Start bude o 10,00 hod. na Partizanskej luke. Trate budu mat dlzku 31 a 73 km... Kratsia je urcena pre rekreacnych cyklistov a rodiny s detmi, dlhsia preveri cyklohobikov slusnym prevysenim...
Dalsie info bude coskoro...
posledný komentár: 7. 9. 2025 o 11:16
posledný komentár: 25. 8. 2025 o 22:07
posledný komentár: 23. 7. 2025 o 23:16
Jojo, štart zo zadu bude asi istý... Ale to sa ešte dohodneme s priateľom...
No keď je niekto na Martini tak určite to nie je na mňa
veru buko dobre vravis, vcera ste mi v tom zjazde kusek zdrhli a u mna je teda tradiciou, ze v rychlych zjazdoch rozijmam a obdivujem okolitu krajinu, takze som si ten strom ssamozrejme vsimol na poslednu chvilu, zalahol na predstavec a len tak mi suchlo Camel na chrbte
ale kedze som tvrdohlavy, tak verim ze v ostrom preteku ho odje..m hlavou
ale kedze som tvrdohlavy, tak verim ze v ostrom preteku ho odje..m hlavou
no to je tiez mozne, ze ti co nosia hrby plne vody tam o ne pridu. v kazdom pripade dobry tip na miesto pre fotografa..
Na trati sa mi paci, ze po narocnych usekoch nasleduju oddychove, netreba zvlast setrit nohy. Ako najhorsie vnimam posledne kilometre. Ak by som nemal ziadne zasoby, asi bude bezpecnejsie sa zastavit v bufete na Kolibe a doplnit ich.
Dnes som to bola cele prebehnúť aj s mojou polovičkou. Stretli sme aj Laca
BTW: tlačím dve miesta. Jedno je také čo je hneď za potokom taký zrazu strmáčik(nie je to jediný) a ja si ani prevod nestihnem prehodiť a neviem to ani vyjsť a jedno je tak...proste tam už šliapete ku Kolibe, je tam zas potok, vyjdete za potok a tam je to celkom strmé... Na tieto dve miesta si jediné netrúfam.
O hodinu menej to robia asi tak, ze jazdia neporovnatelne viac a lepsie.
Podla mna sa ovela horsie ide v piesku ako v blate! A si v lese, je to mtb maraton, blato patri k tomu! Urcite predsa nebudu dovazat piesok do lesa len preto, lebo niekomu sa neche ist cez blato! A okrem toho tie cesticky nesluzia iba cyklistom, ale aj pesim turistom!
Ked sa ti nechce zaspinit, tak tam nechod
Btw: ked nebudes brzdit a len pevne chytis ridy tak to blato urcite prejdes!
Zablatiť? Kto ma dnes stretol, tak videl že sa blata nebojím- veď sa umyjem... Tie dve miesta si už vytlačím keď to nepôjde, minútka hore dole(dnes prevod nebol problém, skôr rovnováha a proste moja neschopnosť...) .
O tú hodinu menej... Ja len nechápem ako môže niekto šľapať všetky tie kopce 20km/h bez vyčerpania a zjazdovať to kľudne 50-60km/h....
Trosku blata este nikomu neuskodilo. S tym musi kazdy pocitat! Alebo nech tam potom nejde! A ked to neprejde tak si potlacio a trosku sa zaspni
Trosku blata este nikomu neuskodilo. S tym musi kazdy pocitat! Alebo nech tam potom nejde! A ked to neprejde tak si potlacio a trosku sa zaspni
Jojo presne to chcem. Spraviť asfaltku uprostred lesa...
Nebudem tu opakovať, že blato mi neprekáža, to s tým pieskom bol iba nápad pretože som si všimla, že v niektorých častiach lesa bol takto piesok
Zas som z toho vynikla ako debil
Zas som z toho vynikla ako debil
no len, ked si to tak napisala, ako keby si skracovali trat, alebo co ... trenuj a aj Ty to das mozno niekedy za 1:10
no len, ked si to tak napisala, ako keby si skracovali trat, alebo co ... trenuj a aj Ty to das mozno niekedy za 1:10
Nemám pocit že to tak napísala
Len jej nejde do makovice že sú aj "makači" čo to naozaj dajú za ten čas, sama sa presvedčí
Bubu37: nič si s toho nerob, ten čas 2:20 budem mať asi podobný, moja kondícia ak nejaká tento rok bola je v riti
Nemám pocit že to tak napísala
Len jej nejde do makovice že sú aj "makači" čo to naozaj dajú za ten čas, sama sa presvedčí
Bubu37: nič si s toho nerob, ten čas 2:20 budem mať asi podobný, moja kondícia ak nejaká tento rok bola je v riti
A ja dufam, ze to budem mat tak okolo 1,20
Druhá vec...Nebikujem ani tie dva mesiace(za tento rok ak som bola viac ako 10x na biku tak som dobrá)...
Ďalšia vec...Trénovať nemám ako, to je môj drobný osobný problém.
A ešte jedna vec...Nechcela som to tak napísať(ak to tak vyznelo, ospravedlňujem sa), opakujem, len mi to príde trošku nepredstaviteľné, ale to je moja vec. Verím, že sú makači čo to dokážu a to sú fakt makači... Ja len takých ľudí jednoducho obdivujem s otvorenou tlamou...Toť vše. Ale už tu neriešme opäť OT
A ja dufam, ze to budem mat tak okolo 1,20
Ty budeš potom ten makač
to sa uvidi v sobotu