Kategórie
Bike-techTato nova tema sluzi na zhananie veci, ktore su tazko zohnatelne, resp. sa samostatne ani nepredavaju, alebo ich neviete najst v miestnom obchode/servise/zeleziarstve. Pred tym, nez sem napisete, sa na uvedenych miestach aj skuste opytat.
Nepiste sem prosim prispevky typu "kto mi daruje vidlicu, ram, pedale" a pod., taketo prispevky budu vymazane.
Na kupu bezne dostupnych komponentov sluzia kamenne obchody, e-shopy a bazar.
----------
kiriho prispevok:
Nemáte niekto zbytočnú ľavú kľuku na štvorhran (pokiaľ možno nevyvaklaný), ktorú by ste mi mohli podarovať?
Výpredaj -23% Enduro Bearings ACB 3645 3748 BO - ABEC 5 - Black Oxide (Angular Contact) ložisko hl. zloženia, 37x48x6.5 mm, (36x45°)
26,99 €
-23%
MOC 34,99 €
-5% CUBE sada podložka hlavového zloženia pre integrované vedenie káblov
8,99 €
-5%
MOC 12 €
Výpredaj -10% One podložka hlavového zloženia 1-1/8", 10 mm, čierna
1,79 €
-10%
MOC 1,99 €
Výpredaj -23% TORP DUB ALU sada samosťahovacích skrutiek, M18/M30, zelená
11,59 €
-23%
MOC 14,99 €
Mam to objednane uz vyse tyzdna z eshopu Proteco, ti trotli to nevedia dorucit, resp. nastala niekde chyba v komunikacii s DPD a tyzden to lezalo v balikoboxe, no nemal som ziaden kod, ktorym by som schranku otvoril...ak sa to stane znova, tak ma picne.
Dakujem
Myslím že Bauhaus Hornbach a Turček v Bisku*****ach. Ešte môžeš skúsiť ak by nemali JK Schrauben
ilustracne foto:
https://www.velosprint.sk/prislusenstvo-ku-kolesam-na-bicykel/specialized-axl-road-thru-axle-142mm-x-12mm--jd-qr32-/
alebo bude tam sediet aj ina znacka? neviem ake je stupanie zavitu, ci to bolo robene univerzal alebo zasa americky spesl je extra....
https://www.mtbiker.sk/shop/kolesa-a-rafiky/prislusenstvo/rychloupinaky-a-pevne-osky/newmen-zadna-oska-syntace-x12-12x142-167-mm.html?itm_medium=forum#questions
Newmen Syntace X12 zadná os, 12 x 142 mm
29,99 €
Inak pozriem doma, nieco sa mi mari ze sa mi v supliku vala jedna zadna 12 mm oska...
posli mi do spravy tel.c. ja ti to odfotim a poslem...
Robili sa X12 a shimano zavity. Ten co mam je ten shimano, kedze som na Cube mal X12 Syntace
Vymenim za prednu..🧐🧐ale istejsie by bolo keby si prisiel osobne a prerezali by sme zavit nanovo...
Toto vieme vyriešiť 🤔 ak bude treba
Vsak to len vec podlozky...aj taku by som mal mat...
Ddemo aj toto sa mi zda ako jemny zavit... mozno to je x1.0mm.. alebo x1.25mm
Zavitove ocko s takym stupanim mas? Ja mam iba normal stupanie...
Ale urcite potrebujem konicku hlavu...
Matkoo pridem osobne? Ci si mimo BA?
Zatim dik chlapi
este zohnat zavitnik a prebehnut zavit v rame....
dakujem za rady a ochotu
skúsim teda nemožné tu. Neváľa sa niekomu doma nefunkčný ovládač od teleskopky RS Reverb axs? Stačí mi v podstate iba tá plastová časť aj bez elektroniky a úchytu.
Môj je aktuálne zlepený sekunďákom a kus z neho aj dokonca chýba