mate niekto skusenost s E-sim na jablku od Orange?..... mam jablko12 ktore podporuje E-sim, a sluzobny dvojsimkovy Xiaomi Mi 10 pro... ale nejak si neviem zvyknut na android po rokoch na jablku (hlavne je ten Xiaomi o dost vacsi) ( a tiez ma nebavi chodit s dvoma telefonmi) , tak som myslel ze si dam sluzobnu SIM do jablka a svoje cislo ako E-sim.... panko v Orange mi hovoril ze to nefunguje uplne dobre..... islo mi skor o to ze lahko dam najblizsiemu okoliu nove sluzobne cislo a svoje si necham len ak ma niekto nahodou bude zhanat a preto ako volba E-sim........ budem rad za kazdu radu
mate niekto skusenost s E-sim na jablku od Orange?..... mam jablko12 ktore podporuje E-sim, a sluzobny dvojsimkovy Xiaomi Mi 10 pro... ale nejak si neviem zvyknut na android po rokoch na jablku (hlavne je ten Xiaomi o dost vacsi) ( a tiez ma nebavi chodit s dvoma telefonmi) , tak som myslel ze si dam sluzobnu SIM do jablka a svoje cislo ako E-sim.... panko v Orange mi hovoril ze to nefunguje uplne dobre..... islo mi skor o to ze lahko dam najblizsiemu okoliu nove sluzobne cislo a svoje si necham len ak ma niekto nahodou bude zhanat a preto ako volba E-sim........ budem rad za kazdu radu
Mám orange v jablku, sim služobný e-sim súkromný, všetko funguje.
dakujem ze si ma zaradil do skupiny kam nepatrim .... ale mna nezaujimaju nejake podmienky, aj ked neviem o com hovoris ale realne skusenosti s niecim takym canopus .... vidis, toto som potreboval ciat kenny88 ma predplatenu Plznicku na Majdane
na 12-stke to mam firemne predvolena SIM, sukromne E-SIM. Da sa to potom v telefone nastavit ktore bude predvolene a pod. ficurky.
Problem je ze ak volas z jednej SIM neukazuje ze ti niekto volal na druhu SIM. resp sa to tvari ako nedostupne, aspon v O2 to tak je. Toto je jeden nedostatok zatial.
Na súkromnom čísle používam klasické WU, na firemnej mám stiahnute WU Business.
Dve ikonky dva čísla. Sms to hádže všetko do jednej apky a nejak to nevadí. Dá sa odkontrolovať na ale číslo ro prišlo.
samsung má možnosť mať dve verzie niektorých aplikácií, napr whats ... na ifone to musíš riešiť inými alternatívnymi apkami a tipujem, že platenými ... ifon nie je ani plne dvojsimkový aj keď umožňuje mať viacero esimiek ... preto sa druhá tvári nedostupne a pod ... proste ifon je ifon
WA Business je bezplatne ako vacsina tychto zakladnych app. U iphonu v mojom pripade ide o to ze je maly sikovny a nemusim nosit dva zariadenia.
Je mala percentualna sanca ze ti bude niekto volat na oba cisla aj ked stalo sa to uz
ahojte, prešiel som na firemný iPhone zo svojho Samsung, je nejaká bezbolestná šanca a ceste ako si preniesť históriu whatsappu a viberu medzi nimi? teda bez resetu
aj toto sme riešili v práci ... ale potom došli zmeny a ja už mobilné telefóny nemám na starosti a tí noví sa stým nepáru ... nemáš čo mať súkromné veci v služobnom telefóne a ak máš staraj sa o ne sám a úplne najlepší je zero touch deployment ... nastane incident? factory reset zo servera a nový deployment a hotovo
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
diky
Mám orange v jablku, sim služobný e-sim súkromný, všetko funguje.
canopus .... vidis, toto som potreboval ciat
kenny88 ma predplatenu Plznicku na Majdane
Problem je ze ak volas z jednej SIM neukazuje ze ti niekto volal na druhu SIM. resp sa to tvari ako nedostupne, aspon v O2 to tak je. Toto je jeden nedostatok zatial.
Dve ikonky dva čísla. Sms to hádže všetko do jednej apky a nejak to nevadí. Dá sa odkontrolovať na ale číslo ro prišlo.
Je mala percentualna sanca ze ti bude niekto volat na oba cisla aj ked stalo sa to uz