V piatok som stratil na hrebeni od Kozlice smerom na Vres tachometer SIGMA BC 14.16
Dnes som ho bol už druhý krát hľadať no bezvýsledne ?
Poctivému nálezcovi / nálezkyni minimálne tri alebo ...
nenašiel niekto túto moju kapsu s náradím DAKINE oranžovej farby na ručnej autoumývarke v SNV na Duklianskej 51? Nechal som to tam pri umývaní biku v utorok 26.9. okolo 18:30-19:00. Bola už tma a som si to všimol až dnes.
Sorry, toto nie je strata, ale niečo čo som si kúpil po odcudzení, pár ľudí mi tu prispelo finančne, preto to zdieľam tu, snažil som sa o najlepší pomer cena kvalita, zatiaľ som veľmi spokojný, cyclision Corph 2 MK2, ešte raz ďakujem každému, pomohlo mi to aspoň psychicky, sorry, že som neďakoval do správ, vrátim hocikomu ak chce budúci mesiac, transakcie vidím na účte.
Nazdar, dnes podvečer som stratil zámok BBB, bolo to na ceste od elektrického vedenia smer Girbeš. Poctivého nálezcu samozrejme odmením ?. Rozdiel oproti priloženej foto je, že tie koncovky sú čierne, nie biele.
Ahojte, stratil som v BA a okoli ciernu Isadore Echelon vestu, velkost S. Bohuzial neviem kde presne, mohlo to byt rakusko ale aj zelezna/karpaty. Viem, ze sanca ze sa najde je minimalna ale skusim aspon. Vdaka
Ahojte dnes 30.04.2024 som okolo 14:00 našiel cyklo okuliare Arcore bielo zelené. Nebral som ich. Len som ich zdvihol a zavesil na konár (foto) lebo boli na strede lesnej cesty. Sú na cyklotrase Jasenové-Pod Kamenným Dielom-Pod Babkami (okres Žilina) pozícia GPS https://mapy.cz/s/pabevavene
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dnes som ho bol už druhý krát hľadať no bezvýsledne ?
Poctivému nálezcovi / nálezkyni minimálne tri
Dakujem
nenašiel niekto túto moju kapsu s náradím DAKINE oranžovej farby na ručnej autoumývarke v SNV na Duklianskej 51? Nechal som to tam pri umývaní biku v utorok 26.9. okolo 18:30-19:00. Bola už tma a som si to všimol až dnes.
Za odmenu.
Ďakujem.
V zdravi uzi!
dnes som nasiel kameru insta360 x3. ak je tvoja, napis mi kde cca si ju stratil a co sa nachadza na zazname/co si mal oblecene.