CAUTE.CHCEM KUPIŤ ZAČIATKOM AUGUSTA NEJAKY FULL NA DH.ZATIAL SOM ROZMYŠLAL O TOMTO http://www.bikeshop.sk/katalog/action/p ... 1109.xhtml .AK MOŽTE TAK EŠTE PORADTE DAČOO DOBRE DO TYCH 52TIS.A KED MAM CCA 175CM AKU VLASTNE POTREBUJEM VELKOST RAMU?...
ja osobne by som isiel do tohoto tatosa : Trek Fuel Ex 8
pretoze je pekny, ma kvalitnu vybavu, a ma aspon kotuce, co je na bike za 60 000 dobra vec
ten EPIC okrem napisu SPECIALIZED podla mna neponuka nic co by ine nemali...
ale ja osobne by som zobral GT force 2.0, je to bikee snov, ale ty potrebujes na ine zameranie, takze ta nezaujimaju moje sny
Ešte dám do pozornosti
Canyon Nerve XC 7.0 http://www.canyon.com/_en/mountainbikes ... #equipment
Tiež som chcel ísť pôvodne do neho, no nakoniec to trochen nevyšlo.
Za tie prachy (po 100 € zľave) a s výbavou akú má...
Dokonca ho majú ešte aj v 3 veľkostiach, čo je pri dostupnosti v Canyone ako sen.
tak ten trance by som aj bral a prehodil zo scottu sram x.9 lebo na sram som zatazeny
to Miraculix: ten canyon je fakt super ma dobre kolesa, vidlu, a radenie atd... len na som pocul ze na canyony je dlha dodacia lehota
to KGB, jednoznacne... ram sice 150ta varianta identickej kopie dajakeho ramu uniformne vyrabaneho dakde v najhlbsiej pi--Cine, ale vyzera byt robustny a na servis nebudes potrebovat atomoveho fyzika aby si vylustil kde je zakopany pes, ked sa ti daco dosere. To co je na druhej strane uplne perfektne su komponenty, boxxerka na DHcku za 50 slovenskych je povedal by som dost luxus... a zbytok tiez vyzera byt velmo solidny.
ludia nepisete len tak omylom trochu *DOST* offtopic? pozrite si prve prispevky prosimvas...
P.S.: rasto asi si to evidentne nepochopil ty, ak je Trek Fuel COKOLVEK len vzdialene podobne FR alebo DH tak ja zjem kefu, aj dve.... Trochu mimo misu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
(tie tlmice tiez velmi nemusim, ale epic sa mi proste paci
pretoze je pekny, ma kvalitnu vybavu, a ma aspon kotuce, co je na bike za 60 000 dobra vec
ten EPIC okrem napisu SPECIALIZED podla mna neponuka nic co by ine nemali...
ale ja osobne by som zobral GT force 2.0, je to bikee snov, ale ty potrebujes na ine zameranie, takze ta nezaujimaju moje sny
Canyon Nerve XC 7.0
http://www.canyon.com/_en/mountainbikes ... #equipment
Tiež som chcel ísť pôvodne do neho, no nakoniec to trochen nevyšlo.
Za tie prachy (po 100 € zľave) a s výbavou akú má...
Dokonca ho majú ešte aj v 3 veľkostiach, čo je pri dostupnosti v Canyone ako sen.
(mozno si myslel prave to, pod pojmom 100E zlava)
ten je lepsii podla man...
ale byt tebou, tak berem hned toho CANYONA, lebo zasobi sa zmensuju
to Miraculix: ten canyon je fakt super ma dobre kolesa, vidlu, a radenie atd... len na som pocul ze na canyony je dlha dodacia lehota
(mozno si myslel prave to, pod pojmom 100E zlava)
ten je lepsii podla man...
ale byt tebou, tak berem hned toho CANYONA, lebo zasobi sa zmensuju
Rozdiel medzi tvojim a mojim výberom je práve v dostupnosti, môj typ môže mať hneď a pri tvojom je CW 37 (CW 34)!!!!!
Pod pojmom 100 € zľava som myslel presne toto: New Price: Only 1899 Euro instead of 1999 Euro
Dokonca ten tvoj je o 0,1 kg ťažší
ludia nepisete len tak omylom trochu *DOST* offtopic? pozrite si prve prispevky prosimvas...
P.S.: rasto asi si to evidentne nepochopil ty, ak je Trek Fuel COKOLVEK len vzdialene podobne FR alebo DH tak ja zjem kefu, aj dve.... Trochu mimo misu.