Neuveritelne ma vytaca, ze napr. tohto sa media nechytili a riesili Ficom nahodene udicky v predvolebnom boji... Pricom "nejaky" bloger zverejnil info v marci 2022. Vraj boj proti neziskovkam a nadaciam. SneHuliak tak mysli "narodne" a miluje svoju vlast, perie prachy zo slovenskych lesov cez offshore a je priamo prepojeny na lichtenstajnsku nadaciu:

"Rozhodujúcim je obchodný podiel, ktorého majiteľom je KRONOSPAN HOLDINGS P.L.C., ktorý predstavuje viac, ako 99 %...
Z dokumentu tiež vyplýva, že: „Partner verejného sektora je právnická osoba, ktorá je majetkovo ovládaná a riadená združením majetku - nadáciou Betuva Stiftung, so sídlom Austrasse 79, 9490 Vaduz, Lichtenštajnské kniežatstvo.“

https://blog.sme.sk/hletko/nezaradene/na-slovenskom-dreve-bohatnu-osoby-z-danovych-rajov-byvalemu-patriotovi-to-vsak-neprekaza?fbclid=IwAR01CAP1uNQXvt1SjzA-NNBNK8r2pQ9DNkPv0DtUT0N1aYRm4mpawHZSh2w
21.10.2023 - 08:24:24
06
aj za túto špinavosť je zodpovedný "pán 363" len kvôli jeho rozhodnutiu sú Smeráci na koni:

https://dennikn.sk/3636598/kalinak-u-zilinku-najprv-uspel-s-paragrafom-363-potom-mu-to-pomohlo-pri-ospravedlneni-od-statu/?ref=tit
21.10.2023 - 08:34:59
00
Dudo, ja som presvedceny o tom, ze za dnesnu povolebnu situaciu mozu takmer vyhradne media. Slovaci maju pamat akvariovych rybiciek po lobotomii a uplne by stacilo, aby Fica a spol. zakazdym riadne konfrontovali ohladom najhorsich kauz a hlavne klamstiev, co trusil na kazdej tlacovke. Takisto, preco bol stale na ociach? Vsak tlacovky robil snad 2x do dna. Preco ho jednoducho neignorovali? Vsak ked jasne tliachal 2 na 3, tak keby tie tlacovky ignorovali, tak ma daleko mensi zaber.
21.10.2023 - 08:45:56
08
Netvrdim vyhradne, ale spravili medvediu sluzbu... Ignorovanim nic nevyriesis, vid fasisti aj v inych krajinach. No prave sustavna a trpezliva konfrontacia je liekom na konspiracie a vyvracanie smerackych vygrcov. Inak zdielam tvoj nazor.
21.10.2023 - 09:09:23
05
Uz davno som si nepozrel https://neviditelnypes.lidovky.cz/ . Neviditelny pes Bart co dal servru meno mal kedysi sekciu Bárte drž! A tam boli temy drzane az do vyriesenia. Toto mediam chyba. Vziat temu, zakusnut a nedat pokoj az do konca. Nahradzuju to systemom ze niekde niekto nieco a co mu za to hrozi a dalej je uz ticho. A zial slvensky volic rad zabuda.
21.10.2023 - 10:03:30
03
Nepride vam to trosku alibisticke? My volici nemozeme za to sme si volili. To oni ...
21.10.2023 - 10:42:47
01
Dudo vdaka za ten blog, poslal som to matovicovi

--btw, dezol huliak je akurat v radiu SRo1 a dostava neprijemne otazky a zacina uz aj kricat :) a teraz nam napriklad ukazoval nejaky graf, no asi zabudol ze je len v radiu :D
21.10.2023 - 11:51:24
00
Dudo napísal:


tendenčný článok. podľa googla bolo v roku 2022 na slovensku vyťažených 7,7 mil. m3 dreva, roky predchádzajúce sa dajú nájsť napríklad tu https://www.enviroportal.sk/indicator/detail?id=781
už z tohto vidlo, že Kronospan Zvolen spracuje iba málo % tohto objemu. na výrobu surovej drevotriesky sa využíva drevený odpad, odrezky, kalamitné drevo, recyklovaný nábytok a pod., na Píle sa spracúva najhoršia a najlacnejšia piliarska guľatina, maximálna ročná kapacita pri nepretržitej prevádzke je niekde na úrovni 60 000 m3, čo je oproti vyťaženým miliónom iba zlomok.
chcem tým povedať, že pre Kronospan je úplne jedno kto bude ministrom, to málo dreva v porovnaní z celkovým ročným objemom vyťaženého dreva na Slovensku si pre svoje potreby kúpi. ak chcú autori článku hľadať nepriateľa našich lesov, nech sa zamerajú kam a pre koho je určená mladá guľatina najvyšších kvalitatívnych tried, ako listnatá tak aj ihličnatá, ktorú často vidno na vagónoch na nákladnej stanici vo ZV a určite aj inde na Slovensku a hlavne kto má z tohto biznisu profit.

nezastávam sa neschváleného ministerského kandidáta, volil som opačné politické spektrum, ale éterom sa šíria bludy a to ma hnevá.
21.10.2023 - 12:46:51
01
Čo je na tom tendenčné, že odhaľujú pozadie kšeftov z drevom? Jasné, že takí Huliakovci patria k úplne opačnému spektru v enviro problematike a nielen preto, že sú dezolé konšpirátori, ale z toho aj profitujú. A takých "odborníkov" tlačia na čelo rezortov všade.


Naposledy upravil dusanbe dňa 21.10.2023 - 13:44:56, celkovo upravené 1 krát.

21.10.2023 - 13:34:17
00
to nie sú kšefty z drevom omg. pre Kronospan je drevo vstupný materiál, z ktorého vyrába výrobky, neobchoduje s ním, ani ho neťaží, ako bolo uvedené v článku v Pravde, lenže to si jeden ani druhý autor ani len nedokázali, alebo nechceli zistiť. je to to isté ako pre US Steel železná ruda, alebo ako pre SCP Ružomberok tiež drevo, alebo ako hliník pre výrobcov rámov bicyklov.
podľa uhla tvojho pohľadu výrobca rámu bicykla na ktorom jazdíš kšeftuje s hliníkom, alebo karbónom :)
21.10.2023 - 13:43:57
00
sorcerer, pointa nie je oficialny objem spracovaneho dreva v SR, nelegalny obchod v uctovnictve nenajdes. Ba ani netvrdim, ze je majitelom Kronospanu. Tu ide o to farizejstvo, brat pracuje pre vysoko toxicky nadnarodny koncern so sidlom na Cypre a offshorovou neziskovkou (nadaciou) v pozadi. A patriot bude vyblakovat ako narodne citi a komentovat ine neziskovky.
Kronospan (ale aj Egger ci HS Timber je "oblubena" firma v rakuskych mediach, oznacovana ako drevarska mafia obchodujuca s nelegalnym drevom, mnozstvom danovych kauz, politickym napojenim a este stale aktivna v Rusku a Bielorusku... Obrat rakuskej casti ca. 4mld svajciarskej dalsich 1.9mld. To uz nie je mala lokalna Bucina. Zname su pripady plundrovania lesov aj za pomoci EU dotacii v Rumunsku (najvacsi producent dreva v Europe), Ukrajine, Polsku, Cesku a vyvoz dreva do svojich pobociek nie len cez gulatinu ale hlavne uz v spracovanej doske, kde sa ilegalne drevo "strati". Napr. rakusky import dreva predstavuje EUR 4,6mld, co daleko prevysuje domacu spotrebu.

Podobne ako hrda Slovenka Simkovicova, byvajuca v Kittsee medzi Turkami a Moslimami bude vyblakovat, ako ich treba strielat na hraniciach, lebo ved aj bolsevici strielali.

lapaloma, jasne, ze za to co sme si zvolili sme zodpovedni. No tak ako skola ma vzdelavat ziakov, tak aj media maju informovat ludi o "zakulisi". Info, ktore som prave postol je dostupne v rakuskej tlaci, ci TV dokumentov a reportazi, ktore som videl davnejsie. Preco su nase media ticho?
21.10.2023 - 23:57:59
013
keby sa chcelo, nie je problém zatrhnúť ofšorky nafurt, ale nikomu sa nechce ..
22.10.2023 - 00:08:27
00
Srsen napísal:
keby sa chcelo, nie je problém zatrhnúť ofšorky nafurt, ale nikomu sa nechce ..

No a prečo do toho všetky EU mediá nebúšia keď ide o okrádanie ľudí ?
Lebo by prišli o peniaze podobne ako v prípade eventuálneho zákazu klamlivých alebo dokonca ešte lepšie všetkých nevyžiadaných reklám ktoré si vlastne platíme sami a to v cene tovaru a služieb.

Ináč dosť by ma zaujímalo či niekde na svete existujú vôbec spravodajské TVs ktoré sú platené výlučne len zákazníkmi tj. bez peňazí z reklám a oligarchov.
22.10.2023 - 06:05:12
00
Dudo napísal:
.

Podobne ako hrda Slovenka Simkovicova, byvajuca v Kittsee medzi Turkami a Moslimami bude vyblakovat, ako ich treba strielat na hraniciach, lebo ved aj bolsevici strielali.

Národniari buchajuci do hrude sú najhorší, začneš ich skúmať a zistíš že len majú plnú hubu sraciek a pokrytectva.

Napr sused. Najma pocas kovidu mal take mentalne pochody ze ozraty hulakal a pustal na balkone "otčina moja" :tmi:
Hlavne ze chodi na zapad muklovať, ked prijde so case domov, vypaluje zobak na balkone a dohaduje sa o nevyplatenych peniazoch :D Cize mi to vychadza, ze odvody minimum alebo robi na cierno.
To su potom ti ludia, na stare kolena budu pitchovat ake je slovensko zle lebo dostal na dochodok 5 deravych grosov.. :D
22.10.2023 - 07:12:12
016
Vládna koalícia nebude iniciovať referendum o vystúpení Slovenska z NATO, vyhlásil Peter Pellegrini. Reagoval na včerajšie tvrdenia Rudolfa Huliaka z SNS, ktorý povedal v RTVS, že sa budú snažiť iniciovať referendum o povinnom vystúpení Slovenska z Európskej únie a Severoatlantickej aliancie.

Tak hlavne, ze si chlapci v koalicii rozumeju :-D
22.10.2023 - 13:32:23
07

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up