prvý e-cyklotrenažér som videl už v časoch minulých (socializmus) v TV. Možno si pamätáte na seriál Linda ... tam napojili ventilátor na cyklotrenažér. Ventilátor natočil kilometre namiesto taxikára (priateľ Lindy). Ak si dobre pamätám
Pochopím argument keď človek nevládze do kopca tak siahne po elektrobicykli aby sa dostal niekam, vychutnal si prírodu, čerstvý vzduch, les. To je dôvod prečo to robíme aj cyklisti aj ebikeri. Ale keď niekto napíše, že videl, trenažér na ebike a konečne si budú môcť zatrenovat aj ebikeri doma, pričom na trenažéri ti neklade odpor terén, kamene, technické úseky atď ale samotný trenažér, tak nechápem logiku tvojho príspevku.
Trocha odbocim. Je to extremny vykon a stoji za to si ten pribeh vypocut https://plus.noviny.sk/24podcast/847913-gustov-americky-sen Mal som to stastie zucastnit sa na jeho prvom vystupeni pre susedov a znamych - ten clovek dokazal s jednou malou prestavkou vyse dvoch hodin prezentovat z pamati viac nez 2000 fotiek. Na sedemdesiatnika je obrovsky vykon ta cesta ale aj ta prezentacia. Je to rovnaka vyzva pre bio aj nebiobikerov, mladych aj starsich.
včera ma pobavil jeden e-lektrikár, to že väčšina bikerov bola v krátkom lebo bolo teplo a on mal hrubú vetrovku beriem ako samozrejmosť ale baterku mal omotanú nejakým sivým hrubým filcom alebo čím a na tom sťahovacie pásky... pri +19 stupňoch ...
Tak to je jasný prípad ... dobehol si ebikera len preto že stál a tým pádom mal asi vypnutý systém - takže neklamal
Ja som zase minule v kopci obehol bioša a pekne ho pozdravil a... ani pohľad mi nevenoval, taký bol zabratý do šliapania za svoje a asi mal presne rozpočítanú energiu na výšlap , tak mu na odzdravenie neostalo ...
Nechapem ako sa vam teda mnohym z vas dari stretavat taketo podivne individua. Obcas sedim na bio obcas ne e-biku. Pozdravime sa, usmejeme sa na seba ak sa pohybujeme v tom istom smere sem tam aj slovo prehodime. Nebude to tym, ze sa nepohybujete v skutocnej prirode ale priestore kde sa taki exoti samozrejme vyskytuju?
To je skvelý nápad Marli. Ak konečne vyladia bezdrôtový prenos energie tak už nič nebude stáť v ceste ebikerom aby sa stali vládcami cyklistiky. Biobiky sa potom budú používať iba za trest
Teraz som dostal skvelý nápad ako mať stále energiu poruke a nemusieť vláčiť náhradné baterky so sebou. Pošlem si dva dni vopred balík s vlastnou náhradnou baterkou do miesta ktoré je adekvátne vzdialené (napr. 80km) na mojej trase a dám si ho na vyzdvihnutie v Packeta boxe alebo Pošta boxe. Niektoré tieto boxy podporujú aj odosielanie balíkov a tak si rovno pošlem vybitú baterku domov zase takým spôsobom. Použijem ten istý obal, len vymením adresu. Za celkové náklady 5eur sa to oplatí a vpohode urobím aj 170km. Pri bikepackingu by to mohla byť skvelá alternatíva na víkendové pojazdenie. A tie boxy už sú skoro v každej dedine.
No a teraz ma napadlo že vlastne pri bikepackingu by som si takto mohol poslať vopred aj nejaké iné veci (stan, spacák, karimatku, varič, náhradné veci) do miesta kde sa v okolí chystám prespať a ráno si to pošlem domov aj s použitými vecami aby som sa s tým nemusel trepať ďalej. Výhodou je že ak sa balík v cieľovom boxe z nejakého dôvodu nepreberie (úraz, porucha bicykla, počasie...) tak sa balík vráti odosielateľovi ...
Pišta, musíš brať veci z nadhľadom. Väčšina osôb a príbehov o nich v tejto téme je vymyslená a slúži len na vyvolanie roztržky (flame) Teda asi okrem Ivana, ten stále stretáva toho jedného naobliekaného, tučného ebikera s kadenciou 40 a stále o ňom píše nový príbeh. Ten človek je však legenda ako Yeti.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Možno už nejaký osvietený jazdec na elektrospotrebiči otvoril aj e-posilňovňu
neber to tu moc vážne ..
Na takých sa dobre trénuje brzdenie
A škoda že žiaden trenažér nevie fungovať aj obrátenie: že by ti "dobil" nohy ako baterku.
Ešte je čo vylepšovať
Ja som zase minule v kopci obehol bioša a pekne ho pozdravil a... ani pohľad mi nevenoval, taký bol zabratý do šliapania za svoje a asi mal presne rozpočítanú energiu na výšlap , tak mu na odzdravenie neostalo ...
ten motor mu pulzuje furt
https://www.mtbiker.sk/vyjazdy/1587328/bicykel-pl-12-murowaniec.html
na to by miestnemu eMarcellusovi nestačili ani tri baterky LOL
Hybaj dakam, hlavne rychlo
Nedalo by sa rychlejsie, Marcelussi? Alebo to skusit bez drotu, Edisone?
Teraz som dostal skvelý nápad ako mať stále energiu poruke a nemusieť vláčiť náhradné baterky so sebou. Pošlem si dva dni vopred balík s vlastnou náhradnou baterkou do miesta ktoré je adekvátne vzdialené (napr. 80km) na mojej trase a dám si ho na vyzdvihnutie v Packeta boxe alebo Pošta boxe. Niektoré tieto boxy podporujú aj odosielanie balíkov a tak si rovno pošlem vybitú baterku domov zase takým spôsobom. Použijem ten istý obal, len vymením adresu. Za celkové náklady 5eur sa to oplatí a vpohode urobím aj 170km. Pri bikepackingu by to mohla byť skvelá alternatíva na víkendové pojazdenie. A tie boxy už sú skoro v každej dedine.
No a teraz ma napadlo že vlastne pri bikepackingu by som si takto mohol poslať vopred aj nejaké iné veci (stan, spacák, karimatku, varič, náhradné veci) do miesta kde sa v okolí chystám prespať a ráno si to pošlem domov aj s použitými vecami aby som sa s tým nemusel trepať ďalej. Výhodou je že ak sa balík v cieľovom boxe z nejakého dôvodu nepreberie (úraz, porucha bicykla, počasie...) tak sa balík vráti odosielateľovi ...
Pišta, musíš brať veci z nadhľadom. Väčšina osôb a príbehov o nich v tejto téme je vymyslená a slúži len na vyvolanie roztržky (flame)