky alebo potrebovali ďalšiu pomoc, neváhajte nás kontaktovať. Naši odborní poradcovia sú pripravení poskytnúť vám podrobné informácie a usmernenia.
Ďakujeme za vašu trpezlivosť a spoluprácu. Tešíme sa na to, že vám čo najskôr poskytneme vašu daňovú náhradu.
S úctou,
Tím pre Daňové Nároky
Daňová správa Slovenskej republiky
Tím pre Daňovú Refundáciu Ministerstvo financií SR
Einsteinova 9
851 01 Bratislava
Slovakia
Ahojte, chcel by som upozorniť na matusscoot, jeho jednanie nie je úplne ok. Na dobierku by som od neho určite nič nebral.
Viac info nižšie, prípadne len kuknite foto, ako podľa neho vyzerá málo jazdený plášť.
Tento "malo jazdený" plášť, som od neho zobral samozrejme na dobierku.
Dohoda bola 5+4€, chcel som ako balík na poštu. Prišiel na adresu s dobierkou 12,2€, nebol som doma, prevzala to svokra😐.
Jasné za 5€ som čakal, že bude starší (je to model snad 2016) a aj trochu tvrdší. No schwalbe 26x2,35 dozadu teraz celkom problém, malý chcel na narodky nové kolesá, tak som chcel aj poriadne obutie a rozpočet už nepustil dať 50€ za plášte... Tak mám odpad za 12€.
Tak to si mal este stastie ze ti vobec nieco poslal, tento clovek tu operuje minimalne pol roka a odrbava, ja som mu poslal celu sumu vopred, poslal to akoze omylom 2 triedou postou namiesto zaplatenej packety a potom samozrejme prestal reagovat uplne, 4x som to nahlasoval adminovi a nic sa s nim nedeje, veselo "predava" dalej.. Kaslem na 7€ ale mohli by s tym nieco robit..
Hej, aspoň čosi. Za 12e to nestojí, ale je taký tvrdý, že keď urobím súťaž o najdlhší šmyk malý určite vyhrá .
Tiež štandardne riešim peniaze dopredu, nech potom len vyzdvihnem, ale komunikácia bola horšia tak som to radšej nechal na dobierke... Už som bol v tom že nič z toho (dohadovali sme sa od 2.10.), zrovna včera som chcel objednať novú 2,25, nech mám aspoň niečo. Do toho volala svokra, že mi prišiel balík za 12,2e.
Tiež som sa zamýšľal, že prečo sa tu nedá dať predajcovi hodnotenie aj bez toho aby ťa označil najprv on ako kupcu. Dosť by to takýmto ľuďom skomplikovalo ich "predaj".
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Bazos.sk <[email protected]>
Vaše heslo k inzerátu ****** je: *********
S pozdravom
www.bazos.sk
/****** bol platny inzerat a taktiez platne moje heslo /
zrejme daky dobrak sa snazil mi zmazat inzeraty na bazosi alebo bot neviem
v prvom rade sa treba pozrieť je mailovu adresu adosielatela - tam sa da odhaliť 98% podvodnych mailov
https://sport.bazos.sk/inzerat/156198017/ktm-horsky-bicykel-boxxer-odpruzenia-vidlica.php
+ Ťukni na zvyšné inz.
uvidime ako zareaguje pan, vid moje komentare pod inzeratom. Zatial to moze byt len neznalost produktu, aj ked uz z fotiek Power Comp je jasne ze ide o uplne ine sedlo. Dam update
Dnes takýto mail z adresy s príponou ".com":
Vážený Daňový Prispievateľ,
Rádi by sme vám poskytli dôležité informácie týkajúce sa vašich daňových záznamov za obdobie od 17. februára 2023 do 17. októbra 2023. Po dôkladnej revízii vašich daňových údajov sme zistili, že by ste mohli mať nárok na daňovú náhradu vo výške 379,14 €, ktorá je v súlade s platnými daňovými predpismi (Zákon 2023/07).
Táto náhrada je jednorazovým finančným príspevkom a predstavuje príležitosť získať ďalšie finančné prostriedky v tomto období.
Pre zabezpečenie bezpečnosti sme pre vás vytvorili jedinečný jednorazový prístupový kód: SK171023RF. Prosím, použite tento kód na bezpečné prihlásenie na našej oficiálnej webovej stránke www.financnasprava.sk. Postupujte podľa inštrukcií, ktoré budú uvedené na obrazovke, aby ste dokončili proces získania náhrady.
Je dôležité poznamenať, že tento prístupový kód bude platný počas nasledujúcich 48 hodín, preto vás naliezavo vyzývame, aby ste tento proces dokončili včas.
Ak by ste mali akékoľvek otázky alebo potrebovali ďalšiu pomoc, neváhajte nás kontaktovať. Naši odborní poradcovia sú pripravení poskytnúť vám podrobné informácie a usmernenia.
Ďakujeme za vašu trpezlivosť a spoluprácu. Tešíme sa na to, že vám čo najskôr poskytneme vašu daňovú náhradu.
S úctou,
Tím pre Daňové Nároky
Daňová správa Slovenskej republiky
Tím pre Daňovú Refundáciu Ministerstvo financií SR
Einsteinova 9
851 01 Bratislava
Slovakia
https://www.mtbiker.sk/forum/post1976247.html#p1976247
matusscoot, jeho jednanie nie je úplne ok. Na dobierku by som od neho určite nič nebral.
Viac info nižšie, prípadne len kuknite foto, ako podľa neho vyzerá málo jazdený plášť.
Tento "malo jazdený" plášť, som od neho zobral samozrejme na dobierku.
Dohoda bola 5+4€, chcel som ako balík na poštu. Prišiel na adresu s dobierkou 12,2€, nebol som doma, prevzala to svokra😐.
Jasné za 5€ som čakal, že bude starší (je to model snad 2016) a aj trochu tvrdší. No schwalbe 26x2,35 dozadu teraz celkom problém, malý chcel na narodky nové kolesá, tak som chcel aj poriadne obutie a rozpočet už nepustil dať 50€ za plášte... Tak mám odpad za 12€.
Andrej
Tu pomôže iba osobný dohovor chlapcovi.
Tiež štandardne riešim peniaze dopredu, nech potom len vyzdvihnem, ale komunikácia bola horšia tak som to radšej nechal na dobierke... Už som bol v tom že nič z toho (dohadovali sme sa od 2.10.), zrovna včera som chcel objednať novú 2,25, nech mám aspoň niečo. Do toho volala svokra, že mi prišiel balík za 12,2e.
Tiež som sa zamýšľal, že prečo sa tu nedá dať predajcovi hodnotenie aj bez toho aby ťa označil najprv on ako kupcu. Dosť by to takýmto ľuďom skomplikovalo ich "predaj".