Máte s tým skúsenosti? Oplatí sa to teda kúpiť? Otestoval som si Edge 130, ale na moje gusto je príliš malý. Hľadám niečo väčšie - nie nevyhnutne s navigáciou - s dostatkom "štatistických" informácií (čas, rýchlosti, tepové frekvencie, stúpania a pod).
to neni pravda, mne sa live segmenty pustaju aj bez trasovania akehokolvek
staci si to v strave oznacit hviezdickou a ked k segmentu prides tak hned sa ukaze
netreba ani nic ukladat, v strave to len oznacis a ked mas prepojene konto s garminom tak len spravis synchro a ono sa to same zautomatizuje
ja si vacsinu tras robim cez mapy.cz ale nesuvisi to s live segmentami. rovnako mi budu pipat ci tu trasu naklikam cez stravu alebo cez mapy.cz alebo cez komoot etc.
tie ktore si oznacim tak pipaju, ostatne nie a je jedno ci a kde vyrobim trasu. snad som to dobre napisal
Presne, bud tak alebo tak. Malo by pekne ist si v Strave vytvarat trasy (alebo ako pises, ulozit nejaku co niekto siel apod), oznacis hviezdickou ako oblubenu a pojde to.
ja si vacsinu tras robim cez mapy.cz ale nesuvisi to s live segmentami. rovnako mi budu pipat ci tu trasu naklikam cez stravu alebo cez mapy.cz alebo cez komoot etc.
tie ktore si oznacim tak pipaju, ostatne nie a je jedno ci a kde vyrobim trasu. snad som to dobre napisal
No prave: mne nejdu live segmenty ak je trasa odinokadial ako zo Stravy. Tiez mam trasy z mapy.cz alebo som si ich dotvaral (duplikoval) v Connect-e a potom mi pri navigacii podla nich nejdu live segmenty. Raz som to tu aj riesil a potvrdil mi to niekto, tak neviem ako to, ze tebe to ide. 😁
Mne idu live segmenty aj ked mam trasu odinakial. Ale musim ich mat ohviezdickovane.
Ak myslis ze si vytvoris trasu na strave a on ti bude ukazovat kazdy jeden segment na strave tak to fakt nejde same 😄 to by som ani nechcel.
Mne idu live segmenty aj ked mam trasu odinakial. Ale musim ich mat ohviezdickovane.
Ak myslis ze si vytvoris trasu na strave a on ti bude ukazovat kazdy jeden segment na strave tak to fakt nejde same 😄 to by som ani nechcel.
A ty mas prosim ta ako model ?
Nie, to nemyslim, ani raz som to nenapisal 🙄
Pisem to co aj ty, akurat ze mne ohviezdickovane segmenty pri inych trasach ako zo Stravy skratka nejdu. Neviem co robim inak, ale bol som v tom, ze to je standardne spravanie. Skusim pogooglit.
Ja mam 530
Ak máš platenú STRAVU môžeš používať STRAVA segmenty, prípadne vždy sa dajú použiť GARMIN segmenty
Navigovanie po trase nemá so segmentami nič spoločné.
Jedine, ze by si mal na navigaciu iny profil v Garmine, v ktorom mas segmenty deaktivovane, nic ine mi nenapada.
Jedine, ze by si mal na navigaciu iny profil v Garmine, v ktorom mas segmenty deaktivovane, nic ine mi nenapada.
Vsetko by malo byt spravne (keby boli v nejakom profile deaktivovane, nepojdu ked idem bez navi a to mi idu), tak neviem, ale co som pogooglil, je to celkom bezny problem a dokonca zo zaciatku live segmenty na trasach nefungovali vobec (bez ohladu na to, kde a ako boli vytvorene). Skusim to poriadne pokukat, snad na nieco pridem.
doplním - možno musia byť segmenty ohviezdičkované