Dnes su presne dva mesiace do zaciatku tohoto na Orave premieroveho podujatia a tak si ako jediny oravec z fora vyhradzujem pravo na zalozenie tejto temy
Nie, to nemoze byt duracer, ten totiz vzdal po 6 km a siel plakat domov ze roztrhol retaz a tento ucastnik na fotke je vo vysledkoch ako finisher s casom 3:38:50. Zeby chyba vo vysledkoch? Abo si duracer ani nepamäta ze dosiel do ciela?
Tak podľa mňa chlapec čo v prvých kilometroch ide s touto bandou chrtov nemôže skončiť hodinu a pol za prvým Duracer priznaj sa že si to ty! Navyše vidno len prvé dve čísla 3 a 5, tretie nie je vidno na žiadnej fotke, Duracer písal, že organizátorom povedal aby ho vymazali z výsledkovky...
to si bol ty co dosiel na kolibu s retazou v ruke. mal si modry dres
:cry:....jj, to som bol presne ja. Bol som nahlasit kompetentnym, aby ma vymazali so startovky. Zobral som si este ruksak a hned som bezal v dazdi nasraty domov...
Ano, mas pravdu. Je to Duracer a evidentne ma okrem problemu s nosenim prilby aj problem s pravdovravnostou a radsej zavadza, akoby priznal, ze je to on, ze je len priemerny biker a nema na dobre umiestnenie, ktore by zodpovedalo jeho silnym reciam na fore. Smutne. Asi po tych svojich vyrokoch o umiestneni na Sulove (citacia nizsie) a o Fatransko-strazovskom maratone, kde sa domaci vraj nepredviedli, si uvedomil, ake blbosti trepal a teraz radsej stiahol chvost. Zboznujem takychto anonymnych internetovych "hrdinov".
Mne z tej Duracerovej odpovede bolo jasné že je to on, len nechápal ako som mohol na to prísť, keď nebol vo výsledkovej listine... som skoro ako Hercule Poirot
takže - klik na icq ikonu dozvieme sa prvé meno klik na výsledky na skimountaineering.sk kto je v klube James DK zalovíme v pamäti bike Author, tenisky, nový šalter XT shadow, spojené brzdové páky a radenie XT, vysekaný výraz v tvári a ďalšie drobnosti....
mily jezusko ...ako fakt si nespominam, kedy som tu mal nejake silne reci. Ta prva hlaska, co si uviedol bolo z mojej stany len prekvapenie na pocet ludi kolki sa zucastnuju na danej trati. Nemozem za to, ze si to ty zle pochopil.
A ta druha hlaska k Zilincanom nemala samozrejme na zaciatku obsahovat predlozku "Od". Som sa proste vtedy sekol...ciastocne moja chyba. Teda som cakal, ze v Stranavach bude Zilincanov viac, kedze boli v podstate domaci. Ja bikemaratony nejazdim, teda neviem ako to tam chodi a tak by som si urcite nikdy nedovoli pohrdat ostatnymi ucastnikmi. Fakt by ti niekedy nezaskodilo (a nie len tebe) troska viac dovtipu. HOWK
Duracera nepoznám, ale myslím si, že je to výborný bežec. Ak sa nemýlim, beháva (alebo behával) Slovenský pohár behu do vrchu, čo je oveľa ťažšie ako cyklomaratóny. Duracer medzi nami moc súperov nemá, možno Igor Otepka a pod. A iste mu to ide aj na biku.
Akosi toto fórum stráca úroveň. Raz je to lepšie, inokedy slabšie. Ako teraz.
Duracer, napíš niečo o sebe, nech Ťa spoznáme. Iste aj iní sú zvedaví. Možno sa Ti cez SS ozve aj celoživotná láska.
ja osobne si nemyslim ze by sme tu duracera nejako osocovali alebo urazali...sem tam zahviezdi a potom uz to ani pomylene predlozky nezachrania...az sa raz duracer bude pysit novou prilbou, vela ludi zmeni na neho nazor - tak malo staci...dovtedy bude chtiac ci nechtiac "sikanovany"
To MirecBB: ..veru aj mne sa zda, ze som si to slovo dovoli pouzit uz nehorazny druhy krat Asi zacnem robit nieco so svojou slovnou zasobou.
To Latanka: Slovo "behava" by bolo lepsie pouzit skor v minulom case.
Tento rok sa o behu v mojom pripade moc neda hovorit. Skor to bolo len take habkanie resp. poskakovanie na lavej nohe, kedze som mal dost vazne problemy so zilami v pravom lytku. Nastastie sa to za posledne dni rapidne zlepsilo (konecne sa po 3,5 mesiacoch zacali v pozitivnom smere prejavovat ucinky liekov) a uz je len otazka kratkeho casu, kedy zacnem zas behavat v plnej sile
to mirec BB : pisalo tam ze pizzeria :DD ale ked sme vosli riadny pajzel to bol ... mam foto z rana ked sme isli autom prec uz tak som si ju cvakol na pamiatku :))
Tak ja som už dlho v Kubíne, ale o takomto podniku neviem... Kde je to?
A ako sa ma prilba, ja som zistoval, ako to je, a mali by Ti poslat fakturu s novou prilbou na polovicu ceny. Snad bude pekne pocasie a stretneme sa na Spisskom hrade uz tuto sobotu.
Yeah vdaka za foto uz teraz sa tesim na na CD resp DVD ak budu fotky v plnom rozliseni alebo nejake to videjko ... Ja som volal do toho progress cycle tak ze mi poslu novu za polovicnu cenu a poslu ju stvrtok(uz dnes) ak prvou triedou piatok ju mam ak nie pondelok ... snad vyde to pocasie lebo ideme viacery z BTVT na tu 3dnovu turu piatok z Vranova na hrad sobotu niekory odjazdia pretek ja budem na cestaku pozerat a potom cez poprad tatry a sninu naspet do VT nedelu vecer snad dorazime domov ak sa chce niekto pridat na www.btvt.sk je info ... a spali sme v dedine Breza(tam bola ta ,,pizzeria" je to niekde pri DK neviem kde presne nemam tam prehlad ...
Tak sa ospravedlnujem ja to beriem tak ze sme sli na Oravu a cez Kubin sme sa dostali do tej dediny nesledoval som kilometre ale nezdalo sa mi to daleko tak som myslel ze je to blizko niekde ... Kazdopadne Orava to bola nie ? Snad sme neboli na Liptove,Spisi,Gemeri....
Fratovi zas a znova DAKUJEM za prilbu uz ju mam doma krasavicu snad mi uz ostane do dochodku velmi si to vazim .... a zaroven sa tesim na DVD a maraton v KE snad za sucha ...
Som zabudol ... nevem ci mam ist do PL lebo aj ked mam maraton v rakusku a selu dokoncenu(horal DNF sa nepocita asi) polsko by bolo sice treti pretek ale v tych vysledkoch co mi prisli mailom nikde niesom a neviem preco ? Pan Zima nie je zastihnutelny az do konca augusta tak nevem co spravim neviete niekto poradit ? nejaky kontakt na niekoho kto by o tom vedel nieco blizsie ?
Frantovi zas a znova DAKUJEM za prilbu uz ju mam doma krasavicu :lol: snad mi uz ostane do dochodku :lol: velmi si to vazim ....
Ahoj, som rád, že sme Ťa potešili. Takže nie mňe patrí poďakovanie, ale Cykloklubu Dolný Kubín. Ja som len členom a jeden z prípravného výboru Oravského cyklomaratónu. Dôvody poznáš.
Som rád, že si bol jazdiť na Orave a dúfam, že o rok prídeš znova. Snáď už pršať nebude...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak podľa mňa chlapec čo v prvých kilometroch ide s touto bandou chrtov nemôže skončiť hodinu a pol za prvým
duracer a jeho jediny "prinos" k Sulovu:
http://www.xcmaraton.sk/kubin2008/Pictures/_DSC6747.JPG
...v tychto miestach trate mi po druhy krat retaz ostala zaseknuta v strednej pile a o pol kilometra dalej sa uplne roztrhla
Tu je to miesto, o ktorom aj pisal a kde trhol retaz. Len nechapem, preco namiesto odstavenia na kraj isiel v protismere a zavadzal ostatnym.
www.xcmaraton.sk/kubin2008/Pictures/_DSC6936.JPG
www.xcmaraton.sk/kubin2008/Pictures/_DSC6937.JPG
www.xcmaraton.sk/kubin2008/Pictures/_DSC6938.JPG
www.xcmaraton.sk/kubin2008/Pictures/_DSC6939.JPG
takže - klik na icq ikonu
A ta druha hlaska k Zilincanom nemala samozrejme na zaciatku obsahovat predlozku "Od". Som sa proste vtedy sekol...ciastocne moja chyba. Teda som cakal, ze v Stranavach bude Zilincanov viac, kedze boli v podstate domaci.
vsimol si to este niekto?
PEACE
Akosi toto fórum stráca úroveň. Raz je to lepšie, inokedy slabšie. Ako teraz.
Duracer, napíš niečo o sebe, nech Ťa spoznáme. Iste aj iní sú zvedaví. Možno sa Ti cez SS ozve aj celoživotná láska.
To Latanka: Slovo "behava" by bolo lepsie pouzit skor v minulom case.
Tento rok sa o behu v mojom pripade moc neda hovorit. Skor to bolo len take habkanie resp. poskakovanie na lavej nohe, kedze som mal dost vazne problemy so zilami v pravom lytku. Nastastie sa to za posledne dni rapidne zlepsilo (konecne sa po 3,5 mesiacoch zacali v pozitivnom smere prejavovat ucinky liekov) a uz je len otazka kratkeho casu, kedy zacnem zas behavat v plnej sile
Tak ja som už dlho v Kubíne, ale o takomto podniku neviem... Kde je to?
Inač dohodil som na web dalsie foto a nasiel som Ta este:
http://www.cykloklubdk.sk/fotogaleria/0 ... no_079.htm
http://www.cykloklubdk.sk/fotogaleria/0 ... m_0052.htm
http://www.cykloklubdk.sk/fotogaleria/0 ... m_0004.htm
http://www.cykloklubdk.sk/fotogaleria/0 ... m_0015.htm
http://www.oravafoto.com/displayimage.p ... =62&pos=18
A ako sa ma prilba, ja som zistoval, ako to je, a mali by Ti poslat fakturu s novou prilbou na polovicu ceny. Snad bude pekne pocasie a stretneme sa na Spisskom hrade uz tuto sobotu.
Breza pri Dolnom Kubine?
to skor pri Oravskej Lesnej
tiez som rozmyslal, kde v Kubine by Vas niekto chcel bit.........
Cyklomaratónska séria by si zaslúžila tím kameramanov, aby z každého maratónu okrem fotiek ostal takýto zostrih.
Pripravujeme aj hodinové (zhruba) DVD-čko, ked bude na svete určite dáme vedieť.
Ahoj, som rád, že sme Ťa potešili. Takže nie mňe patrí poďakovanie, ale Cykloklubu Dolný Kubín. Ja som len členom a jeden z prípravného výboru Oravského cyklomaratónu. Dôvody poznáš.
Som rád, že si bol jazdiť na Orave a dúfam, že o rok prídeš znova. Snáď už pršať nebude...